Editörler : gubaz"eskiyara"

melcea
Genel Müdür
11 Haziran 2023 14:15

Ailenin sucu yok yani cocuk o yasa kadar okuma yazma ogrenemeyince? Bu mantikla biz daha cok debeleniriz oldugumuz yerde. Ne guzel ya cocugu dogur 2 yasindan itibaren at okula. Her seyi ogretmen yapsin. Sonra adı " benim cocugum var, ben yetistirdim" olsun. Iyiymis.

baha3454, 4 ay önce
Ogretmen işlerse mesela sert ve caydırıcı cezalar yapılmalı mi öğretmenlere. Mesela 5. Sinif öğrencileri var okumayı bilemeyen öğretmene ceza vermeli miyiz.

skramz
Daire Başkanı
11 Haziran 2023 16:01

bahsettiğim kişinin maddi durumu var evet. çocuk bilerek getirmiyor. bunu düşünemeyecek kadar salak değiliz herhalde. ayrıca öğretmenin ne giydiğiyle yaptığı işi iyi yapıp yapmaması arasında bir bağlantı yok. eğer varsa o zaman öğrenciler de saçını boyayıp okula gelmesin dersleri öğrenme hazırbulunuşluklarını azaltıyormuş zaten yok da. ki ben geçen yıla kadar çocuk bir şeyim eksik derse çıkarıp veren ya da alan biriydim. şimdi bıktım artık onların sorumsuzluğundan. sınava bile kalem silgi getirmeden geliyorlar normal dersi geçtim artık. ben kırtasiye miyim arkadaş sürekli onlara kalem silgi bulmak zorunda mıyım? gerçekten imkanı olmasa anlarım bilerek getirmiyorlar ya böyle bir şey var mı?

baha3454, 4 ay önce
Çocuk cantasiz geliyor okula peki çantası varmi hiç sordunuz mu maddi durumu yeterli mi çocukların aileleri tabiki sorumlu çocuklardan. Ama öğretmenlerin biraz da olsa sorumluluğu yokmu bakin arkadaş capri giymek istiyor kendi dertleri kadar keske öğrencileri de dusunseler

Kuskusuz
Kapalı
11 Haziran 2023 17:29

Allah aşkına kafanız mi basmıyor deli numarası mi yapiyorsunuz? Kardeşim en kotu sinifci bile okuma yazma öğretir. Bir sınıf komple ogrenemese suçu atarsın öğretmene anladık da 20 kişiden biri ikisi ogrenemiyorsa niye öğretmen suçlu olsun? İyice sacmaladiniz. Belli ki sistemde bir sikinti var. Ya da çocukta/ ailede... Benim bir çocuğa destek alması gerektiğini veliye anlatmam 1.5 sene sürdü. Ki işin mutfagindan geliyorum ben zihinsel engelliler sınıf öğretmeni olarak. Düşünün diğer sinifcilarin neler yaşadığını!.. Anlayın artık bir veliye bu kadar ip verilmez!.. Şimdi ikilerde bir çocuk daha var okul olarak ikna edemediler veliyi. 3. Sınıfa geçecek hala okuma yazması yok!.. Aynı sınıfta 23 kişinin var hatta il ilçede bir sürü sanat yarışmalarında dereceler yapan bir sınıf öğretmeni o kadar ilgili... Bu çocuk 5 e geçti okumuyor diye hoca mi sorumlu? Soruyorum size!..

baha3454, 4 ay önce
Ogretmen işlerse mesela sert ve caydırıcı cezalar yapılmalı mi öğretmenlere. Mesela 5. Sinif öğrencileri var okumayı bilemeyen öğretmene ceza vermeli miyiz.

Kuskusuz
Kapalı
12 Haziran 2023 01:31

;)) Tatil dönüşü ilkokulda sınıfta bırakma da geri gelse;))) Tadından yenmez 2023- 2024 Eğitim öğretim yılı. Bakın nasıl itibar inşaası başlıyor o zaman;)) Şu yaptırım güçlerimiz de tatilden dönse;)))

spock, 4 ay önce

Haha yahu evet. Ahmet diye biri yazmış.

Okulların acilen tatile girmesi lazım belli ki. Kafam uçmuş.

Toplam 44 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi