Editörler : Kubil ay
08 Haziran 2023 09:27

Şefim özelden görüşebilir miyiz bir kaç soru soracaktım mesajın kapalı sanırım bana mesaj atar mısın
Selimpusat2, 4 ay önce
Tabi ki geçerli benim eşim de özel sektör

Marcioo
Kapalı
08 Haziran 2023 09:28

Silahı yok diye dalga geçilen gih arkadaşlar var o dalga geçenlerle ilgili hiç iyi düşüncelerim yok

Selimpusat2
Aday Memur
08 Haziran 2023 09:37

2.silahım olduğu için hiç öyle bi derdim olmadı beyliği zaten sevmiyordum bu daha güzel :)
Marcioo, 4 ay önce
Silahı yok diye dalga geçilen gih arkadaşlar var o dalga geçenlerle ilgili hiç iyi düşüncelerim yok

pomemci23
Aday Memur
08 Haziran 2023 10:05

Kardeş sen silahını tak belki millet hayran hayran sana bakar :), millet 1 ay tatil planı yapıyor bu neyin derdinde :)
Marcioo, 4 ay önce

Marcioo
Kapalı
08 Haziran 2023 10:06

Yatacak olsam öğretmenliği bırakmazdım
pomemci23, 4 ay önce
Kardeş sen silahını tak belki millet hayran hayran sana bakar :), millet 1 ay tatil planı yapıyor bu neyin derdinde :)

pomemci23
Aday Memur
08 Haziran 2023 10:09

Ben eş durumundan geçtim, 15 yıl en iyi şekilde hizmet ettim, tayin durumu olunca mecburen aile bütünlüğünden dolayı geçtim, insanlara karşı yargılı olmadan önce sebeplerini araştır.
Marcioo, 4 ay önce

Marcioo
Kapalı
08 Haziran 2023 10:10

Tamam
pomemci23, 4 ay önce
Ben eş durumundan geçtim, 15 yıl en iyi şekilde hizmet ettim, tayin durumu olunca mecburen aile bütünlüğünden dolayı geçtim, insanlara karşı yargılı olmadan önce sebeplerini araştır.

Emre.keles
Memur
08 Haziran 2023 11:04

Öğretmenliği mi bıraktın?
Marcioo, 4 ay önce
Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi