Editörler : gubaz"eskiyara"

melcea
Genel Müdür
08 Haziran 2023 08:30

Takvimin birkac gun gec aciklanmasi, tayinlerin gecikmesi mu demek oluyor? Zateb Temmuz'da tayinler. Haziran sonu duyuru yapilir, olur biter.

Serkan0380, 4 ay önce

2022 tayin takvimi 3 Haziran'da yayınlanmış

Serkan0380
Aday Memur
10 Haziran 2023 16:14

Sana göre ne kolay oldu bitti, 4 senedir bu günü bekliyoruz, öğretmen olur biter mantığını mı hak ediyor ne kadar geç olursa takvim sarkıyor efendi

melcea, 4 ay önce

Takvimin birkac gun gec aciklanmasi, tayinlerin gecikmesi mu demek oluyor? Zateb Temmuz'da tayinler. Haziran sonu duyuru yapilir, olur biter.

melcea
Genel Müdür
10 Haziran 2023 17:47

Il ici duyurusu 16 Haziran 2022'de yayinlandi gecen sene. Takvim aciklanmasiyla tayinin gecikmesi arasinda nasil bir bag kurdunuz anlayamadim. Takvim Ocak'ta aciklansa misal, tayinler erken mi olacakti? Takvim ve tayin duyurusu arasinda bayaği fark var sanki.

Serkan0380, 4 ay önce

Sana göre ne kolay oldu bitti, 4 senedir bu günü bekliyoruz, öğretmen olur biter mantığını mı hak ediyor ne kadar geç olursa takvim sarkıyor efendi

Serkan0380
Aday Memur
10 Haziran 2023 18:08

Algı yapmayın geçen sene 3 haziran'da yayınlandı açın bakın 3 haziran. İnsanlar bekliyor neyi anlamıyorsunuz evimizi sırtımızda mı tasıyalım evimizi kaplumbağa mıyız,size kalsa yayınlanmasın çakılı kalalım, bu nasıl zihniyet öğretmene düşman olmayın, en tabi hakkımız takvimi bekliyorz

melcea, 4 ay önce

Il ici duyurusu 16 Haziran 2022'de yayinlandi gecen sene. Takvim aciklanmasiyla tayinin gecikmesi arasinda nasil bir bag kurdunuz anlayamadim. Takvim Ocak'ta aciklansa misal, tayinler erken mi olacakti? Takvim ve tayin duyurusu arasinda bayaği fark var sanki.

metal3
Aday Memur
10 Haziran 2023 19:32

Rotasyon kaçınılmaz

coshuva
Genel Müdür
10 Haziran 2023 20:49

Rotasyon ölü doğmuş bir uyhulamadır. Bir daha gündeme gelme olasılığı yok denecek kadar azdır.

melcea
Genel Müdür
11 Haziran 2023 23:02

Yahi neden cakili kalasiniz? Kaplumbaga ile ne alakasi var? Takvim aciklaninca gidip baska yerden ev mi tutacaksiniz sanki? Tayinin sonuclanmasini bekleyeceksiniz zaten. Temmuz'da da tayinler olur. Bu kadar laf soylemeye ne gerek var? Tamam heveslisiniz anliyorum da yani takvim yarin aciklansa, tayin basvurusu da obur gun mu olacak saniyorsunuz? Velev ki oldu, sonuclanmasi uzun surerse ne olacak? Ama yok takvim aciklaninca tum sorunlar cozuldu, kontenjanlar derya deniz. Valla Bakan'in da işi zor. Ogrenciyle bu kadar ugrasmayacaktir adam.

Serkan0380, 4 ay önce

Algı yapmayın geçen sene 3 haziran'da yayınlandı açın bakın 3 haziran. İnsanlar bekliyor neyi anlamıyorsunuz evimizi sırtımızda mı tasıyalım evimizi kaplumbağa mıyız,size kalsa yayınlanmasın çakılı kalalım, bu nasıl zihniyet öğretmene düşman olmayın, en tabi hakkımız takvimi bekliyorz

Serkan0380
Aday Memur
12 Haziran 2023 10:44

Öğretmen mısınız anlamadım, ne ugrası ya insanlar tereddütte kalıyor devletin dili yazı dili Temmuz'da olacak diyorsun garantisi var mı sen memleketin de görev yapıyorsun da millet 1000 km 1500 km uzakta kalıyor böyle bir mantık var mı öğretmen öğretmenin düşmanı olmuş

melcea, 4 ay önce

Yahi neden cakili kalasiniz? Kaplumbaga ile ne alakasi var? Takvim aciklaninca gidip baska yerden ev mi tutacaksiniz sanki? Tayinin sonuclanmasini bekleyeceksiniz zaten. Temmuz'da da tayinler olur. Bu kadar laf soylemeye ne gerek var? Tamam heveslisiniz anliyorum da yani takvim yarin aciklansa, tayin basvurusu da obur gun mu olacak saniyorsunuz? Velev ki oldu, sonuclanmasi uzun surerse ne olacak? Ama yok takvim aciklaninca tum sorunlar cozuldu, kontenjanlar derya deniz. Valla Bakan'in da işi zor. Ogrenciyle bu kadar ugrasmayacaktir adam.

melcea
Genel Müdür
12 Haziran 2023 17:42

1500 km otede gorev yapmakla takvimin ne alakasi var biri bana anlatsin. Benim memleketim ulkenin bir ucu, gorev yerim de oteki ucuyken bu kadar takvim de takvim diye tutturmadim. Cunku ha bugun aciklamis ha haftaya aciklamis farketmedi. Bu ulkede hicbir seyin garantisi yok. Sanki takvim garanti demek. Ayrica kimsenin dusmani degilim, aksine sakinlestirmeye calistiriyorum sizi burda :)

Serkan0380, 4 ay önce

Öğretmen mısınız anlamadım, ne ugrası ya insanlar tereddütte kalıyor devletin dili yazı dili Temmuz'da olacak diyorsun garantisi var mı sen memleketin de görev yapıyorsun da millet 1000 km 1500 km uzakta kalıyor böyle bir mantık var mı öğretmen öğretmenin düşmanı olmuş

popcorn007
Kapalı
12 Haziran 2023 18:21

Rotasyon mu geliyor yoksa :))))))

memur414268
Memur
12 Haziran 2023 20:46

Evet. Şu haber sitesinde bu yıl rotasyonun geleceği yazıyor. Şartlar ve kimleri kapsayacağı detaylı bir şekilde anlatılmış. https://archive.org/details/blogger-image-279954257

popcorn007, 4 ay önce

Rotasyon mu geliyor yoksa :))))))

Küplüceli
Aday Memur
12 Haziran 2023 22:03

Rotasyon kurumların yenilenmesi, dokunulmaz olduğunu düşünenlerin kendine çeki düzen vermesi anlamı taşır. Milli Eğitim Bakanlığında geç kalmış bir uygulamadır.

M Y T H
Daire Başkanı
12 Haziran 2023 22:23

Ac tavuk kendini mısır ambarında sanırmış:)

crabnet355
Müsteşar Yardımcısı
12 Haziran 2023 23:50

Kamuda emsal hiç bir kurumda rotasyon yokken,bir de üstüne en düşük maaşı alıp rotasyonu savunan meslektaşımda büyük sıkıntılar olduğunu düşünüyorum
Küplüceli, 4 ay önce
Rotasyon kurumların yenilenmesi, dokunulmaz olduğunu düşünenlerin kendine çeki düzen vermesi anlamı taşır. Milli Eğitim Bakanlığında geç kalmış bir uygulamadır.
12 Haziran 2023 23:54

Gelmez beklemeyin.

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi