Editörler : **sude**
07 Haziran 2023 21:17

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı feragat

Merhaba aile ve sosyal hizmetler bakanlığına asil olarak seçilmişim fakat bakırköy adliyesinde bu hafta klavye mülakatım var benim gönlüm adliyeden yana nasıl bir yol izlemeliyim? aile ve sosyal hizmetler bakanlığına başvurduğum zamanki şartlarım el veriyordu fakat şuan konum olarak el vermiyor feragat dilekçesi versem mülakatlarıma negatif bir etkisi olurmu veyahut kpss puanım yanarmı rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Babalar44
Aday Memur
08 Haziran 2023 18:25

Sözleşme imzalamadığın için sorun olmaz

Memurrrr23
Aday Memur
08 Haziran 2023 21:48

Ne adliyesi aman diyeyim birde zabıt katibi ? Aile bakanligini mumla ararsın sonra kendine kızma ben ne yaptım diye ? Sen hic adalet bakanligi formunu okumadin mi gidip bu adliyede calisan memurlara sor hata yapma derim ben 4 sene zabit katipligi yaptim sonunda kurtulmayi basardim baska kurumlara gececegim benden sana en iyi tavsiye yapma adliyeye girme kardeşim dedigimi dikkate almani ısrarla tavsiye ederim

Memurrrr23
Aday Memur
08 Haziran 2023 21:55

Ayrıca diğer soruna cevap vereyim evraklarini teslim ettin sonra guvenlik sorusturman olur en son asama goreve baslaman icin seni cagirirlar gidersin kuruma sozlesme imzalamak icin sende o aşamaya gelip sözleşme imzalamadığın sürece bir problem olmaz 1 senelik beklemeye takılmazsın o zamana kadar iyi dusun ilanlari takip et resmi sayfalardan alim sonuclanana kadar belki baska kurumlar ilan acar

Edanurrrrrrr
Aday Memur
09 Haziran 2023 16:05

Hocam bende atandimda evrak teslimindrn sonra gitmeyince herhangi yaptıım olmuyormu kimisi oluyor diyor kimisi olmuyor
Memurrrr23, 4 ay önce

Ayrıca diğer soruna cevap vereyim evraklarini teslim ettin sonra guvenlik sorusturman olur en son asama goreve baslaman icin seni cagirirlar gidersin kuruma sozlesme imzalamak icin sende o aşamaya gelip sözleşme imzalamadığın sürece bir problem olmaz 1 senelik beklemeye takılmazsın o zamana kadar iyi dusun ilanlari takip et resmi sayfalardan alim sonuclanana kadar belki baska kurumlar ilan acar

Memurrrr23
Aday Memur
09 Haziran 2023 20:04

Sözleşmeye imza atıp kuruma girişiniz yapılmaz ve sgk girişiniz olmaz ise 1 senelik yasağa veya atanma hakkı yanma gibi bir şeye takılmanız söz konusu olmaz

Edanurrrrrrr, 4 ay önce
Hocam bende atandimda evrak teslimindrn sonra gitmeyince herhangi yaptıım olmuyormu kimisi oluyor diyor kimisi olmuyor
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi