Editörler : Kubil ay

Simav4333
Aday Memur
08 Haziran 2023 00:56

Ama normal bilgisiz ne yapacağını bilmeyen o kadar çok işe yaramaz kişi aldılar ki kendilerini kaf dağında sanan küçük insanlar.

Simav4333, 4 ay önce

Zaten rütbeli olarak çalışıyorum, sokaklara gelince sizler gibi köyde kahvede oturan adamlar ile uğraşmıyoruz, yazdıklarına bakılırsa ya uzman ya astsubaysın,yazık senin zihniyetindeki cahil kişiler ile muhattap bile olunmaz...

jngxxx
Aday Memur
08 Haziran 2023 00:58

Zihniyeti bozuk olandan sensin bu arada farkındaysan konuşmalarına dön bak bi. Kim kimden şikayetçi . Bi alemsin valla . Tamam sen çok çalış ben az çalışıp senden fazla maaş alırım .
Simav4333, 4 ay önce

Zaten rütbeli olarak çalışıyorum, sokaklara gelince sizler gibi köyde kahvede oturan adamlar ile uğraşmıyoruz, yazdıklarına bakılırsa ya uzman ya astsubaysın,yazık senin zihniyetindeki cahil kişiler ile muhattap bile olunmaz...

siyahbeyaz88
Daire Başkanı
08 Haziran 2023 01:00

Sorun senin uslubunda burda yazık günah diye sitemde bulunuyorsun siz böyle yaparsanız biz ölelim , hep polis asker kardeş derler ama maaş konusuna gelince biz daha çok şark görüyoruz biz ev yüzü görmüyoruz bizim hakkımız diyorsunuz hani kardeştik kardeşler eşit değil mi, polisler bu seçimlerde kaç mitingde görev aldı biliyor musun
jngxxx, 4 ay önce
Sorununuz ne tartışmaya ne gerek vardı onu anlamadım . Polis asker kardeş değilmi bu tepkiler ne bu nasıl bi çekememezlik. Gerek yok bukadarina

Simav4333
Aday Memur
08 Haziran 2023 01:01

Çekememezlik değil haddinizi bilmiyorsunuz, egm personeline göre çok az çalışıyorsunuz, konu açıldığında savcılarımız bile hazırladığınız evraklardan şikayetci çünkü iş bilmemezlik fazla, gelip egm sayfasında başlık açarak ne düşündüğünü anlamaya çalışıyorum , buralarda fazla havlama git TSK sayfasında aç başlığını orda konuşursun arkadaşların ile ...

jngxxx, 4 ay önce
Arkadaşım sende ne çekemiyormuşsun bizi bukadar resmen düşman ettin bizi . Laf atıp muhattap olan sensin asıl. Senin konuştuğun kafa bakılırsa cahil sen oluyor şuan .

jngxxx
Aday Memur
08 Haziran 2023 01:10

Sana diyecek okadar çok lafım varki . Ama ne desemde boş . Sen bizi siper etmişsin . Şimdi sizin açıklarını söylemeye kalksam sayfalar yetmiycek kaos çıkacak . Ama gerek yok haberlerde görüyoruz zaten ... Sana emekliliğine kadar Allah kolaylık versin . Belki senden önce emekli olurum yatarak para kazandığım için devlet erken emekli eder. Vardır bı bildiği devletimin. Sana havlayan it çok galiba bana patliyorsun burada. Neyse ...
Simav4333, 4 ay önce

Çekememezlik değil haddinizi bilmiyorsunuz, egm personeline göre çok az çalışıyorsunuz, konu açıldığında savcılarımız bile hazırladığınız evraklardan şikayetci çünkü iş bilmemezlik fazla, gelip egm sayfasında başlık açarak ne düşündüğünü anlamaya çalışıyorum , buralarda fazla havlama git TSK sayfasında aç başlığını orda konuşursun arkadaşların ile ...

life4242
Aday Memur
08 Haziran 2023 01:10

Tutmuş polisten cokmu calisiyon diyon 12 saat calisiyon 36 saat istiraat ediyon Mayıs ayında 2 kere araziden indim 4 gün merkezde durdum dahada arazideyim bide bizle maaş yaristiriyon depremden bu yana çocuğumun yüzünü görmemişim sen bana çalışmaktan bahsediyon arkadaş kendimi tutamadım artık zırt zırt bildirim gelince bizle kendini bile kıyas etme calistigin yerler merkez daha sayayım mi

jngxxx
Aday Memur
08 Haziran 2023 01:13

Devrem boşver herkez iyi olucak diye bişey yok . Nice polis kardeşlerim abilerim var canımı vereceğim . Ama böylelerine cevap dahi vermeyeceksin .sktiret
life4242, 4 ay önce
Tutmuş polisten cokmu calisiyon diyon 12 saat calisiyon 36 saat istiraat ediyon Mayıs ayında 2 kere araziden indim 4 gün merkezde durdum dahada arazideyim bide bizle maaş yaristiriyon depremden bu yana çocuğumun yüzünü görmemişim sen bana çalışmaktan bahsediyon arkadaş kendimi tutamadım artık zırt zırt bildirim gelince bizle kendini bile kıyas etme calistigin yerler merkez daha sayayım mi

Simav4333
Aday Memur
08 Haziran 2023 01:16

Doğuda dargeçit güçlükonak gibi yerlerse çalıştım oralarda birçok kez jandarma ile birlikte işlerse yaptık birbirimize yardımcı olduk doğuya gittiğinizde sadece ayrı kalıyorsunuz doğu haricinde aileniz yanınıza ve doğuda buna istinaden fazla üçretinizide alıyorsunuz doğu haricinde batı nerede ailenden ayrı kaldın açıklarmısın?

life4242, 4 ay önce

life4242
Aday Memur
08 Haziran 2023 01:23

Bursa musfakemalpasada kaldım bana yoğunluktan bahsetme evin yolunu zor gorduk 12 12den tutmussun bana işten bahsediyon ben sana iş yapmiyorsun demiyorum bak dikkatini çekerim şuan bursa Mustafakemalpaşa dediğim yerde adamlar 17 lira maaş alıyor adamların en yakın mahallesiyle en uzak mahallesi arası 70 km sen düşün herkesin işi zordur ama maaş kiyasina girme adam ne güzel egm yi tebrik etmiş herseyiniz erken yatıyor biz daha promosyon alamadık sen düşün sana şundan misal vereyim Hataya deprem bölgesine gittik birlik halinde bı daha yasatmasin bı daha oradan alacağımız parada gözümüz yok ama maasimizi kestiler beş kuruş almadık ama size takir takir yattı ne ödül ne tazminat nede harcırah

life4242
Aday Memur
08 Haziran 2023 01:28

Ayrıca sen hem doğu hem batı ailenin yanındasin ücretini aliyonuz diyon ya hiç bı tazminatta yok çalıştığım yerde sende jandarma bünyesine girseydin o zaman alsigimiz ücreti seviyorsan ama dayanabilir misin bilmem sırtında 45 50 kg canta git baba git yeri geldiğinde 15 20 gün duş yapmadan

siyahbeyaz88
Daire Başkanı
08 Haziran 2023 07:47

Kardeşim dertlerinizi gidin kendi sayfanızda konuşun sizin derdiniz bizi ilgilendirmez bizim derdimiz zaten başımızdan aşkın, kendi sayfanda bi kişi bile yorum yapmamış demekki sizin için dert değilmiş 3 bin lira

85200258
Genel Müdür
08 Haziran 2023 09:49

Şimdi konu jandarma kardeşlerimizin alamadığı özlük hakları olmuş ; birincisi konunun açılmasi gereken yer burasi değil Jandarma basligidir. İkincisi alamadığımız 3 yılda bir verilen promosyon ( onu da alıyorsunuz da peşin alamamisiniz. ) diğeri de 5 yılda bir seçimde görev alıp yatan 3 bin TL. Polisten çok çalışıyoruz demisiniz yanlış bilgi. Darbe teşebbüsü olduğunda dahi biz 1 yıla yakın 12-12 çalışırken Jandarma arkadaşlar bizim sistem bile değişmedi diyordu. Polisten az çalışıp , polisten çok maaş aldığınız kesin. Emekli özlük haklarını hiç kiyaslamiyorum dahi. Kırsalda çalışıyoruz lafı da boşta kalır bende ilcedeyim karşı komşum jandarma o da ilçede hatta iş yogunlugu olarak 10/1 yoğunluğunuz yok. Arazi dersen , bizim özel harekatlarda en az sizin kadar sahada. Yani gelir kendi aldıklarını tek tek yazarsın sonra polisin 3 yılda bir aldığı promosyon , 5 yılda bir aldığı seçim ücretini konusursun

antikx
Şef
08 Haziran 2023 10:36

Jandarma personeli arkadaşım, sokaktaki saygının kaydedildiği konusunda tüm emniyet mensupları sana katılıyor ancak bunun personel ile alakalı olmadığını biliyor olman gerekir ! Jandarma emniyetten daha çok çalışıyor konusu izafidir çalıştığın birime göre değişir, her Jandarma personeli dağlarda mahrumiyet yerlerinde görev yapmıyor bunu iyi bilmene rağmen hala diretiyorsun. Yıllardır kurum karşılaştırılması yapılıyor ama boşa kürek çekme. İnsanı olarak kimsenin birbirinden üstün yanı yok fakat kurumun sağladığı şartlar bakımından benzer işler yapılsa bile farklılıklar oluyor ve emniyet mensupları kısmen aynı işi yaptığı kurum personelleri ile eşitlenmeyi istiyor ki gayet doğal. Seçimde para ödülü konusuna gelince umarım sizlerde alırsınız. Burada tepki görmene sebep olan konu emniyet mensubu olmamana rağmen kendi forumunda bilgi almak varken buraya gelip yazayarak hafiften bir kıvılcım oluşturman. Art niyetli değilsin eminim ama bir takım hassas noktalara da temas etmemek gerekir. Hayatta başarılar diliyorum.

jngxxx, 4 ay önce
Sende komiser olaydın ozaman ... Sokaklardaki saygıyı bile kaybetmişsiniz. Bana gelmiş iş bilmemezlikten bahsediyorsun .

sinanpolat22
Memur
08 Haziran 2023 11:04

insallah en yakin zamanda size de yatar kardesim. ve umarim biz de bir gun sizin standartlarinizi yakalayabiliriz.

Mstermnnn
Aday Memur
08 Haziran 2023 11:10

Zaten bizden fazla alıyonuz gözünüz doysun kırk yılda bir taltif aldık

Demir355
Aday Memur
08 Haziran 2023 12:57

arkadaşlar doğuda askerlik yapmamış, hendek barikatta görev almamış veya jandarma veya piyade ile araziye çıkmamışsanız sözleşmeli uzman erbaşları yada muazzaf uzman çavuşları anlamanız biraz zor. bu adamların asayiş , cezaevi ve trafik vs kısmı hariç komando unsurları ülkemizde en tehlikeli görevi icra ediyorlar. polis özel harekatıda bu gruplara dahil edebiliriz. zaten bu adamların zorunlu görevi diyorsanızda sadece gönüllülerin çalıştığı birlikleride var. özel kuvvet veya jöak vs
Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi