Editörler : cihan27E.Kayı Han

EMRE YALCİN
Daire Başkanı
11 Haziran 2023 19:01

Ayrıca para gördüğümüz yok ki hayrını görelim. Maaşcık alıyorum ben ama şükür Reis bize ekmeğimizi veriyor. Allah başımızdan eksik etmesin

stas, 4 ay önce

23 yıllık memurum. Eşimde öyle. Daha hiç yurtdışına çıkamadık. Parasızlıktan dolayı. Ayrıca evi arabası olmayan cokkk memur var. Tercih ettiği için değil parası olmadıgı için. Allah senin gibi yalancıyı nasıl biliyorsa öyle yapsın. Yalakalık yapıp para kazanma işini yapacagına adam gibi para kazanmayı ögren. Böyle oturduğun yerden yazdığın yalanlarla kazanacagin paranın hayrını görme.

stas
Daire Başkanı
11 Haziran 2023 19:46

Diyorsun ki öğrenilmiş çaresizlik benimkisi. Açlıkla terbiye ediyorlar beni ve çok şükür diyorsun.

EMRE YALCİN, 4 ay önce

Ayrıca para gördüğümüz yok ki hayrını görelim. Maaşcık alıyorum ben ama şükür Reis bize ekmeğimizi veriyor. Allah başımızdan eksik etmesin

EMRE YALCİN
Daire Başkanı
11 Haziran 2023 21:37

Valla öyle ağabey.

stas, 4 ay önce

Diyorsun ki öğrenilmiş çaresizlik benimkisi. Açlıkla terbiye ediyorlar beni ve çok şükür diyorsun.

Skpatar
Aday Memur
12 Haziran 2023 07:39

Kendi düsen aglamazmiş. Bazi arkadaslari tenzih ederim

canfor
Aday Memur
12 Haziran 2023 09:59

Temizlik işçisinin bu ayki maaşı 21.600 ikramiyeler hariç ikramiyelerle 30 bini geçecek

mycarizma
Aday Memur
12 Haziran 2023 09:59

Ekonomi kötü değil siz fakirsiniz

dostar
Kapalı
12 Haziran 2023 10:03

3 adet demir eur para 3 demir paraları bizim 66 adet demir paramız yapıyor ulkeyı natasa durumuna dusurenler utansın

mycarizma, 4 ay önce
Ekonomi kötü değil siz fakirsiniz

Karizmaunl
Şef
12 Haziran 2023 10:05

Seçimden önce gerekirse soğan ekmek yeriz deniyor, vatan millet sakarya edebiyatları yapılıyordu. Muhalefet kaybetti, vatan düşmedi. Doğu, G.Doğu PKK ya peşkeş çekilmedi, Kürdistan kurulamadı. Manavdan 3 adet kuru soğan, fırından 2 ekmek, belediyeden 1 bardak gazoz alıp beslenmeye başlayın.

canfor
Aday Memur
12 Haziran 2023 10:08

Bu hak mı revamı

E.Kayı Han
Editor
12 Haziran 2023 12:46

https://forum.memurlar.net/konu/2540834/

bu başlık altından devam edelim.

Toplam 50 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük