Editörler : E.Kayı Han
08 Haziran 2023 14:04

Bayram tatili konusunda

Bir üniversitede 4bli koruma ve güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Bayram için idari izin ilan edildi ve tatil 9 gün oldu. Fakat bize 26 Haziran pazartesi günü çalışmamız gerektiği söyleniyor. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.

E.Kayı Han
Editor
08 Haziran 2023 14:07

İdare çalışılmasını istiyorsa çalışmanız lazım. Bu idarenin tasarrufunda olan bir şey.

Melih bugul
Aday Memur
08 Haziran 2023 14:29

657ye tabi sözleşmeli memuruz ama bizi zaten hiçbir resmi tatilde ve hafta sonu çalıştırmıyorlar. Fazla mesai ücreti de veremiyorlar. Ayrıca işçilerin fazlaca çoğunluk olduğu kurumda vardiyalı bir şekilde çalışıyoruz böylece servis kullanma hakkımızı ve yemekhanede yemek yeme hakkımızı elimizden alıyorlar.
E.Kayı Han, 4 ay önce

İdare çalışılmasını istiyorsa çalışmanız lazım. Bu idarenin tasarrufunda olan bir şey.

08 Haziran 2023 16:45

Güvenlik ve temizlik personelinin 4bli alınması sorunlara neden oluyor. Örnekte olduğu gibi Devlet buna çözüm bulacaktır. Benim düşüncem eskisi gibi 4dli işçi olarak almaya devam edilmesi.

cemcet661
Aday Memur
08 Haziran 2023 18:07

Aynen öyle memursun temizlik yapıyorsun işçiyle aynı şeyleri yapıyorsun bir fark yok sonuçta adam emek edip kpssye çalışmış temizlik yaptırmak için mi alıyorsun
Hannibal Barca, 4 ay önce
Güvenlik ve temizlik personelinin 4bli alınması sorunlara neden oluyor. Örnekte olduğu gibi Devlet buna çözüm bulacaktır. Benim düşüncem eskisi gibi 4dli işçi olarak almaya devam edilmesi.
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi