Editörler : ayşegül bgm
08 Haziran 2023 16:46

Eş durumu tayini

Nisan'da dilekçe verdim hala tayin olmadı asker eşiyim dilekçeme dönülmesi bu durumda olan var mı

s.e.büropersoneli
Aday Memur
09 Haziran 2023 10:33

Benim eşim de kadrolu tıbbi sekreter 19 Nisanda dilekçesini verdik hala sonuçlanmadı. Bakanlığa 8 Mayısta gitmiş ama bir ses yok her gün ÇKYS ye bakıyoruz bakanlığı arıyoruz açan yok. En son dün Cimere şikayet yazdık

gamzegülll
Aday Memur
09 Haziran 2023 10:37

Geçen hafta bende cimere yazdım ona da cevap gelmedi bu hafta da dilekçeme dönülmedi diye dilekçe yazdım yani başka yol gelmedi aklıma arıyoruz açılmıyor telefonlar da

s.e.büropersoneli, 4 ay önce

Benim eşim de kadrolu tıbbi sekreter 19 Nisanda dilekçesini verdik hala sonuçlanmadı. Bakanlığa 8 Mayısta gitmiş ama bir ses yok her gün ÇKYS ye bakıyoruz bakanlığı arıyoruz açan yok. En son dün Cimere şikayet yazdık

s.e.büropersoneli
Aday Memur
09 Haziran 2023 10:42

Yazanlar var 15 16 mayısta verdik sonuçlandı diye onu da anlamıyorum nasıl oluyor onların bizden daha erken sonuçlanabiliyor.

gamzegülll, 4 ay önce

Geçen hafta bende cimere yazdım ona da cevap gelmedi bu hafta da dilekçeme dönülmedi diye dilekçe yazdım yani başka yol gelmedi aklıma arıyoruz açılmıyor telefonlar da

Istanbull34
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:15

Kardeşim ne mayisi ne nisanı ben ta şubatta verdim cimere de 3 defa yazdım 2 ay sonra cevap veriyorlar o da gecistirici cevaplar bu bakanlıktan bir halt olmaz hakkım haram zikkim olsun

gamzegülll
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:15

Evet ya beni de onun stresi sardı neye göre yapıyorlar anlamadım

s.e.büropersoneli, 4 ay önce

Yazanlar var 15 16 mayısta verdik sonuçlandı diye onu da anlamıyorum nasıl oluyor onların bizden daha erken sonuçlanabiliyor.

biyonagi
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:30

Bende 15-16 sında dilekçe verdim ama hala sonuçlanmadı

gamzegülll
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:42

Kadrolu musunuz sizde şuan sözleşmelerin hep çkys e düşmesi oluyor heralde ben hep ona denk geldim

Istanbull34, 4 ay önce
Kardeşim ne mayisi ne nisanı ben ta şubatta verdim cimere de 3 defa yazdım 2 ay sonra cevap veriyorlar o da gecistirici cevaplar bu bakanlıktan bir halt olmaz hakkım haram zikkim olsun

İsacPromise
Memur
09 Haziran 2023 12:00

Telegram da grup var yaklaşık 3 bin kişi bekliyor o grupta günde 5 6 kişi çkys ye dülttük diyor sadece herkes aynı durumda ne yazık ki

gamzegülll
Aday Memur
09 Haziran 2023 12:08

Bu telegram grubuna nasıl ulaşabiliriz link atar mısınız

İsacPromise, 4 ay önce
Telegram da grup var yaklaşık 3 bin kişi bekliyor o grupta günde 5 6 kişi çkys ye dülttük diyor sadece herkes aynı durumda ne yazık ki

biyonagi
Aday Memur
09 Haziran 2023 12:13

Ebe ve hemşirelerin düşmüş çkys ye ama başla yok sanırım bakanlıkta çok yoğunluk varmış

gamzegülll
Aday Memur
09 Haziran 2023 12:16

Bende ebeyim ama hiçbir değişiklik yok maalesef

biyonagi, 4 ay önce

Ebe ve hemşirelerin düşmüş çkys ye ama başla yok sanırım bakanlıkta çok yoğunluk varmış

Bybilal01
Aday Memur
10 Haziran 2023 10:01

merhaba arkadaşlar Mayıs 15 te eş durumu tayin dilekçemizi vermiştik eşim 6 yıldır süresiz sözleşmeli hemşire bende özel sektörde çalışıyorum dün tayinimizi belli oldu umarım en kısa sürede size nasip olur

koralin
Aday Memur
11 Haziran 2023 21:07

ÇKYS'e ebede düşüyor teknikerde lisansiyerde hemşirede ama neye göre hangi sıraya göre bilinmiyor.

gonul_kara
Memur
12 Haziran 2023 13:56

Benim ümidim iyice azalmaya başladı artık, 22 Mayıs da vermiştim bende dilekçe,eşim asker,bugün artık ekip portal da açılmıyor
koralin, 4 ay önce

ÇKYS'e ebede düşüyor teknikerde lisansiyerde hemşirede ama neye göre hangi sıraya göre bilinmiyor.

biyonagi
Aday Memur
12 Haziran 2023 14:30

Bende 16 mayısta verdim hala düşmedi

gonul_kara
Memur
12 Haziran 2023 14:32

Aklıma komplo teorileri gelmeye başladı acaba işçi maaşları yzuunden iş mi yavaslatirlarki
biyonagi, 4 ay önce

Bende 16 mayısta verdim hala düşmedi

biyonagi
Aday Memur
12 Haziran 2023 14:46

Hayıt düşenler nasıl düşüyor bizim ki meden düşmüyor

gonul_kara
Memur
12 Haziran 2023 15:05

Belki eksiği olan yerleri hemen yapiyorlardir
biyonagi, 4 ay önce

Hayıt düşenler nasıl düşüyor bizim ki meden düşmüyor