Editörler : Kubil ay

polis3368
Kapalı
08 Haziran 2023 22:46

Bayramdan sonraya kalır o zaman

Hkngr, 4 ay önce

Bugün tayin açıklanmadan 2 saat önce tweet atıp tayinlerin en geç yarına kadar açıklanacağını söyleyen Yalçın Doğan, mazeret atamalarının da 20 güne kadar açıklanacağını söyledi.

Hkngr
Aday Memur
08 Haziran 2023 22:50

20 gün içinde açıklanacağını söyledi. Yarın cuma yani yarın da açıklanabilir. Bakalım hayırlı sonuçları bekliyoruz.

polis3368, 4 ay önce

Bayramdan sonraya kalır o zaman

Rezvkr
Aday Memur
08 Haziran 2023 23:48

Eşiniz sizin görev yaptığınız yeremi ataması yapılmıştı.Benim eşim görev yaptığım yere ataması yapıldı.Dilekze de verdim kalmak için ama tayinim çıktı.Dilekçe genel atamada değerlendirilecek diyo

Sefilsefil, 4 ay önce

Mesaj attım devrem özelden bakabilir misin

Enestkn
Aday Memur
09 Haziran 2023 01:09

Doğudan memlekete atanmak için dilekçe vermiştim gazı kardeşi olduğum için ama tercih siramdaki ilk

Enestkn
Aday Memur
09 Haziran 2023 01:17

Doğudan memlekete tayin için dilekçe vermiştim gazı yakını olduğum için ama ilk tercihime atanmam yapılmış ama dilekcem değerlendirilmektedir diyor sonradan değişme durumu olurmu yoksa dilekçem olumsuz olarakmi sonuçlanır

Demoklea
Aday Memur
09 Haziran 2023 03:35

Sağlık konusu raporlar sağlık kuruluna gönderilir atama yönetmeliğine göre hayati durum ile bulunduğun yerde tedavi edilemez şartı aranıyor bunlara uymuyor sa çıkmaz

Boskvoan, 4 ay önce

Benim batı batı tayini. Bulunduğum ilde sürem doldu. Öncelikle bunu belirttim. Ayrıca rahatsız olduğumu, süremin dolması ve daha düzgün tedavi için genel atamada tayin istedim. Benden rapor falan istediler. Gönderdim. sonuç; kayıt yok, değerlendiriliyor!

Eseses92
Aday Memur
09 Haziran 2023 09:43

Merhaba şark tercihinde ilk ipka vermiştim daha sonra dilekçe ile ipkamın kaldırılması ve deprem bölgesi memleketim Hatay için dilekçe verdim evraklarımda ailemin fakat dünkü açıklanan genel atamada ipka verdi pbs de genel atama döneminde degerlendırılecektır yazıyor ayrı bir acıklanma durumumu olacak ?

Aaax
Aday Memur
09 Haziran 2023 09:48

Aynı durumdayız eş durumu dilekçesi verdim tercih yapıp birinci sıraya yazdım tercih dışı İstanbul geldi
Ateşpls, 4 ay önce
Eş durumu evraklarını sisteme yükleyerek tercih yaptım. Ayrıyeten eş durumu mazeret için dilekçe yazdım. Tercih dışı İstanbul çıktı. Dilekcem hala degerlendirilmektedir. Eşim kamuya atandı ilk ataması sözleşmeli. Benim durumum da olan varmı mazeretler açıklanınca sonuç duzelirmi bilgisi olan varmı ? Nasıl bir yol izlememiz lazım gerçekten çok canım sıkıldı mazeretten de bir darbe yemeyiz umarim

FCoksen1974
Memur
09 Haziran 2023 11:09

Ben dilekçeyi 15-16 Mayıs ta verdim pbs de gözükmüyor genel müdürlüğü arıyorum cevap vermiyor lar soramiyorum da şaşırdım ne yapacağımı benim durumda olan varmı dilekçe verip te PBS de gözükmeyen

FCoksen1974
Memur
09 Haziran 2023 11:12

Ben dilekçeyi 15-16 Mayıs ta verdim pbs de gözükmüyor genel müdürlüğü arıyorum cevap vermiyor lar soramiyorum da şaşırdım ne yapacağımı benim durumda olan varmı dilekçe verip te PBS de gözükmeyen

Toplam 50 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi