Editörler : Kubil ay

solder312131
Memur
08 Haziran 2023 20:47

Geçmiş dönemlerde dilekçe ile başvuranların kinde evet kayıt yok yazar..pbs ye girersin kanuni görev yerin degismis ise olumlu olmuştur. Değişmemisse bir iki hafta sonra dilekçe takip kısmı uygun gorulmemistir yazar ama bu dönem biraz farklı kimsenin kanuni görev yeri değişmemiş onun için geçen yıllara göre yorum yapmak doğru olmayacak gibi
hakkan1, 4 ay önce
Arkadaşlar geçmiş dönemde de gönüllü tercih yapanlara kayıt bulunamadı mı yazıyordu

hakkan1
Aday Memur
08 Haziran 2023 20:49

Dilekçe vermedim 2019 batıya döndüm diye modül açıldı tek tercih Kahramanmaraş yaptım kayıt bulunamadı yazıyor. Sanki hiç tercih yapmamışım gibi.
solder312131, 4 ay önce
Geçmiş dönemlerde dilekçe ile başvuranların kinde evet kayıt yok yazar..pbs ye girersin kanuni görev yerin degismis ise olumlu olmuştur. Değişmemisse bir iki hafta sonra dilekçe takip kısmı uygun gorulmemistir yazar ama bu dönem biraz farklı kimsenin kanuni görev yeri değişmemiş onun için geçen yıllara göre yorum yapmak doğru olmayacak gibi

solder312131
Memur
08 Haziran 2023 20:51

Anladım..o zaman emin olmamakla birlikte yazıyorum yanlış yönlendirmek istemem bildiğim kadarı ile tayinin çıkmadı..
hakkan1, 4 ay önce
Dilekçe vermedim 2019 batıya döndüm diye modül açıldı tek tercih Kahramanmaraş yaptım kayıt bulunamadı yazıyor. Sanki hiç tercih yapmamışım gibi.

1684
Aday Memur
08 Haziran 2023 21:18

Ben gönüllü yazdim 7 tercih yaptım 7 tercih arasında 4 rane de deprem bölgesi vardı 7.siradaki Hakkari geldi

memur3428
Şube Müdürü
08 Haziran 2023 21:31

2014 sark donusluyum istanbuldan 2. Sark icin gönüllü 4 il yazdim kayıt bulunamadı yaziyor keske hic gönüllü modul acmasalardi umitlenmezdik ayrica kayit bulunamadi yazmak nedir hic tercih yapmamasiz yada kaale alinmamis gibi olumsuz yada yerinde gibi baska net bir ifade olsaydi neyse hakkımizda hayirlisi olsun istanbuldan çıkış zor gibi geldi bana seneye bu ekonomide herhalde istanbuldan kimse cikamayacak torpilli kesim hariç...

Canikli35
Aday Memur
08 Haziran 2023 21:37

Arkadaşlar kayıt bulunamadı yazanlar olumsuz maalesef geçen sene bende gönüllü istedim kayıt bulunamadı yazdı daha sonra dilekçeniz uygun görülmemiş döndü umut etmeyin boşuna seneye inşallah

1684
Aday Memur
08 Haziran 2023 21:51

O zaman ben Hakkari yazdım diye bana geldi gönüllü çoğu kişiye gelmemis

Policemannn
Aday Memur
08 Haziran 2023 23:24

Deprem bölgesi olmayan 7 tercih yaptım sistemden kayıt bulunamadi diyor

kripto1982
Şef
08 Haziran 2023 23:40

Kayıt bulunamadı, olumsuz, tayin olmadı anlamına geliyor arkadaşlar

Abdullah 78
Aday Memur
08 Haziran 2023 23:45

Modül üzerinden 7 tercih yaptım, ayrıca dilekçe ile iki tercih yaptım yinede gidemedim kayıt bulunamadı yazıyor boşuna ümit ettik

Abdullah 78
Aday Memur
08 Haziran 2023 23:46

Bulunduğum ildeki suremide fazlasıyla doldurdum üstelik
Abdullah 78, 4 ay önce
Modül üzerinden 7 tercih yaptım, ayrıca dilekçe ile iki tercih yaptım yinede gidemedim kayıt bulunamadı yazıyor boşuna ümit ettik

1684
Aday Memur
09 Haziran 2023 00:04

Bana niye geldi o zaman kardeşim üstelik 7. Tercih benim anlamadığım ilk 6 da ne eksikti sıralamam Bingöl maras Adıyaman Hatay Ardahan Tunceli ve hakkariydi. Umarım gönüllü tercihime pişman olmam

Abdullah 78, 4 ay önce
Bulunduğum ildeki suremide fazlasıyla doldurdum üstelik

Abdullah 78
Aday Memur
09 Haziran 2023 00:18

Anlayamadığımız o zaten
1684, 4 ay önce

Bana niye geldi o zaman kardeşim üstelik 7. Tercih benim anlamadığım ilk 6 da ne eksikti sıralamam Bingöl maras Adıyaman Hatay Ardahan Tunceli ve hakkariydi. Umarım gönüllü tercihime pişman olmam

myday
Şef
09 Haziran 2023 01:49

Bende 2019 da döndüm batıya gönüllü şark modülü açılınca dilekçe yazmadan sadece sistem üzerinden Van Batman Mardin yazdım 3 tercih olacak şekilde. 3. Sıra olan Mardin geldi. Tanıdığım kimse de yoktu. Allah herkesi hakkında hayırlısını versin inşallah

Nesrin031
Aday Memur
09 Haziran 2023 02:31

Bulunduğunuz ilde polis açığı varsa gönüllü olanlar kuraya katılmamış olabilir.

GırqırAli
Aday Memur
09 Haziran 2023 06:27

Kayıt bulunamadı = değerlendirilmeye alınmadı demek. Benim ilk yıl öyle yazmıştı sonra 2. Sene tekrar gönüllü şark istedim Şırnak yazdım, geldim. Özellikle söylüyorum herhangi bir referans yok ise iyi yerler!!! gelmiyor bizzat yaşadım gördüm.

memur3428
Şube Müdürü
09 Haziran 2023 08:27

Hayirli olsun istanbuldan mi gidiyorsun ?

myday, 4 ay önce

Bende 2019 da döndüm batıya gönüllü şark modülü açılınca dilekçe yazmadan sadece sistem üzerinden Van Batman Mardin yazdım 3 tercih olacak şekilde. 3. Sıra olan Mardin geldi. Tanıdığım kimse de yoktu. Allah herkesi hakkında hayırlısını versin inşallah

Toplam 37 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi