Editörler : cihan27E.Kayı Han

noktali
Memur
11 Haziran 2023 18:47

Ben genel konuşuyorum zaten o dediğin zamlar hep seçim ekonomisiydi ve bütçe nisana kadar 400 milyar TL Açık verdi. Şimdi seçim geçti. Ben bu şekilde düşünüyorum.

asillord, 4 ay önce

Arkadaşım taşerondan geçen yaklaşık 1.5 milyon yani 1.500.000 büro işçisi Aralık 2022'ye göre (hersey dahil) 10.000 TL olan maaş temmuzda 35.000 yani %350 olurken kamu maliyesi yok muydu? Bir zahmet bunu işçi kardeşlerimizin sayfasında paylaş. Hesap yapmayı unutma lütfen

1AtomKarınca
Yasaklı
11 Haziran 2023 18:53

Kaynak A.a. Millet 5 yerden maaş alıyor kaynak soran yok. 600 tane vasıfsız vekl 90 K alıyor kaynak sorn yok. İlkokul mezunu torpilli işçiler 30 K alıyor kaynak soran yok. Kıçı kırık ilçe müdürü makam aracı audiye biniyor kaynak soran yok. Devlete fazlasıyla kazandıran memura gelimce mi kaynak sorun oluyor ee aak

asillord
Genel Müdür
11 Haziran 2023 19:08

Arkadaşım dalga mı geçiyorsun?

1..500.000x25.000x12= kaç yapar? Ne 400 milyarı?

Seçim ekonomisi ne demek, kim icat ediyor bu terimleri? Onların maaşını cinler periler mi ödeyecek? Memurlar açlık sınırında dalga geçmeyi bırak. Sen memur falan da olamazsın. Bilerek gelip burada ortalık karıştıriyorsun.

noktali, 4 ay önce

Ben genel konuşuyorum zaten o dediğin zamlar hep seçim ekonomisiydi ve bütçe nisana kadar 400 milyar TL Açık verdi. Şimdi seçim geçti. Ben bu şekilde düşünüyorum.

noktali
Memur
11 Haziran 2023 21:04

Genel bütçenin açığı nisan ayna kadar 400 Milyar TL idi. Ayrıca Memurum. Ortalığı da karıştırmıyorum alışmışsınız aynı şeyleri tekrar edip farklı sonuçlar beklemeye. Neyse bekleyip görelim benim söylediklerim en çok benim zararıma zaten siz haklı olun benim için daha iyi

asillord, 4 ay önce

Arkadaşım dalga mı geçiyorsun?

1..500.000x25.000x12= kaç yapar? Ne 400 milyarı?

Seçim ekonomisi ne demek, kim icat ediyor bu terimleri? Onların maaşını cinler periler mi ödeyecek? Memurlar açlık sınırında dalga geçmeyi bırak. Sen memur falan da olamazsın. Bilerek gelip burada ortalık karıştıriyorsun.

murat_326
Şube Müdürü
11 Haziran 2023 21:56

Kaynağını memurmu düşünecek, bu nasıl başlık ya

noktali
Memur
11 Haziran 2023 22:15

Kaynağının cevabı yok cevap sensin memur kardeşim. Ödediğin vergi artacak, hayat daha pahalı olacak. Maaşın 30 bin olsa kıyma 1000 tl olsa razı mısın sen ?

murat_326, 4 ay önce

Kaynağını memurmu düşünecek, bu nasıl başlık ya

asillord
Genel Müdür
11 Haziran 2023 23:35

Arkadaşım lafı geveleme hesabı attım oraya. 1.5 milyon işçinin maliyetini hesapla. Git işci kardeşlerimizin sayfasında yaz.

Sadece memur maliyeti hesabı yaptığın için iyi niyetli değilsin.

noktali, 4 ay önce

Genel bütçenin açığı nisan ayna kadar 400 Milyar TL idi. Ayrıca Memurum. Ortalığı da karıştırmıyorum alışmışsınız aynı şeyleri tekrar edip farklı sonuçlar beklemeye. Neyse bekleyip görelim benim söylediklerim en çok benim zararıma zaten siz haklı olun benim için daha iyi

noktali
Memur
11 Haziran 2023 23:49

ben memur işçi diye ayırmıyorum kamu kesimi diyorum. Neyse üstad bayramdan sonra ilk hafta bütün detaylar çıkar ortaya. Her şey normal gelişirse taban aylık 6000 civarı artar üzerine 25 puan gibi bir oran gelir şimdilik bu yönde gelişmeler

asillord, 4 ay önce

Arkadaşım lafı geveleme hesabı attım oraya. 1.5 milyon işçinin maliyetini hesapla. Git işci kardeşlerimizin sayfasında yaz.

Sadece memur maliyeti hesabı yaptığın için iyi niyetli değilsin.

E.Kayı Han
Editor
12 Haziran 2023 12:48

https://forum.memurlar.net/konu/2540834/

bu başlık altından devam edelim.

Toplam 49 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi