Editörler : **sude**
08 Haziran 2023 23:20

Hemen biri ile tanışıp nikah kıymak istiyorum

35 yaşında, 183 boyunda, 76 kilo bir öğretmenim. iki gün içinde nikahı basıyorum arkadaşlar. tipim falan gayet düzgün ama asosyalim, pek çevrem yok. bir birikimim de yok. arabayı satarsak borçları kapar evi düzeriz. haydi hayırlısı.

Befy
Aday Memur
09 Haziran 2023 10:41

Veli iyidir arkadaşlar, koparın.

veli parsadan
Aday Memur
09 Haziran 2023 10:49

hem de çok iyiyim şu ortamda. koparın beni.

Social Followers
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:53

hayırlısı olsun

ggizemyildirim.9898
Aday Memur
09 Haziran 2023 13:28

çok istersen tam tersi olmaz

veli parsadan
Aday Memur
09 Haziran 2023 14:35

selamlar gizem hanım. size şahsım ve ikbalim adına en kalbi duygularımla sesleniyorum.

dostar
Kapalı
09 Haziran 2023 14:48

afganıstandan kadın gelecegıne sap geldı 36 yasında bır muzmın sap olarak 7/24 sovuyorum %52 ye

veli parsadan
Aday Memur
09 Haziran 2023 14:54

ben daha önce iki kere yedim bu naneyi. bir daha evlenmem diye de tövbe ettim. ama böyle de canım sıkılıyor. baktım olacağı yok. alışmışım ev düzenine. böyle öğrenci gibi oldum. bir tava bir tencere iki tabakla yaşıyorum. evimde yok yoktu. boşandım bir sene plastik çatal kaşık kullandım. ki ben baklava açan, sarma saran biriyim. kızlar korkmayın çocuk, nafaka falan yok.

dostar
Kapalı
09 Haziran 2023 14:54

18 e basmadan ellerine cocuk arabasını veriyorlardı lisedekilerin bu ulkede erkek dogulmaması gerektiğini o zaman anlamak lazımdı afganıstan bıle daha yesıldır bu ulkeden

veli parsadan
Aday Memur
11 Haziran 2023 14:48

olmadı arkadaşlar. hepiniz hoşçakalın. ben kendime bir şeyler yapmaya gidiyorum.

Hukuk10
Genel Müdür
03 Temmuz 2023 13:37

dostum hemen nikah yapmak istiyorsun ama ülkede maalesef kadın sayısı az erkek sayısı aşırı fazla ortalık bekar erkekten geçilmiyor şuan bir kadın bulup nikah basmak isteyen milyonlarca bekar sap var eskiden erkekler evlenmek istemiyordu şuan ortam özgürleşti artık kadınlar evlenmek istemiyor çünkü seçenekleri çok fazla ellerini sallasalar ellisi birde afgan rus ve suriyeden milyonlarca bekar erkek ülkeye giriş yaptı yani türkiye bekar erkek cehennemine döndü heryer bekar erkek kaynıyor herkes evlenmek istiyor ama yok bayan arkadışınız varsa sosyal medyadan dm kutusuna bakın milyonlarca evlilik teklifi arkadaşlık isteği malı mülkü ayaklarına serenler var ama maalesef yok o yüzden bekar ve yalnız öleceksiniz yarın öbür gün afgan ve suri erkekleri ülkeye adapte olunca bekar dişi sinek bile kalmayacak size :)))

veli parsadan
Aday Memur
04 Temmuz 2023 10:16

hemen gelene 50 bin lira artı yunan adalarında bir hafta tatil.

dostar
Kapalı
04 Temmuz 2023 10:25

bekar ve yalnız öleceksiniz

bu soze katılıyorum oyle olecegım bu ulke boyleymıs Türk istemiyorlar yok olmamızı ıstıyorlar yapacak bırsey yok

Hukuk10, 3 ay önce

dostum hemen nikah yapmak istiyorsun ama ülkede maalesef kadın sayısı az erkek sayısı aşırı fazla ortalık bekar erkekten geçilmiyor şuan bir kadın bulup nikah basmak isteyen milyonlarca bekar sap var eskiden erkekler evlenmek istemiyordu şuan ortam özgürleşti artık kadınlar evlenmek istemiyor çünkü seçenekleri çok fazla ellerini sallasalar ellisi birde afgan rus ve suriyeden milyonlarca bekar erkek ülkeye giriş yaptı yani türkiye bekar erkek cehennemine döndü heryer bekar erkek kaynıyor herkes evlenmek istiyor ama yok bayan arkadışınız varsa sosyal medyadan dm kutusuna bakın milyonlarca evlilik teklifi arkadaşlık isteği malı mülkü ayaklarına serenler var ama maalesef yok o yüzden bekar ve yalnız öleceksiniz yarın öbür gün afgan ve suri erkekleri ülkeye adapte olunca bekar dişi sinek bile kalmayacak size :)))

ahmetcanyildirim93
Aday Memur
17 Temmuz 2023 16:19

Abi bu kadar karamsar olma bence, bulursun birini ya

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi