Editörler : Kubil ay

Pusatkara
Aday Memur
10 Haziran 2023 12:40

Ne evrak istendi bizden bisey isteyen olmadı

gzmym, 4 ay önce
Öyle bişey yok bizden tekrar evrak istendi sizinki açıklandı bizimkiler açıklanmadı olumsuzsa neden evrak istesinler daha dün verdik dün komiser söyledi

gzmym
Aday Memur
10 Haziran 2023 12:41

Uzun vade güncel sgk dökümü ve görev belgesi hala aktif çalıştığıma dair
Pusatkara, 4 ay önce

Ne evrak istendi bizden bisey isteyen olmadı

polis3368
Kapalı
10 Haziran 2023 12:54

Benden istemediler acaba benim eşim de özel sektörde çalışıyor. Neyse kafa yormak istemiyorum artık ya gına geldi

gzmym, 4 ay önce
Biz de özel sektör eş durumu için bekliyoruz mazeret atamalarında eş durumundan açıklananlar genelde ya kamu ya memur olarak duydum peyder pey açıklanacağı söylenmiş daha dün personel şube öyle olumsuz diye kestirip atmak doğru değil ayrıca olumsuz olacak olsa neden bizden tekrar evrak istesinler

gzmym
Aday Memur
10 Haziran 2023 13:21

Siz ne zaman verdiniz son evrakları biz martta verdik o zaman da sanırım şubat sigortam da sisteme düşmemişti o yüzden eski kaldı diye tahmin ediyoruz dün tekrar gönderdik
polis3368, 4 ay önce

Benden istemediler acaba benim eşim de özel sektörde çalışıyor. Neyse kafa yormak istemiyorum artık ya gına geldi

polis3368
Kapalı
10 Haziran 2023 13:25

Kasım 2022?de. Nisanda da gih memurluğuna geçiş için vermiştim o da red gelmişti. Belki ordan bakmışlardır :))))

gzmym, 4 ay önce
Siz ne zaman verdiniz son evrakları biz martta verdik o zaman da sanırım şubat sigortam da sisteme düşmemişti o yüzden eski kaldı diye tahmin ediyoruz dün tekrar gönderdik

gzmym
Aday Memur
10 Haziran 2023 13:31

Hangi ildesiniz acaba eşiniz hangi ilde
polis3368, 4 ay önce

Kasım 2022?de. Nisanda da gih memurluğuna geçiş için vermiştim o da red gelmişti. Belki ordan bakmışlardır :))))

Pusatkara
Aday Memur
10 Haziran 2023 14:12

Şu an mazeretlerin son durumu ne bitti mi? devam ediyor mu ? bilen var mı? Ben batıdan doğuya istemiştim ve gönüllü şark vermiştim. Umudu kesmeli miyim ?

Hasan4088
Aday Memur
10 Haziran 2023 14:41

Bayrama kadar açıklarlar sonuçları olumlu olumsuz olarak bayramdan sonrada olumlu olanları ilişik kestirirler

siriusblack1414
Aday Memur
10 Haziran 2023 15:07

Depremden dolayı mı verdin
emrepolisist, 4 ay önce
Açıklandı mazeretler benimki değişmiş

MrSinan
Aday Memur
27 Ağustos 2023 23:47

Ne zaman açıklanır acaba ? GÜNCEL !

Toplam 70 mesaj

Çok Yazılan Konular