Editörler : Kubil ay
09 Haziran 2023 16:49

Otelde sevgilimle kaldım polisliğe engel mi
Pomeme başvurdum ama aklımda soru işaretleri var otelde kimlik aldılar bu güvenlik soruşturmasında sorun teşkil eder mi?

Baypar
Şef
09 Haziran 2023 17:33

Otel kayıtları güvenlik soruşturmasında inceleniyor.

000000.0
Aday Memur
09 Haziran 2023 17:34

Peki bu engel mi? Ve kiminle kaldığım belli olur mu?
Baypar, 4 ay önce

Otel kayıtları güvenlik soruşturmasında inceleniyor.

yellowstone01
Aday Memur
09 Haziran 2023 18:05

Olmaz

000000.0
Aday Memur
09 Haziran 2023 18:07

Emin misin kardeşim bazı yerlerde okudum engel olabilir diyorlar
yellowstone01, 4 ay önce
Olmaz

yellowstone01
Aday Memur
09 Haziran 2023 18:07

Ya kim uyduruyor bunların Allah aşkına kim ne yapsın senin otel kaydını
000000.0, 4 ay önce
Emin misin kardeşim bazı yerlerde okudum engel olabilir diyorlar

yellowstone01
Aday Memur
09 Haziran 2023 18:09

Kardeşim ben isen sana tavsiye ben de ilk polis olduğunda böyle abuk subuk şeyleri kafama takardım takma internette yazan şeylerin çoğu çöp bilgi
yellowstone01, 4 ay önce

000000.0
Aday Memur
09 Haziran 2023 18:09

Bir hukuk sayfasında okudum polis olabilecek adayların ahlaklı yaşama uygun olması gerektiği için otel kayıtlarına bakılıyor yazıyordu. Nikahsız aynı odada kalmak ahlaksızlık olarak nitelendirileceği için bu düşünceye kapıldım
yellowstone01, 4 ay önce

yellowstone01
Aday Memur
09 Haziran 2023 18:10

Onlar öyle usulen prosedürden yazar rahat ol keyfine bak stres yapma çöp bilgilerle kafanı doldurma
000000.0, 4 ay önce
Bir hukuk sayfasında okudum polis olabilecek adayların ahlaklı yaşama uygun olması gerektiği için otel kayıtlarına bakılıyor yazıyordu. Nikahsız aynı odada kalmak ahlaksızlık olarak nitelendirileceği için bu düşünceye kapıldım

000000.0
Aday Memur
09 Haziran 2023 18:21

Eyvallah kardeşim sağol
yellowstone01, 4 ay önce
Onlar öyle usulen prosedürden yazar rahat ol keyfine bak stres yapma çöp bilgilerle kafanı doldurma

Baypar
Şef
09 Haziran 2023 19:25

Abuk subuk falan değil arşiv ve güvenlik soruşturmasında otel kayıtları incelenir.Fuhuş vb şeylerin engel olduğunu biliyorsunuzdur.Tespit edildiği zaman eleme söz konusudur.Farkındaysanız yönetmelikte yazar birleşme evlerinde bulunmak otel kayıtlarında usulsüzlük vb şeyler engeldir yazar.Abuk sabuk değildir.Otelde kimle kaldığın ne yaptığın seni ilgilendirir ancak otelleri suistimal edenler çoktur.O yüzden denetime tabidir.Otel kayıtları kim olursa olsun kolluk kuvvetleriyle paylaşılır kanundur bu

yellowstone01, 4 ay önce
Kardeşim ben isen sana tavsiye ben de ilk polis olduğunda böyle abuk subuk şeyleri kafama takardım takma internette yazan şeylerin çoğu çöp bilgi

000000.0
Aday Memur
09 Haziran 2023 19:27

O yolun yolcusu değiliz abicim yalnızca sevgilim ile kaldım hepsi bu. O tarz yerler olsa zaten kimlik almazlardı diye düşünüyorum
Baypar, 4 ay önce

Abuk subuk falan değil arşiv ve güvenlik soruşturmasında otel kayıtları incelenir.Fuhuş vb şeylerin engel olduğunu biliyorsunuzdur.Tespit edildiği zaman eleme söz konusudur.Farkındaysanız yönetmelikte yazar birleşme evlerinde bulunmak otel kayıtlarında usulsüzlük vb şeyler engeldir yazar.Abuk sabuk değildir.Otelde kimle kaldığın ne yaptığın seni ilgilendirir ancak otelleri suistimal edenler çoktur.O yüzden denetime tabidir.Otel kayıtları kim olursa olsun kolluk kuvvetleriyle paylaşılır kanundur bu

yellowstone01
Aday Memur
09 Haziran 2023 19:51

O kadar saçmalamışsın ki inşallah polis değilsindir. Evet otel kayıtları tutulur ama aranan şahıslar için aranması olanlar için alarm çalar . Bu teşkilatta 400 binin üzerinde polis var binlercesi meslek öncesi sonrası kız arkadaşı ile otelde kalmıştır fuhuş mu abuk subuk yorum yazıyorsun. Ben de polis olmadan önce arkadaşlarımla kaldım otelde tatile gittim kız erkek . Bilip bilmeden buradaki arakadaşın da moralini bozma . Kardeşim sen buna bakma al sevgilini git tatiline
Baypar, 4 ay önce

Baypar
Şef
09 Haziran 2023 19:57

Saçmaladığım yok yönetmelikten bahsediyorum.Ayrıca kimseyide korkutmak gibi bir durumum yok.Sevgiliyle otelde kalmak polisliğe engeldir dediğimi sanmıyorum.Otel kayıtları incelenir mi diye soruldu bende yönetmelikteki gibi incelenir dedim.Farkındaysan kimseyi ilgilendirmez diyede yazmışım.Otel kayıtları sebibiyle elenen var hangi sebeple elendi bilemem tabi ama hukuka başvuranlarda var ne olacağı bende bilmem sende bilemezsin

Ben sadece inceleniyor diyorum

yellowstone01, 4 ay önce
O kadar saçmalamışsın ki inşallah polis değilsindir. Evet otel kayıtları tutulur ama aranan şahıslar için aranması olanlar için alarm çalar . Bu teşkilatta 400 binin üzerinde polis var binlercesi meslek öncesi sonrası kız arkadaşı ile otelde kalmıştır fuhuş mu abuk subuk yorum yazıyorsun. Ben de polis olmadan önce arkadaşlarımla kaldım otelde tatile gittim kız erkek . Bilip bilmeden buradaki arakadaşın da moralini bozma . Kardeşim sen buna bakma al sevgilini git tatiline

Baypar
Şef
09 Haziran 2023 20:03

Sevgilinle otelde kaldın diye eleneceğini sanmıyorum öyle bir şey olmaz.Ben sadece yönetmelikten bahsettim.Aynı kişiyle birden fazla kaldıysanda bir sıkıntı olmaz.

Ben yönetmelikten bahsettim sizin durumunuzun farklı olduğunu düşünüyorum.Özel hayat kişiyi ilgilendirir sadece dediğim şeyler var mı diye inceleniyor bu kadar.Kiminle kaldığın seni ilgilendirir.Otelde sevgilinle kaldın diye sana olumsuz verirlerse herkesin polis olmaması gerekir.

000000.0, 4 ay önce
O yolun yolcusu değiliz abicim yalnızca sevgilim ile kaldım hepsi bu. O tarz yerler olsa zaten kimlik almazlardı diye düşünüyorum

levelup06
Memur
09 Haziran 2023 20:06

Eger sorun teşkil etseydi teşkilatta polis kalmaz herkes elenirdi. Önemli olaylar ve durumlar olması gerekiyor ki sorun teşkil etsin. Kim ne yapsın senin özel hayatını. Her şeyi sorun edip buraya sorma kaygı içinde yaşarsın yoksa. Rahat ol. Herkes bir şey söyler canın sıkılır. Olacağı varsa olur zaten. :)

000000.0
Aday Memur
11 Haziran 2023 21:39

Sağolasın kardeşim inşallah sorun olmaz
levelup06, 4 ay önce
Eger sorun teşkil etseydi teşkilatta polis kalmaz herkes elenirdi. Önemli olaylar ve durumlar olması gerekiyor ki sorun teşkil etsin. Kim ne yapsın senin özel hayatını. Her şeyi sorun edip buraya sorma kaygı içinde yaşarsın yoksa. Rahat ol. Herkes bir şey söyler canın sıkılır. Olacağı varsa olur zaten. :)

Proletariat
Daire Başkanı
11 Haziran 2023 22:39

Gönlününü rahat tut SORUN OLMAZ..
000000.0, 4 ay önce
Sağolasın kardeşim inşallah sorun olmaz

000000.0
Aday Memur
12 Haziran 2023 00:39

İnşallah kardeşim sağol
Proletariat, 4 ay önce
Gönlününü rahat tut SORUN OLMAZ..