Editörler : E.Kayı Han

assassin_gck
Memur
05 Temmuz 2023 16:19

13 yıllık memurum 2 nin 1 iyim , düz mantıkla olmuyor bu işler

Malatyalimemur78, 4 ay önce
Kardeşim her derece 3 kademeden oluşur yani 3 yılda bir derece alırsın. 13. Derece 22 bin alacak ama 7 derece 23 bin alacak öğle mi. Arada 6 derece bu da yaklaşık 18 yıl demek. Hadi toplu sözleşme şu bu ek kademe derece hediye de 12 yıl. Arasında 12 yıl hizmet farkı olan 1,000 TL fark alacak öğle mi. Çok güldüm. Bunu akıllı ve yerinde yorum görüne de çok güldüm. İki ayrı hesaptan aynı kişi mi atıyor diye de düşünmüyor değilim.

GRPNR VN
Aday Memur
05 Temmuz 2023 16:37

Seni nasıl memur yapmışlar anlam vermek zor.
işletmen74, 4 ay önce
Akıllı yorum geldi sonunda hay Allah razı olsun helal olsun

işletmen74
Aday Memur
05 Temmuz 2023 16:38

Hayırdır dediğim oldu mu Uzak dur ağla
GRPNR VN, 3 ay önce

GRPNR VN
Aday Memur
05 Temmuz 2023 16:40

Hey Allahım ya hala dediğim oldu diyor ya şu an gerçekten nasıl memur olduğunu merak ettim ve seninle çalışanlara sabır diliyorum. Bu nasıl bir üslup Allah akıl fikir versin
işletmen74, 3 ay önce
Hayırdır dediğim oldu mu Uzak dur ağla
05 Temmuz 2023 16:44

Bu zam taban aylığına yapılmadığı için emekli olduğumuzda etki etmeyecek mi?

işletmen74
Aday Memur
05 Temmuz 2023 17:10

Ulan boş kafalı memur kardeş sen yukarıda ilk durumda yazmışsın kademe lı diye şimdi okudum nerede kademeli hani herkese seyyanen 8000 yapıldı ben sana bunu anlatmaya çalıştım sen kademe diyerek boş bir adamsın Bir şey bildiğin yok hadsiz seni ne anlarsın sen hesaptan boş beyin
GRPNR VN, 3 ay önce

GRPNR VN
Aday Memur
05 Temmuz 2023 18:28

Sakın savcının karşısında geri vites yapma bu hakaretleri aynı şekilde tekrar et olur mu?
işletmen74, 3 ay önce
Ulan boş kafalı memur kardeş sen yukarıda ilk durumda yazmışsın kademe lı diye şimdi okudum nerede kademeli hani herkese seyyanen 8000 yapıldı ben sana bunu anlatmaya çalıştım sen kademe diyerek boş bir adamsın Bir şey bildiğin yok hadsiz seni ne anlarsın sen hesaptan boş beyin
Toplam 47 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi