Editörler : Pangaea

Rollo07
Şef
26 Eylül 2024 00:44

bana da aynı yazı geldi sizden ek dersi kestiler mi hocam
kalebiberi, 2 yıl önce

Arkadaşlar Milli eğitime gelen yazı şu şekilde;

"""""""""""""""""""""""""""Alacaklı vekilin talebi üzerine yukarıda açık kimlik bilgileri yazılı borçlunun yukarıda yazılı birikmiş borcu yönünden almakta olduğu maaş veya ücretinin borç bitinceye kadar Maaşinin 1/4'une, Tazminatlarının, Sosyal Hak ve Alacaklarının tamamina, Emekli ikramiyesine haciz konulmasina, maaşından yapılacak kesintilerin her ay düzenli olarak Müdürlüğümüzün aşağıda belirtilen banka hesap numarasına dosya numarası belirtilerek gönderilmesine karar verilmiştir."""""?"""""?"""""""""""""""""""""".

Bu durumda ek ders kesilir mi?

Turan Karamustafa
Aday Memur
11 Ekim 2025 15:59

Kardeşim merhaba iki yıldır icram var maaştan dörtte bir kesiliyor ekders tamamını kesiyorlar iki yıldır öğretmenliği bırakma seviyesine geldim ben ne yapmalıyım

Yamyamav, 2 yıl önce

2yildir icraligim 6 dosyanın 4 u bitti. Sadece maaştan kesinti yaşadım. Bide promosyona el koydu maa

Turan Karamustafa
Aday Memur
11 Ekim 2025 16:00

Arkadaşlar aynı şekilde ben iki yıldır ekders alamıyorum maaştan ayrı ekders tamamen kesiliyor ben ne yapmalıyım lütfen yardım dimvi olun artık dayanacak guc kalmadı

Rollo07, 1 yıl önce
bana da aynı yazı geldi sizden ek dersi kestiler mi hocam

MuhasebeHoca
Aday Memur
11 Ekim 2025 16:32

21 yıllık öğretmenim. 3 farklı yerde 3 farklı uygulamaya şahit oldum. İlk yerde maaşın dörtte biri kesiliyordu sadece. İkinci yerde hem maaşın hem de ek dersin dörtte biri kesiliyordu. Üçüncü yerde ise maaşın dörtte biri, ek dersin ise tamamı kesiliyordu. Uygulama birliği yok diye düşünüyorum bu konuda. Haciz tebliğinde genellikle ek ödemenin tamamı yazar ama birçok yerde uygulanmaz.

Turan Karamustafa
Aday Memur
11 Ekim 2025 22:04

Kardeşim ne yapacağız bu konuda Silopi'de görev yapıyorum insanı gerçekten anlamıyor orda çalışan bir iki memur var. Aslında hepsini kesmeyebilit ama iki yıldır tamamını kestiler perişan ettiler beni ya

MuhasebeHoca, 4 hafta önce

21 yıllık öğretmenim. 3 farklı yerde 3 farklı uygulamaya şahit oldum. İlk yerde maaşın dörtte biri kesiliyordu sadece. İkinci yerde hem maaşın hem de ek dersin dörtte biri kesiliyordu. Üçüncü yerde ise maaşın dörtte biri, ek dersin ise tamamı kesiliyordu. Uygulama birliği yok diye düşünüyorum bu konuda. Haciz tebliğinde genellikle ek ödemenin tamamı yazar ama birçok yerde uygulanmaz.

11 Ekim 2025 22:49

ne kadar kesintisi olurda borc daha erken ödenir

Braweheart01
Genel Müdür
11 Ekim 2025 23:26

icra olayında herşey karşı tarafın avukatının insafına kalmış resmi uygulama maaşın 1/4'üne haciz gelebilir şeklinde ek dersten kesinti olursa dava açmalısınız dava sonucu en fazla onda da 1/4 yapabilirsiniz Maaş ve ek ders hariç ibanınıza gelen tüm ödemeler borcunuza kesilir. Ben de borçluyum ama ödüyorum bir şekilde ama hayat geçmiyor borçlu olduğum için öğretmenliği verimli yapamıyorum.

Şahsen icra gelse bir tanıdığıa göstermelik borçlanırım önce o alır kesintiyi sonra diğerleri sıraya girerler tanıdığımdan da parayı elden alırım. durumum oldukça da borçlara manuel ödeme yaparım. telefonu da kardeşim annem adına hat çıkarır kullanırım bana ulaşamazlar

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi