Editörler : Changes
07 Temmuz 2023 14:09

Fotoğraf ve video kalitesi iphone ayarında android telefon?

telefon almak istiyorum. bol bol fotoğraf ve video çekiyorum. ama iphone'da almak istemiyorum. acaba bildiğiniz telefon var mı kamerası kaliteli olan. kamera seçerken neye dikkat etmem lazım. şimdiden teşekkür ederim.

E.Kayı Han
Editor
12 Temmuz 2023 12:41

Poco x5 pro al. aradığın özellik o telefonda.

Drjacob
Aday Memur
29 Eylül 2023 14:28

Bütçe sorun değilse 15 Pro al.

genegel
Genel Müdür
18 Ekim 2023 23:34

Ben de 2017'den beri iphone6s plus kullanıyorum, eşim de 6s. Artık miyadını doldurmaya başladı, değiştirmeyi düşünüyoruz. Yıllardır iphone'a alıştığımız için androide geçmeye tereddüt ediyoruz ama 2 tane iphone'a da bütçe ayıramam. Ne yapsam bilemedim, çok kararsız kaldım.

2017'den önce samsung, lg modellerini kullanmıştım ve android kullandığım tüm telefonlar 2 sene sonra pert oldu (işlemci sorunu) Androidde hala aynı sorunlar devam ediyor mu ?

Eşime iphone 13 alıp, kendime de ucuz yollu bir android alsam diyorum, poco x5'e baktım, fiyat performans olarak iyi duruyor ama öyle 2 yılda bir telefon da değiştirmek istemiyorum, uzun süreli android kullanıcılarının yorumlarını ve tavsiyelerini almak isterim. (Poco X5 den önce düşündüğüm xiaomi 11 vb telefon modelleriydi)

E.Kayı Han, 2 yıl önce

Poco x5 pro al. aradığın özellik o telefonda.

E.Kayı Han
Editor
18 Ekim 2023 23:47

X5 değil x5 pro alın. Fotoğraf kalitesi harika. Şarjı çok iyi. Donma ısınma yok.

genegel, 2 yıl önce

Ben de 2017'den beri iphone6s plus kullanıyorum, eşim de 6s. Artık miyadını doldurmaya başladı, değiştirmeyi düşünüyoruz. Yıllardır iphone'a alıştığımız için androide geçmeye tereddüt ediyoruz ama 2 tane iphone'a da bütçe ayıramam. Ne yapsam bilemedim, çok kararsız kaldım.

2017'den önce samsung, lg modellerini kullanmıştım ve android kullandığım tüm telefonlar 2 sene sonra pert oldu (işlemci sorunu) Androidde hala aynı sorunlar devam ediyor mu ?

Eşime iphone 13 alıp, kendime de ucuz yollu bir android alsam diyorum, poco x5'e baktım, fiyat performans olarak iyi duruyor ama öyle 2 yılda bir telefon da değiştirmek istemiyorum, uzun süreli android kullanıcılarının yorumlarını ve tavsiyelerini almak isterim. (Poco X5 den önce düşündüğüm xiaomi 11 vb telefon modelleriydi)

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi