Editörler : E.Kayı Han
05 Eylül 2024 12:19

komiksiniz...
BOZKIRIN OĞLU, 4 hafta önce

30 sene önce çalıştığı kurum personeli tarafından aranmak yeter herşey para değil demek ki insanlık da biriktirmişsin genç müdürlere tavsiyemdir ileride iyi anılmak istiyorsan rica minetlerle değil işini tam yap sonucu beğenilmese de il il gezsen de kafan rahattır yıllar sonra geriye baktığında yaptığının doğru olduğunu bilmen yeter iyi çalışmalar dilerim

gtot
Kapalı
05 Eylül 2024 16:52

Suçsuz günahsız sürgün edilen memurlar başkasının çocuğu değil mi. Kusuruma bakmada sırf hasta oldum diye soruşturmayla tehdit eden müdür bile gördüm

BASKANN37, 4 hafta önce

çoluğunu çocuğunu karıştırmasaydın keşke, bu da hiç iyi bir yaklaşım değil.

BASKANN37
Aday Memur
05 Eylül 2024 16:55

ben de gördüm, adaletten yoksun müdürleri savunmuyorum ki , sadece hiç bir koşulda beddualarınıza hiç bir masum çocuğu karıştırmayın diyorum, anlatabiliyor muyum

gtot, 4 hafta önce

Suçsuz günahsız sürgün edilen memurlar başkasının çocuğu değil mi. Kusuruma bakmada sırf hasta oldum diye soruşturmayla tehdit eden müdür bile gördüm

gtot
Kapalı
05 Eylül 2024 19:18

Suçsuz günahsız memurda anne ve babasının masum çocuğu değil mi

BASKANN37, 4 hafta önce

ben de gördüm, adaletten yoksun müdürleri savunmuyorum ki , sadece hiç bir koşulda beddualarınıza hiç bir masum çocuğu karıştırmayın diyorum, anlatabiliyor muyum

BASKANN37
Aday Memur
06 Eylül 2024 08:51

onlara beddua edildiyse buna da karşı çıkarım, konuyu niye farklı yerlere sürüklüyorsun. anlaşılmayacak bişey söylemiyorum

gtot, 4 hafta önce

BASKANN37
Aday Memur
06 Eylül 2024 08:53

onlara beddua edildiyse buna da karşı çıkarım, konuyu niye farklı yerlere sürüklüyorsun. anlaşılmayacak bişey söylemiyorum

gtot, 4 hafta önce

gtot
Kapalı
06 Eylül 2024 13:36

Farklı yerlere çekmiyorum. Başkalarının çocuklarına çektiriyorken kendi çocukları da çeksin demek beddua değildir.. kendi çocuğuna yapılmasını istemediği birşeyi başkasının çocuğuna yapmayacak bu kadar

BASKANN37, 4 hafta önce

BOZKIRIN OĞLU
Daire Başkanı
18 Eylül 2024 05:58

Evet sana neresi komik geldi anlamadım ama belli ki daha yaşın genç yeni nesil müdürlerdensin gibi ancak emekli olunca bu yazılanları anlacağından eminim orada yazdığım gibi insan kazan yeter

iyilikiyidir, 4 hafta önce
komiksiniz...

gtot
Kapalı
29 Eylül 2024 21:54

Merak etmeyin. Emekliliği yaklaşıp daha personelinin anayasal hakkı olarak kullandığı dilekçe hakkıyla yazdığı dilekçeye zamanı içinde cevap veremeyen müdürler var

BOZKIRIN OĞLU, 2 hafta önce

Evet sana neresi komik geldi anlamadım ama belli ki daha yaşın genç yeni nesil müdürlerdensin gibi ancak emekli olunca bu yazılanları anlacağından eminim orada yazdığım gibi insan kazan yeter

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi