Editörler : E.Kayı Han
05 Eylül 2024 12:19

komiksiniz...
BOZKIRIN OĞLU, 10 ay önce

30 sene önce çalıştığı kurum personeli tarafından aranmak yeter herşey para değil demek ki insanlık da biriktirmişsin genç müdürlere tavsiyemdir ileride iyi anılmak istiyorsan rica minetlerle değil işini tam yap sonucu beğenilmese de il il gezsen de kafan rahattır yıllar sonra geriye baktığında yaptığının doğru olduğunu bilmen yeter iyi çalışmalar dilerim

gtot
Kapalı
05 Eylül 2024 16:52

Suçsuz günahsız sürgün edilen memurlar başkasının çocuğu değil mi. Kusuruma bakmada sırf hasta oldum diye soruşturmayla tehdit eden müdür bile gördüm

BASKANN37, 10 ay önce

çoluğunu çocuğunu karıştırmasaydın keşke, bu da hiç iyi bir yaklaşım değil.

BASKANN37
Aday Memur
05 Eylül 2024 16:55

ben de gördüm, adaletten yoksun müdürleri savunmuyorum ki , sadece hiç bir koşulda beddualarınıza hiç bir masum çocuğu karıştırmayın diyorum, anlatabiliyor muyum

gtot, 10 ay önce

Suçsuz günahsız sürgün edilen memurlar başkasının çocuğu değil mi. Kusuruma bakmada sırf hasta oldum diye soruşturmayla tehdit eden müdür bile gördüm

gtot
Kapalı
05 Eylül 2024 19:18

Suçsuz günahsız memurda anne ve babasının masum çocuğu değil mi

BASKANN37, 10 ay önce

ben de gördüm, adaletten yoksun müdürleri savunmuyorum ki , sadece hiç bir koşulda beddualarınıza hiç bir masum çocuğu karıştırmayın diyorum, anlatabiliyor muyum

BASKANN37
Aday Memur
06 Eylül 2024 08:51

onlara beddua edildiyse buna da karşı çıkarım, konuyu niye farklı yerlere sürüklüyorsun. anlaşılmayacak bişey söylemiyorum

gtot, 10 ay önce

BASKANN37
Aday Memur
06 Eylül 2024 08:53

onlara beddua edildiyse buna da karşı çıkarım, konuyu niye farklı yerlere sürüklüyorsun. anlaşılmayacak bişey söylemiyorum

gtot, 10 ay önce

gtot
Kapalı
06 Eylül 2024 13:36

Farklı yerlere çekmiyorum. Başkalarının çocuklarına çektiriyorken kendi çocukları da çeksin demek beddua değildir.. kendi çocuğuna yapılmasını istemediği birşeyi başkasının çocuğuna yapmayacak bu kadar

BASKANN37, 10 ay önce

BOZKIRIN OĞLU
Daire Başkanı
18 Eylül 2024 05:58

Evet sana neresi komik geldi anlamadım ama belli ki daha yaşın genç yeni nesil müdürlerdensin gibi ancak emekli olunca bu yazılanları anlacağından eminim orada yazdığım gibi insan kazan yeter

iyilikiyidir, 10 ay önce
komiksiniz...

gtot
Kapalı
29 Eylül 2024 21:54

Merak etmeyin. Emekliliği yaklaşıp daha personelinin anayasal hakkı olarak kullandığı dilekçe hakkıyla yazdığı dilekçeye zamanı içinde cevap veremeyen müdürler var

BOZKIRIN OĞLU, 9 ay önce

Evet sana neresi komik geldi anlamadım ama belli ki daha yaşın genç yeni nesil müdürlerdensin gibi ancak emekli olunca bu yazılanları anlacağından eminim orada yazdığım gibi insan kazan yeter

BOZKIRIN OĞLU
Daire Başkanı
02 Mayıs 2025 18:35

Kurum müdürleri artık emekliliği unutsun bu şartlar altında emekli ikramiyesi ev almıyor araba almıyor bir çocuğu varsa sadece onu evlendiriyor alacağı maaşla anca geçimini sağlıyor çalışırken gezme imkanı vardı o da bitti yaşam şartları kötüye gidiyor bastonla emeklilik şart oldu onu da görebilmek nasip olursa

zenikan
Aday Memur
07 Mayıs 2025 08:50

Değerli müdürlerim, müdür değilim ama 3 kere görevde yükselme sınavına girip çok yüksek puan almama rağmen torpilsiz olduğum için elenen müdür adayı idim.

Siz değerli müdürler kendi aranızda konuşurmusunuz görüş alışverişi yaparmısınız bilmem ama lütfen egolu olmayın.

Bir günaydın demek, bir hal hatır sormak, bir geçmiş olsun, bir gözün aydın demek, memurun sofrasını, derdini, sevincini paylaşmak sizi küçültmez yüceltir. Bazı müdürlerimiz memurları o kadar hor görüyor ki , lütfen yapmayın herkes ana baba evladı herkes aile geçindiriyor.

Hak etsin veya etmesin kimsenin kimseye hor davranma hakkı yok. Varsa uygunsuz hal hareketleri soruşturma açılır haklı veya haksız divan kurulur. bakın bir arkadaşım ameliyat oldu rapor aldı diye hakem heyetine gönderen müdürler var. Ameliyat olmuş bir geçmiş olsun neyin vardı demek, bir çiçek göndermek zor mu ? bunda art niyet aramak nedir ? sürgüne gönderirim demek ne ? Bakanlık personeli olan diğer çalışanlar rapor aldı diye hakem heyetine gönderilen personel var mı ? gel de böylesi müdürlere hakkını helal et. kimsenin hakkı kimsede kalmaz , gün gelir çıkar ya kendisinde ya sevdiklerinde .... iyi müdürlerimize saygılar.

sevgi ve aşk
Daire Başkanı
07 Mayıs 2025 09:15

kurum mevcutları yüksek, koğuslarda nefes alacak yer yok. her yerde kamera, sorusturma. bakanlıkça mobing. bence artık gitme zamanı geldi. durmanın anlamı yok. eskiden hükümlülere Allah kurtarsın diyorduk sayımlarda simdi onlar bize diyecek hale geldi. uyuşturucu, kumar derseniz hat safhada.. kimsenin tadı kalmadı..

kenandere
Aday Memur
09 Mayıs 2025 11:18

merhaba, neden böyle dediniz, emekliliğin cazibesi yokmu artık

BOZKIRIN OĞLU, 1 yıl önce

Sayın müdürler bu saatten sonra hedef 65 yaş emeklilik dilekçesi bile vermeden otomatik emekli oluyorsun kimse görevi bırakmasın

BOZKIRIN OĞLU
Daire Başkanı
19 Mayıs 2025 05:09

Emeklilik sadece parklarda yaşanır hale geldi evin araban ve maddi yönden bir birikimin yoksa emeklilikte yapacağın bir uğraşın da bulunmuyorsa personeli yıpratmadan sonuna kadar iş yolun açık olsun

kenandere, 1 ay önce

merhaba, neden böyle dediniz, emekliliğin cazibesi yokmu artık

kenandere
Aday Memur
20 Mayıs 2025 13:38

vay be demekki şöyle güzel bir emeklilik hayalide kuramayacağız desenize, bu meslek zaten hastalık kaptırır insana, 65 i sağlıklı göremeyiz muhtemelen :)

BOZKIRIN OĞLU, 1 ay önce

Emeklilik sadece parklarda yaşanır hale geldi evin araban ve maddi yönden bir birikimin yoksa emeklilikte yapacağın bir uğraşın da bulunmuyorsa personeli yıpratmadan sonuna kadar iş yolun açık olsun

BOZKIRIN OĞLU
Daire Başkanı
23 Mayıs 2025 06:54

Aynen öyle çalışırken ya da emekli olduktan kısa bir süre sonra çeşitli sebeplerden dolayı genç yaşlı farketmeden vefat eden personelimiz diğer kurumlara göre fazla sayıdadır

kenandere, 1 ay önce

vay be demekki şöyle güzel bir emeklilik hayalide kuramayacağız desenize, bu meslek zaten hastalık kaptırır insana, 65 i sağlıklı göremeyiz muhtemelen :)

Toplam 37 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi