Editörler : E.Kayı Han

Destekpersoneli
Yasaklı
02 Ağustos 2023 11:07

Kadroya geçtikten 1 yıl sonra tayin hakkı var çsgbnin sitesinde yazıyor

Mayncan
Aday Memur
02 Ağustos 2023 13:47

Yine de Tarım Orman Bk. kabul etmiyor hocam.

Destekpersoneli, 1 yıl önce
Kadroya geçtikten 1 yıl sonra tayin hakkı var çsgbnin sitesinde yazıyor

seymacokgoren
Aday Memur
02 Ağustos 2023 14:56

Herhangi bir bilgi edinebildiniz mi? görüş hakkında da bir gelişme yok sanırım :(

ey gidi memur, 1 yıl önce
(Sistem düzelir ama önce bi komple çökmesi lazım bu saatten sonra) Bir cok kişi ile iletisimdeyim tayin isteyenler personel daire şefleri cumhurbaşkanlığına gidenler ama hiç bir tanesi net bir bilgiye sahip değil

ey gidi memur
Aday Memur
02 Ağustos 2023 15:01

Yok malesef artık ümidi kestim 2 ay oldu gelirse supriz olucak
seymacokgoren, 1 yıl önce

Herhangi bir bilgi edinebildiniz mi? görüş hakkında da bir gelişme yok sanırım :(

Mayncan
Aday Memur
02 Ağustos 2023 15:09

Aynı durumda olduğum personellerinde red cevabı aldığını duydum. :/

ey gidi memur, 1 yıl önce
Yok malesef artık ümidi kestim 2 ay oldu gelirse supriz olucak

Destekpersoneli
Yasaklı
02 Ağustos 2023 20:58

SENDİKANIN DAVA AÇMASI LAZIM ANCAK BU ŞEKİLDE DÜZELİR 4 YIL ANAYASAYA AYKIRI DİYE. VEYA YASAL DÜZENLEME GELMESİ LAZIM. 4 YIL YASAĞINI NAKİL OLARAK BİLİYORUM BEN.
Mayncan, 1 yıl önce

Destekpersoneli
Yasaklı
02 Ağustos 2023 22:13

ÇSGB NİN SİTESİNDE YAZANI ATIYORUM Düzenlemeyle 28 Kasım 2022'den önce sözleşmeli olarak göreve başlayanlar, herhangi bir bekleme süresine tabi olmadan, doğrudan bulundukları kurumlarda memur kadrosuna geçebilecek. Bu kapsamdakilerin, memurluğa geçmelerinin ardından 1 yıl süreyle aynı kadroda çalıştıktan sonra tayin hakkını elde edebilecekler. 458 bin 615 sözleşmeli personel; görevde yükselme, unvan değişikliği, memuriyet güvencesi ve tayin imkanı gibi haklara sahip olacak. 4 YIL OLAYI 28 KASIMDAN SONRA GİRENLER İÇİN

Se.Efe. ege
Kapalı
02 Ağustos 2023 22:14

Yardımcı olursanız sevinirim 9 ay oldu ise baslayali. Kadroya geçtim 3 ay sonra özel sektör eş için tayin istediğimde verirler mi . Ben bakanlığı defalarca aradım elle tutulur bı cevap alamadım. Siz gorusmussunuz bilginiz nedir bu konuda
seymacokgoren, 1 yıl önce

Merhaba, ben de hemen hemen sizinle aynı durumdayım. 28. kasım 2022 de sgk da göreve başladım ve kadroya geçtim. Ankaradayım, sanıyorum ki siz de öylesiniz. Personel daire başkanlığı ile 1,5 ay öncesinde yaptığım görüşmede 1 yılım dolunca eş durumu yapabileceğimi söylediler. Şube müdürü ve şef ile görüşmüştüm. Size hala cevap gelmemesi beni de korkuttu açıkçası. Herhangi bir cevap alırsanız olumlu olumsuz sonucu benimle de paylaşabilir misiniz?

Mayncan
Aday Memur
03 Ağustos 2023 09:12

Hocam sendikaya da bu yazdığınızı ilettim ama bir şey yapmıyorlar. Toplu sözleşmede güya 4 yıldan 1 yıla indirme talepleri var ama yine olacağını sanmıyorum. Ben dilekçe verirken bu sitede yazanı da iliştirsem bir etkisi olur mu? Çünkü benimle aynı durumdaki kişilere hep 4 yıl maddesini yazmışlar ve re cevabı almışlar.

ÇSGB NİN SİTESİNDE YAZANI ATIYORUM Düzenlemeyle 28 Kasım 2022'den önce sözleşmeli olarak göreve başlayanlar, herhangi bir bekleme süresine tabi olmadan, doğrudan bulundukları kurumlarda memur kadrosuna geçebilecek. Bu kapsamdakilerin, memurluğa geçmelerinin ardından 1 yıl süreyle aynı kadroda çalıştıktan sonra tayin hakkını elde edebilecekler. 458 bin 615 sözleşmeli personel; görevde yükselme, unvan değişikliği, memuriyet güvencesi ve tayin imkanı gibi haklara sahip olacak. 4 YIL OLAYI 28 KASIMDAN SONRA GİRENLER İÇİN

Destekpersoneli
Yasaklı
03 Ağustos 2023 10:49

Dilekçe yazarken bunu ekleyin Aym ye dava açılmış Banada 4 yıl dendi fakat 4 yıl kurumlararası nakil için 2013 te verilen kadroda 5 yıldı bu Aym ye dava açıldı Aym 5 yıl nakil için demişti Tayin hakkı var dendi
Mayncan, 1 yıl önce

Hocam sendikaya da bu yazdığınızı ilettim ama bir şey yapmıyorlar. Toplu sözleşmede güya 4 yıldan 1 yıla indirme talepleri var ama yine olacağını sanmıyorum. Ben dilekçe verirken bu sitede yazanı da iliştirsem bir etkisi olur mu? Çünkü benimle aynı durumdaki kişilere hep 4 yıl maddesini yazmışlar ve re cevabı almışlar.

Mayncan
Aday Memur
03 Ağustos 2023 11:04

E verilen red'lerde 4 yıl ibareli maddeyi yazmaları yanlış bir karar o zaman doğru mu algılıyorum? O zaman burada görüş bildiren arkadaşlar tayin alabilir.

Dilekçe yazarken bunu ekleyin Aym ye dava açılmış Banada 4 yıl dendi fakat 4 yıl kurumlararası nakil için 2013 te verilen kadroda 5 yıldı bu Aym ye dava açıldı Aym 5 yıl nakil için demişti Tayin hakkı var dendi

Destekpersoneli
Yasaklı
03 Ağustos 2023 11:50

ÇSGB NİN BEYANIYLA İDARİ İŞLER B. BEYANI FARKLI KANUNA GÖRE ÇSGBNİN DOĞRU KADROYA GEÇTİKTEN 1 YIL SONRA TAYİN OLABİLİRSİN YAZIYOR
Mayncan, 1 yıl önce

E verilen red'lerde 4 yıl ibareli maddeyi yazmaları yanlış bir karar o zaman doğru mu algılıyorum? O zaman burada görüş bildiren arkadaşlar tayin alabilir.

ey gidi memur
Aday Memur
03 Ağustos 2023 12:13

kararname de farklı bakanlığın paylaştığı farklı kurumların uyguladığı farklı burda magdur eşini göremeyen personel ve ondan verim almak isteyen müdürler. Sorun üstüne sorun çıkardıkları için memur ne çalışma isteği duyuyor nede vatandaşa yardımcı olmak istiyor. Haklı olarak.

ÇSGB NİN BEYANIYLA İDARİ İŞLER B. BEYANI FARKLI KANUNA GÖRE ÇSGBNİN DOĞRU KADROYA GEÇTİKTEN 1 YIL SONRA TAYİN OLABİLİRSİN YAZIYOR

Mayncan
Aday Memur
03 Ağustos 2023 15:31

İşte Bakanlık'ta diyor ki bizi bu bağlamıyor biz 7433'e göre hareket ediyoruz. Bu sebeple sıkıntı yaşıyoruz.

emre2103
Aday Memur
03 Ekim 2023 11:49

İşe giriş : 19.10.2017 (5393 sayılı kanunun 49. Maddesi kapsamında tam zamanlı sözleşmeli)

6 yıllık hizmet süresi kesintisiz aynı kurumda

7433 sayı ve 26 Ocak 2023 tarihli kanunla ( devlet memurları kanunu ve bazı kanunlar ile 663 sayılı kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun) ile kadrolu harita mühendisi kadrosuna atandım.

Şu etapda kara yolları genel müdürlüğü ile yer değişikliği hakkında görüşmelerim mevcut eşim Karadeniz teknik üniversitesinde ( 2017 yılından beri kesintisiz) çalışmaktadır. Bu kapsamda eş durumdundan kurumlar arası tayinim mümkünmüdür.

jamyo60
Aday Memur
09 Aralık 2023 15:30

hocam merhabalar,polis memuru olarak samsunda calismaktayim esimde tokatta ogretmen, 1 yilini yeni doldurdu.7433 kanun kapsaminda kadro aldi.Onun tayin hakki vardi net bir cevap bulamiyorum,nikah yeni kiyildi bu hafta dilekce verip onun yanina gitmeye calisicam esimi benim yanima gonderme durumlari var mi acaba

ey gidi memur
Aday Memur
16 Ocak 2024 10:51

Gelen cevabı yazıyorum.

657 sayılı devlet memurları kanununa eklenen..... sözleşmeli olarak geçen süreler dahil olmak üzere dört yıl süreyle başka bir yere atanamazlar. Dört yıllık sürede memur kadrosuna atanmadan önce tabi oldukları mevzuata göre yer değiştirme hakkına sahip olanların söz konusu mevzuatta yer alan süre usul ve şartlarla görev yeri değiştirilebir.

Eşim 4/a lı olduğundan bu cevap verilerek red edildi. konuyu takip edenlerin bilgisine.

18 Şubat 2024 21:32

Tarım ve Orman Bakanlığında sözleşmeli personelim ve 1.inci yılım doldu. 7433 sayılı kanuna göre tayin gidemezsin deniliyor. Normalde asker,polis, hakim, savcı'ya tabi olup tayin gidilmesi gerekilmiyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Mayncan, 1 yıl önce

Mayncan
Aday Memur
19 Şubat 2024 10:29

Normalde o şekilde zaten, eşinizin polis ya da asker olduğunu beyan edip tayin talebinde bulunun.

Sözleşmeliaskereşi, 7 ay önce

Tarım ve Orman Bakanlığında sözleşmeli personelim ve 1.inci yılım doldu. 7433 sayılı kanuna göre tayin gidemezsin deniliyor. Normalde asker,polis, hakim, savcı'ya tabi olup tayin gidilmesi gerekilmiyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

19 Şubat 2024 12:06

Ya olumsuz olursa nasıl bir yol izleyeceğiz peki

Mayncan, 7 ay önce

Normalde o şekilde zaten, eşinizin polis ya da asker olduğunu beyan edip tayin talebinde bulunun.

Toplam 48 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi