Editörler : E.Kayı Han

Mayncan
Aday Memur
19 Şubat 2024 14:21

personel genel müdürlüğünüz yönlendirecektir.

Sözleşmeliaskereşi, 7 ay önce

Ya olumsuz olursa nasıl bir yol izleyeceğiz peki

tarım41
Aday Memur
19 Şubat 2024 22:15

hocam naptınız? ben şimdi 4Bli olarak atandım eşim özel sektörde sigortalı olarak çalışıyor bundan faydalanıp tayin isteyebilir miyim?
Mayncan, 1 yıl önce

Aynı konudan müzdaribiz hocam benim eşimde özelde yaklaşık 6-7 senedir çalışıyo son çalıştığı yerde 2,5 senedir çalışıyo ama bende 1. yılımı doldurduktan sonra gidebilirsin dedikleri halde gidemiyorum. 7433'e bağlı kaldığımız için. Kadroya geçmemizin hiç bir anlamı yokmuş. Üstüne benim maaşımda düştü yani. Umarım sesimiz duyulur ve sendikalar bizim hayrımıza gerçekleşecek bir karar aldırır.

Mayncan
Aday Memur
06 Mart 2024 17:24

Hocam kesinlikle bir şansınız yok. Eş özel sektörde istifa edip ancak yanınıza gelebilir. Yoksa 4 yılın sonunda eş durumuna izin veriliyor. Ben hala bekliyorum.

tarım41, 7 ay önce
hocam naptınız? ben şimdi 4Bli olarak atandım eşim özel sektörde sigortalı olarak çalışıyor bundan faydalanıp tayin isteyebilir miyim?

Atanacakmuhendis
Aday Memur
25 Mart 2024 10:03

hocam ögrenebildiniz mi kapsıyor mu asker polisi

bilgisayartekniker
Aday Memur
25 Mart 2024 11:13

dilekçe verdinizmi kuruma tayin dilekçesi

bilgisayartekniker
Aday Memur
25 Mart 2024 11:15

kadrolu olan kişi özel sektörde çalışan eşinin yanına gidebilir fakat sözleşmelide böyle birşey yok eşi kamu çalışanı olması gerekiyor sözleşmelinin mevzuatında özel sektör geçmiyor

Ercan arıkan
Aday Memur
27 Mart 2024 18:56

ben askerim eşim meb de memur dogum yapmıştı atandıgında dogum izninde idi başladı beni yollamadılar yanına.göreve başlayıp kadroya geçince dilekçe yazdık.meb 3 ğün içinde yanıma tayin yaptı .

Tarım ve Orman Bakanlığında sözleşmeli personelim ve 1.inci yılım doldu. 7433 sayılı kanuna göre tayin gidemezsin deniliyor. Normalde asker,polis, hakim, savcı'ya tabi olup tayin gidilmesi gerekilmiyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

erbadyt
Aday Memur
18 Temmuz 2024 09:35

2 yıldır sağlık bakanlığında görev yapmaktayım daha önce de 1 yıl iç işleri bakanlığında başka unvanda çalıştım 7443 ile kadroya geçtim özel sektöre eş durumunda tayin isteyebilir miyim yoksa 1 yıl daha beklemem mi gerekiyor? Bilgisi olan var mı?

Toplam 48 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi