Editörler : crops35

glabnc
Aday Memur
20 Temmuz 2023 21:01

Neden öyle düşünüyorsun ki

Hatft443, 2 yıl önce

Bence 3181 ortak kodlular da 3181 daha sansli kardesim

Hatft443
Aday Memur
20 Temmuz 2023 21:07

Genel olarak açıktan atamalrda maliye puanları ustteydi mesala Gazi üniversitesi muhasebe 77.10 da kaldı.maliye 78.8 kaldı bundan dolayı kardesim

glabnc, 2 yıl önce

Neden öyle düşünüyorsun ki

glabnc
Aday Memur
20 Temmuz 2023 21:13

Dsi Maliyeye bak istersen ben ona bakarak tercih ettim 77.2 ile kapatti

Hatft443, 2 yıl önce

Genel olarak açıktan atamalrda maliye puanları ustteydi mesala Gazi üniversitesi muhasebe 77.10 da kaldı.maliye 78.8 kaldı bundan dolayı kardesim

Serserdeo
Memur
20 Temmuz 2023 22:56

Bu konuda haklısınız arkadaşlar liste tüm önlisans mezunları için o kaddar önlisans bölümleri arasında ben e en şanslı muhasebe o bir gercek insallah 3. Ve 4. Alımda böyle olur o zaman puanların 74 lere inmesi artık kesin olur, 1.5 sene boyunca sözleşmeli olarakta alım yapilacagini düşündüğümüzde il farketmez diyen 70 in üzerinde muhasebeci kalmaz

Hatft443, 2 yıl önce

Bu atamada onlisansta toplam 116 kadro ile en fazla alım yapılan bölüm 3173

Serserdeo
Memur
20 Temmuz 2023 23:09

Ama maliyenin mezunu ve sınava ciddi hazırlanan sayısı muhasebe gibi değil şuan girip branş bazında sıralamaya baktım maliyeden 80.3 puanla 12. Sırayı gösteriyor yani önümde 11 kişi var maliyeci bunlardan sözleşmeli yerlesenleri dusersek 3 5 kişi kalır onlarla ortak alımda karşılaşacağız ama muhasebeden 197. Siradayim önümde 196 kişi var yine bunlardan sözleşmeli alım, Pomem vs dustugumuzde kalanlarla ve tercih yapanlarla paylaşacağız ben kendi adıma seçici davrandigim çakılı yazmadigim için kritik görüyorum ama heryeri yazanlarda puan baya düşecek

Hatft443, 2 yıl önce

Leykron06
Aday Memur
20 Temmuz 2023 23:20

Önünüzdeki 150 ler falan sızı korkutmasın çünkü ben tarım okuyorum bırıncı sınıfım benı birinci sınıfta olmama rağmen sıralamaya sokuyor ve acıktan alımlar POMEM düşündüğünüz zaman önünüzden baya bır kısı gıtmıs durumda

Srsrsrsrsr
Aday Memur
21 Temmuz 2023 12:37

Açıklanmıyor yaa neden ki uzun mu sürecek galiba

Hatft443
Aday Memur
21 Temmuz 2023 12:55

Bugün 18.15 kadar yolu var

Srsrsrsrsr, 2 yıl önce

Açıklanmıyor yaa neden ki uzun mu sürecek galiba

Nil2960
Aday Memur
21 Temmuz 2023 13:09

Bugün kesinmi ki acaba inş pazartesine kalmaz tabide öyle görünüyor gibi sanki cok büyük bi alım gib

Serserdeo
Memur
21 Temmuz 2023 13:58

Evet ben Haziran'da mezun oldum öğrenciyken de sıralamam aynıydı yani yeni mezunlar eklenmiyor demekki

Leykron06, 2 yıl önce
Önünüzdeki 150 ler falan sızı korkutmasın çünkü ben tarım okuyorum bırıncı sınıfım benı birinci sınıfta olmama rağmen sıralamaya sokuyor ve acıktan alımlar POMEM düşündüğünüz zaman önünüzden baya bır kısı gıtmıs durumda

Serserdeo
Memur
21 Temmuz 2023 14:00

Sitresli bekleyiş yine başladı arkadaşlar inşallah bugün açıklanır

Nil2960
Aday Memur
21 Temmuz 2023 14:06

İnşallah lisanslar cok gergin..

Serserdeo, 2 yıl önce

glabnc
Aday Memur
21 Temmuz 2023 15:05

Açıklanmayacak gibii...

Serserdeo, 2 yıl önce

Serserdeo
Memur
21 Temmuz 2023 15:37

Evet siz söyleyince bende baktım lisanslar baya gergin bugün açıklanır diyorlar onlarda genel olarak 16 17 de açıklanabilir diyenler var arkadaşlar yerlesemezsekte tlgrm veya wtsp grubu kuralım buradaki arkadaşlarla ilan vs paylaşırız moralimizi bozmayalım eğer yerlesemezsek henüz önümüzde sınava kadar 1.5 sene var inşallah bizimde biryerlerde nasibiimiz vardır

Nil2960, 2 yıl önce

İnşallah lisanslar cok gergin..

Srsrsrsrsr
Aday Memur
21 Temmuz 2023 16:08

Evet grup olursa haberimiz olur birbirimizden en azından kuran kişi haber ederse katılırız

Serserdeo, 2 yıl önce

Evet siz söyleyince bende baktım lisanslar baya gergin bugün açıklanır diyorlar onlarda genel olarak 16 17 de açıklanabilir diyenler var arkadaşlar yerlesemezsekte tlgrm veya wtsp grubu kuralım buradaki arkadaşlarla ilan vs paylaşırız moralimizi bozmayalım eğer yerlesemezsek henüz önümüzde sınava kadar 1.5 sene var inşallah bizimde biryerlerde nasibiimiz vardır

Nil2960
Aday Memur
21 Temmuz 2023 16:21

Bence siz gidersiniz bu alımda atanırsanız yazın arkadaşlar

Serserdeo, 2 yıl önce

Srsrsrsrsr
Aday Memur
21 Temmuz 2023 17:06

Bizde atanalim ya çok istiyorum 🤲

Nil2960, 2 yıl önce

Nil2960
Aday Memur
21 Temmuz 2023 17:17

İnşallah ama bizden cok diğer yüksek alan arkadaşlar atanır bence

glabnc
Aday Memur
21 Temmuz 2023 17:21

Ben emin değilim ya herkes farklı bisey söylüyor. Şansım ne acaba ?

Nil2960, 2 yıl önce

İnşallah ama bizden cok diğer yüksek alan arkadaşlar atanır bence

Serserdeo
Memur
21 Temmuz 2023 17:25

Ben çok seçici tercih yaptım çok uzak yerleri yazmadım sadece ulaştırma ve MTA dan yazdım ve hepsini de yazmadım 9 tercih yaptım benim o yüzden kritik hepsini yazsaydım olurdu diye düşünüyorum sizde atanirsiniz bence sıkı takip edelim bazı kurumlar düşük kapatıyor geçenlerde örneğin İlksan diye bir kurumun çok düşük kapattiğini duydum tüm ilanları takip edin ve ticaret Bakanlığı'nın kasimda yaptığı alımda puanlar baya düşmüştü ve 500 tane de yedek listesi vardı yedek listesinin tamamına sıra geldi yani 500. Yedeğe kadar indi buda demek oluyor ki yakında bir ilan gelebilir yedeği kalmayinca ilana çıkacaktır diye düşünüyorum sizin puanınızda iyi gelir daha vakit var

Nil2960, 2 yıl önce

Toplam 239 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi