Editörler : Kubil ay
«55565758596061626364656667

Polis abi
Memur
01 Aralık 2023 01:49

Çünkü yakın zamanda olumsuz açıklananlar oldu acaba bizim ki oldu mi mazaret dönemi mi bekleniyor

kripto1982
Şube Müdürü
01 Aralık 2023 06:21

Adamım varsa olur devrem
sarp0180, 6 gün önce

merhaba arkadaşlar. Ben merdinde görev yapıyorum. çalıştığım ilce 2 yılık yer. bu senede son senem. Osmaniye için dilekçe vermek istiyorum. doğu görevine gelirken eşimi getirmemiştim çocukların okulu filan olunca, bide buranın suresi 2 yıl olunca getirmedim. eşimde Osmaniye'de 657 tabi devlet memuru. acaba aralıkta dilekçe versem olur mu eş durumundan veya Osmaniye'de 2. şark oldu beni oraya tekrar verirler mi bilgisi olan varsa paylaşır mısınız. yada ne yapmalıyım.

Hansez
Aday Memur
02 Aralık 2023 13:02

Ben anlamıyorum herkesin mazeretine saygım var. Sağlık durumu umrunda değil emniyetin en iyisi eşini özel sektörde çalışıyor göstericen o şekilde tayini onayliyorlar çünkü sağlık önemli değil böyle bir düzen olamaz.

Spoilerr
Aday Memur
02 Aralık 2023 14:53

8 aydır ugrasiyorum 2 defa refakat izni aldım yıllık izin rapor derken uzun süredir hasta olan babamın yanındayım ama inatla vermiyorlar , evliyim 1 çocuğum var öyle bir kötü durumdayım ki hastamla mi ilgileneyim aile düzenimi mi korumaya çalışayım ne yapicam bilmiyorum psikolojik olarak bittim . mazereti olmadan 2 güne tayini çıkan arkadaşlarda var bunları Allaha havale ediyorum.
Hansez, 3 gün önce
Ben anlamıyorum herkesin mazeretine saygım var. Sağlık durumu umrunda değil emniyetin en iyisi eşini özel sektörde çalışıyor göstericen o şekilde tayini onayliyorlar çünkü sağlık önemli değil böyle bir düzen olamaz.

hüseyincem
Aday Memur
03 Aralık 2023 22:45

Merhaba arkadaşlar.Babam yüzde 88 engelli Akut Lösemi ve bir ablam var Ankara da öğretmen eşi SSK da müdür ve tayin isteyemiyor çünkü kadrosu Muğla ilinde yok .Aydın ilinede 2 yılımı doldurdum Muğla'ya babamın sağlık raporunu ekleyip tayin istesem verilme ihtimalim nedir.Bunları dilekçede bildirmeliyim yoksa yaz bir dilekçe olacağı varsa oluyor mu kaderine mi bırakmak gerekiyor yoksa adam mı bulmak gerekiyor.

&YuSuF&
Memur
04 Aralık 2023 06:22

dilekçesi yaz raporları ekle Muğla memleketin mi ama memleketin de olsa Muğla büyükşehir ve merkez nüfusu 1 milyonun üzerinde gidebilirsin tabi Aydın'ın süresini doldurduysan
hüseyincem, 2 gün önce
Merhaba arkadaşlar.Babam yüzde 88 engelli Akut Lösemi ve bir ablam var Ankara da öğretmen eşi SSK da müdür ve tayin isteyemiyor çünkü kadrosu Muğla ilinde yok .Aydın ilinede 2 yılımı doldurdum Muğla'ya babamın sağlık raporunu ekleyip tayin istesem verilme ihtimalim nedir.Bunları dilekçede bildirmeliyim yoksa yaz bir dilekçe olacağı varsa oluyor mu kaderine mi bırakmak gerekiyor yoksa adam mı bulmak gerekiyor.
Toplam 1326 mesaj
«55565758596061626364656667

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi