Editörler : E.Kayı Han

Drhnm
Aday Memur
27 Aralık 2024 00:51

Hocam bence bu işin ayrıntısını bir araştırın. Adınıza çok üzüldüm ama şaşırmadım :(

Okutman Dr., 7 ay önce

Ne diyeceğimi bilemiyorum hocam. Ülkenin en iyi okullarında okudum. Ne yrd.doç.dr. kadrosu alabildim ne de doçent kadrosu alabiliyorum. İki sene sonra profesörlük vaktim gelecek. Hâlâ öğr.gör kadrosundayım.

Meseleyi para değil, kendime olan saygımı, yaşama sevincimi kaybettim. Çocuklarıma ve çevreme açıklayamıyorum. Eş dost bi iey var zannediyor. Bazen çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.

Bir şebekeye dahil olsaydım bunlar başıma gelmezdi belki. Soru çalarak yabancı dili geçenlerin, öğrencilere namusuzluk yapan zânilerin, akçeli işlere girenlerin bahtı gülüyor ama benim gülmüyor. Burada doçent olacağıma Norveç'in kayalıklarında gezen bir keçi olsaydım keşke.

goztepe1923
Memur
30 Aralık 2024 00:16

üzme kendini hocam hiç bir şey senden değerli değil. Bir ara ben de doktora yapacam kadro alacam falan çok istekliydim. hem seninki gibi durumları görünce hem de bu işin beni gereksiz yorduğunu anlayınca saldım. doktora biterse kenarda dursun bitmezse canım sağolsun. zaten öğretim görevlisi kadrosu en rahatı. haftada 20 saat ders. iki üç gün okuldasın geri sana kalmış. niye gelmedin demez kimse. yaz tatilin var 2 ay çoluk çocuğu al kafa nereye eserse. kışın gene en az 2-3 hafta dönem arası tatili. yenge de çalışıyorsa senden iyisi yok. misal ben geçenlerde ajet kampanya yapmıştı atladık eşimle 4 gün istanbul gezdik. Kafaya takma Allah muhafaza sağlığından olursun.

Okutman Dr., 7 ay önce

Ne diyeceğimi bilemiyorum hocam. Ülkenin en iyi okullarında okudum. Ne yrd.doç.dr. kadrosu alabildim ne de doçent kadrosu alabiliyorum. İki sene sonra profesörlük vaktim gelecek. Hâlâ öğr.gör kadrosundayım.

Meseleyi para değil, kendime olan saygımı, yaşama sevincimi kaybettim. Çocuklarıma ve çevreme açıklayamıyorum. Eş dost bi iey var zannediyor. Bazen çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.

Bir şebekeye dahil olsaydım bunlar başıma gelmezdi belki. Soru çalarak yabancı dili geçenlerin, öğrencilere namusuzluk yapan zânilerin, akçeli işlere girenlerin bahtı gülüyor ama benim gülmüyor. Burada doçent olacağıma Norveç'in kayalıklarında gezen bir keçi olsaydım keşke.

mühendis2147
Aday Memur
01 Ocak 2025 16:38

Herkeste suskun bir bekleyiş kadrosu açılanlar ve başvuru sürecinin kazaya uğramadan bitmesini ve atanmayı bekleyenlerin yanısıra bazı arkadaşlarında kadro ilanı beklerken hiç kadro talebi oluştulmadığını görüyoruz. Çarpık bir sistemin çok küçük çarkları olsakta unutulan birşeyi hatırlatayım bazen sistemin en küçük çarkının bile tüm sitemi bloke edileceğini de belirtmekte fayda var. Haksız rekabetin olduğu bir ortamda güzellikleri arzulayan insanlar olarak elbet bir gün hedeflerimize er ya da geç ulaşacağız yılmak yok haklı mücadeleye devam.

Toplam 243 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi