Editörler : swat3410
«9899100101102103104105106107108109»

bahadır haktan
Aday Memur
24 Kasım 2023 16:40

Tekrar ihracta tüm yaptırdıklarını geri alıyorlar mı bilgisi olan var mi

Bjkkartal, 1 yıl önce

Sigorta için acele etmeyin derim tekrar ihraç olmanız durumunda bütün yatırılan sigortalar silinecek.

Bjkkartal
Aday Memur
24 Kasım 2023 17:23

Bölge idare mahkemesi kararları bozuyor bozduğu an tekrar ihraç oluyoruz

bahadır haktan, 1 yıl önce

Tekrar niye ihraç olalım?

Bjkkartal
Aday Memur
24 Kasım 2023 17:25

Evet hepsini geri istiyorlar hatta yatırdıkları sigortayı da geçmişe yönelik siliyorlarlarmis

Tekrar ihracta tüm yaptırdıklarını geri alıyorlar mı bilgisi olan var mi

Istanbulşef
Aday Memur
24 Kasım 2023 17:29

Vallaa 12 ekimde iade karari teblig edildi 8 kasımda tercih yaptimm günlerdir bir yere atamalarını bekliyorum imzada bekliyormuş oyle dediler şu kış günü ben ve ailem mağdur oldukk müdürde yapsalar hakkımi helal etmiyorumm.

Arkadaşlar kimisi 10 günde atanıyor niye 40 gündür bekliyorsunuz anlamadım..İşleyişte bir sıkıntı mı var

Istanbulşef
Aday Memur
24 Kasım 2023 17:32

Bizimki 1 haftadır imzadaymışş 8 9 kasim

Bana herkesinkini toplayıp toplu imzaya çıkaracağız dediler

bahadır haktan
Aday Memur
24 Kasım 2023 17:34

Ben zaten bim den iade aldim

Bjkkartal, 1 yıl önce

bahadır haktan
Aday Memur
24 Kasım 2023 17:40

Hergün arasak mı ki yoksa malüm el elin eşeğini türkü cıgirarak yaparmis

kaymakam1979
Aday Memur
24 Kasım 2023 18:27

abim çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
Dilhuncanhıraş, 1 yıl önce
Genel bir bilgilendirme yapmak isterim. Başlama yaptıktan sonra makh. Kararına istinaden özlük mali haklarınızın iadesi yönünde dilekçe yazın. Strateji şb ödrmelerinizi elerinizi yapar. Personel daire kadro derece güncellemelerini yapıyor. Ama Strateji şb ödemelerinizi yaparken bu güncellemeler yapılmadıysa yapulan ödemelerin ardından kadro dereceniz güncellendikten sonra stratejiden kadro derce kaynaklı eksik kalan ödemelerinizin yapılması için dilekçe yazın. Makh Kararımda yasal faiz yazmıyosa bunu ödemiyor. Ama ödenmeyen kalemlerle alakalı( fazla mesai, yasal faiz v. S) size toplu ödemenin yapıldığı tarihten itibaren 60 gün içinde davalarınızı açın. Sgk ve hitap kayıtları Strateji size toplu ödemeyi yaptıktan sonra güncelleniyor. Bunuda ödeme yapıldıktan sonra ara ara kontrol edersiniz( Fiili hizmet süreleri-kadro, derece v. s) Kendi işinizin bizzat takipçisi olun. Araya kaynayan eksiklik ve aksaklıklar olmasın. Önce geçici silahları veriyolar kendi silahlarınızın verilmesi zaman alıyo, bn hala kendi beylik silahımı almadım. Toplu olur alınacakmış. İlden ile uygulamada bazı farklılıklar olabiliyor.Genel itibariyle durum bu sorusu olupta yardımcı olabileceğim bi durum olursa cevap veririm. Ama herşeyin tam düzene oturması 4-5 ayı buluyor. (yani silahların verilmesi-kadro derece güncellemesi, sgk ve hitap kayıtlarının gümcellenmesi). Sonrada verilmeyen kalemlerin için davalar açma sürecine giriyorsunuz. Çok şükür başladık ama tam anlamıyla hak edişlerimizi alamıyoruz 527 ye göre yanlar, 8 yılın sonunda 3'ün 1 i haklarımdana faydalanma durumlarını vermiyolar. Ayrıca ihraçken özelde sgklı çalışmışlığı vermiyolar. Ayrıca ihraç döneminde askeelik yapan varsa askerlik dönemine ait süreci ücretaiz izinli sayıp ödeme ve fiili hizmetten saymıyorlar. İşin özü yaşatılan hak kayıpları ve mağduriyetlee devam ediyor ve yeni bir stres ve çabalama süreci başlıyor. Ama en azından çok şükür bir level atlayıp işimize döndük. Sonrasında da hukuk mücadelesi devam ediyor. Kalın sağlıcakla.

Ezelomer
Aday Memur
24 Kasım 2023 18:37

hepsi bozmuyor. kabul olanlarda sayı olarak fazla. ayrıca doğru eğilmez. sonunda bizim gibi suçsuz olanlar elbet hakkını alacak. tıpkı Ali Yerlikaya bakanımızın göreve gelip adaletin yerini bulduğu gibi. hakkını arayanlar ülkeye en faydalı olanlardır...
Bjkkartal, 1 yıl önce

Istanbulşef
Aday Memur
24 Kasım 2023 19:10

Ben yaklaşık 7 8 kere aradimm hâlâ aynı durumm

Hergün arasak mı ki yoksa malüm el elin eşeğini türkü cıgirarak yaparmis

paflogonya
Aday Memur
24 Kasım 2023 19:12

s.a arkadaşlar bimin iade kararını danıştay yd edebiliyor mu ve danıştay kararları ne sürede çıkıyor. BİM iade kararını danıştayın bozma durumu nedir

mahonimamy
Şube Müdürü
24 Kasım 2023 22:59

Danıştay a yd talepli de gitsen yd yi esas kararla birleştiriyor direkt esastan karar çıkıyor yd hakkında karar vermiyor

paflogonya, 1 yıl önce

s.a arkadaşlar bimin iade kararını danıştay yd edebiliyor mu ve danıştay kararları ne sürede çıkıyor. BİM iade kararını danıştayın bozma durumu nedir

Kantoroon
Yasaklı
25 Kasım 2023 00:06

Danıştay yerel mahkeme ve BİM in iade kararlarıni iptal edermi,onarmi bu konuda bilgin varmı

mahonimamy, 1 yıl önce

Danıştay a yd talepli de gitsen yd yi esas kararla birleştiriyor direkt esastan karar çıkıyor yd hakkında karar vermiyor

25 Kasım 2023 00:40

İlk derece ve BİM ikiside iade verdiyse Danıştay da %80 ihtimalle karara uyar bence

Kantoroon, 1 yıl önce

Danıştay yerel mahkeme ve BİM in iade kararlarıni iptal edermi,onarmi bu konuda bilgin varmı

mahonimamy
Şube Müdürü
25 Kasım 2023 02:17

Danıştay iptal kararı vermez. Bölge idare nin kararını hukuka uygun bulursa onama verir. Hukuka aykırı bulursa bozma kararı verir ve yeni bir karar verilmek üzere bim e gönderir dosyayı. Bim de danıştayın Bozma kararına göre önceki verdiği karardan farklı bir karar verir (önce iptal vermişse ret verir. Öncekinde ret vermişse iptal verir).

Kantoroon, 1 yıl önce

hukuklamaca
Aday Memur
25 Kasım 2023 22:46

sizinkisi daha hızlı ilerliyor merak etmeyin eli kulagindadir diye düşünüyorum
Istanbulşef, 1 yıl önce

Vallaa 12 ekimde iade karari teblig edildi 8 kasımda tercih yaptimm günlerdir bir yere atamalarını bekliyorum imzada bekliyormuş oyle dediler şu kış günü ben ve ailem mağdur oldukk müdürde yapsalar hakkımi helal etmiyorumm.

kara1906
Aday Memur
26 Kasım 2023 08:20

Evet üçüncü haftaya geldik bu hafta aramalarını bekliyorum ank

Istanbulşef
Aday Memur
26 Kasım 2023 10:07

Pazartesi veya salı ararlarr insallahh 3.haftaya girdik artik en hızlı aldığım sonuç YD karari oldu tercih uzunn sürdü

hukuklamaca, 1 yıl önce
sizinkisi daha hızlı ilerliyor merak etmeyin eli kulagindadir diye düşünüyorum

Istanbulşef
Aday Memur
26 Kasım 2023 10:25

8 kasımda mi tercih yaptin devrem

kara1906, 1 yıl önce

Evet üçüncü haftaya geldik bu hafta aramalarını bekliyorum ank

hukuklamaca
Aday Memur
26 Kasım 2023 10:41

YD öncelikli inceleniyor dosyalarda hayırlı olsun inşallah
Istanbulşef, 1 yıl önce

Pazartesi veya salı ararlarr insallahh 3.haftaya girdik artik en hızlı aldığım sonuç YD karari oldu tercih uzunn sürdü

Toplam 4061 mesaj
«9899100101102103104105106107108109»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi