Editörler : swat3410
«104105106107108109110111112113114115»

Kantoroon
Yasaklı
05 Aralık 2023 11:19

Hayırlı olsun Allah tüm masumlara yaşatsın EGM personel daire sivil atama bürosu var orayı ara 03124621737_38_ di yanlış hatırlamıyorsam oraya isim listesi gidiyor mahkeme yi kazananların onlarda sayın bakana onaya sunuyor lar işleyiş bu şekilde devam ediyor

Sado.06, 1 yıl önce

Soran arkadaşlar için tek seferde ayrıntılarıyla yazıyorum PMYO dönemine ait scc ve scd olarak kod ayrıca "görüşmek istemiyor tavrı net" diye not düşülmüş. Ve ankesörlü arama. İstanbul'da yargılanım beraat ettim. Yargılama devam ederken ilk derece idare mahkemesi red kararı verdi. 2023 Mart Ankara 2. Bim de dava açıldı . Bim lehime karar i geçen ay vermiş uyap a dün düştü. Allah suçsuz şekilde bekleyen herkesin yardımcısı olsun haklarına kavuştursun. Şimdi muhtemelen emniyet itiraz edecek ve iş Danıştay'a a kalacak yine de göreve başlarım diye umuyorum. Süreç nasıl devam ediyor Başlayan arkadaşlardan bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim .

Dunkırk
Memur
05 Aralık 2023 11:23

Ankara geriye dönük toplu paraları 5 ay gecmesine rağmen hala ödemedi bu durumda enflasyona karşı her geçen gün erimekte son zamnlarda ödeme alan var mi

Sado.06
Aday Memur
05 Aralık 2023 12:54

Teşekkürler Peki emniyet şimdi danıştaya itiraz ederken yürütme durdurmalı mı açıyor ve danıştay'dan yürütme durdurma kararı çıkıyor mu. Ben Danıştay yd çıkartmıyor diye duymuştum şimdi başka birisi çıkabilir diyor.

Kantoroon, 1 yıl önce

Hayırlı olsun Allah tüm masumlara yaşatsın EGM personel daire sivil atama bürosu var orayı ara 03124621737_38_ di yanlış hatırlamıyorsam oraya isim listesi gidiyor mahkeme yi kazananların onlarda sayın bakana onaya sunuyor lar işleyiş bu şekilde devam ediyor

Istanbulşef
Aday Memur
05 Aralık 2023 14:13

Sordum bugun devrem ilisik kestikten itibaren özlük mali hakların isler dedi bütçe şube

Defnem3306, 1 yıl önce
Devrem bende bu konu hakkında arkadaşlara sordum tam bilen yok bu konuyu. Ancak strateji bilir bu konuyu

Openeye032413
Aday Memur
05 Aralık 2023 15:44

60 gün süreniz var

parola3434, 1 yıl önce
arkadaşlar ihraçta geçen sürenin iadesi yapıldı yaklaşık 1 ay oldu fazla çalışma ücreti vs yatmadı bunlar için dava açacağım, ne kadar süremiz var ne yapmamız gerekiyor hangi haklarımız eksik yattı bilgi verebilir yol gösterebilir misiniz

Mekansız3838
Kapalı
05 Aralık 2023 16:53

teşekkürler kardeşim bizde göreve döndük ama aklımız Bim kararında özelden yazamadım benimki de 2023 Mayıs dosyası dosya no aşağı yukarı kaclarda mahsuru yoksa yazabilir misiniz
Sado.06, 1 yıl önce

Soran arkadaşlar için tek seferde ayrıntılarıyla yazıyorum PMYO dönemine ait scc ve scd olarak kod ayrıca "görüşmek istemiyor tavrı net" diye not düşülmüş. Ve ankesörlü arama. İstanbul'da yargılanım beraat ettim. Yargılama devam ederken ilk derece idare mahkemesi red kararı verdi. 2023 Mart Ankara 2. Bim de dava açıldı . Bim lehime karar i geçen ay vermiş uyap a dün düştü. Allah suçsuz şekilde bekleyen herkesin yardımcısı olsun haklarına kavuştursun. Şimdi muhtemelen emniyet itiraz edecek ve iş Danıştay'a a kalacak yine de göreve başlarım diye umuyorum. Süreç nasıl devam ediyor Başlayan arkadaşlardan bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim .

Pençe111
Aday Memur
05 Aralık 2023 17:24

yakınımın dosyası havale edildi, BİM kararıyla Temmuz ayında başladı göreve, esastan havale edildi şeklinde sorgulamada belirtiliyormuş
Kantorn, 1 yıl önce

Dosyasi Danıştay'a esastan havale edilen varmı

Pençe111
Aday Memur
05 Aralık 2023 17:31

arkadaşlar herkese hayırlı günler, ihraç kaldığım sürede iki farklı şehirde SGK prim ödeme kaydım mevcut, iade olduktan sonra geriye dönük primlerde ödenmiş, bulunduğum ildeki sgk'ya dilekçe yazsam çalıştığım iki ildeki geriye dönük prim parasını öder mi yoksa her ilde ayrı ayrı mı dilekçe vermeliyim

Kantoroon
Yasaklı
05 Aralık 2023 17:35

Aklımız BİM kararında,bazimiz Danıştay'ta velhasıl kurbanlık koyun gibi bekliyoruz idareyi kazanıyor sun BİM i bekle, BİM i kazanıyor sun Danıştay'ta bekle,bekle babam bekle hep bekliyoruz ölümüde bekliyoruz zaten Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Mekansız3838, 1 yıl önce
teşekkürler kardeşim bizde göreve döndük ama aklımız Bim kararında özelden yazamadım benimki de 2023 Mayıs dosyası dosya no aşağı yukarı kaclarda mahsuru yoksa yazabilir misiniz

Istanbulşef
Aday Memur
05 Aralık 2023 21:06

Allahın izniylee bu sisli bulutlu gunlerde geçecek devremm küçücük yere atandım hâlâ il ici yerim belli değil Allahh büyüktür.

Kantoroon, 1 yıl önce

Aklımız BİM kararında,bazimiz Danıştay'ta velhasıl kurbanlık koyun gibi bekliyoruz idareyi kazanıyor sun BİM i bekle, BİM i kazanıyor sun Danıştay'ta bekle,bekle babam bekle hep bekliyoruz ölümüde bekliyoruz zaten Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kantoroon
Yasaklı
05 Aralık 2023 22:52

Evet emniyet hemen Danıştay'a itiraz ediyor YD li olarak ama Danıştay'ta YD yokmuş direk esastan kararlar çıkıyor

Sado.06, 1 yıl önce

Teşekkürler Peki emniyet şimdi danıştaya itiraz ederken yürütme durdurmalı mı açıyor ve danıştay'dan yürütme durdurma kararı çıkıyor mu. Ben Danıştay yd çıkartmıyor diye duymuştum şimdi başka birisi çıkabilir diyor.

Ahmet0326
Aday Memur
05 Aralık 2023 23:59

Arkadaşlar 2024 yılı birinci bölgeye dönüşe tabi olan personel konulu bakanlığın yazısı gelmiş yazının son maddesinde ( ohal döneminde çıkarılan khk lar ile ihraç edilen personel den yine khk ile görevine iade edilenlerin kamu görevinden ayrı kaldığı süreler şark hizmetinden sayılacaktır) şeklinde bir madde geçiyor

Biz mahkeme kararıyla döndüğümüz için personel şubedekiler net cevap vermiyor konu ile ilgili bilgisi olan var mı bu madde bizi kapsıyor mu

Garibim33
Aday Memur
06 Aralık 2023 00:07

Yanlışlıkla oldu kusura bakma devrem
Kantoroon, 1 yıl önce

Evet emniyet hemen Danıştay'a itiraz ediyor YD li olarak ama Danıştay'ta YD yokmuş direk esastan kararlar çıkıyor

jicks
Memur
06 Aralık 2023 05:09

dosya numaran kaçtı devrem bende Esas kararı bekliyorum BİM 2. daire de dosyam 2700 lerde benim sıra ??
Sado.06, 1 yıl önce

Merhabalar şükürler olsun bugün Ankara BİM tarafından lehime karar çıkarak ihraç kararının kaldırılması yönünde karar çıktığını gördüm . Burdan sonra süreç nasıl işleyecek bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsa makbule geçer. Teşekkürler

Mehmet Kaan.
Aday Memur
06 Aralık 2023 07:02

Devrem yazıyı buraya atma şansın var mı? Konu yakından ilgilendiriyor beni bu yüzden dava bile açtım saysinlar diye. Ya da detayları varsa aktarır mısın?
Ahmet0326, 1 yıl önce

Arkadaşlar 2024 yılı birinci bölgeye dönüşe tabi olan personel konulu bakanlığın yazısı gelmiş yazının son maddesinde ( ohal döneminde çıkarılan khk lar ile ihraç edilen personel den yine khk ile görevine iade edilenlerin kamu görevinden ayrı kaldığı süreler şark hizmetinden sayılacaktır) şeklinde bir madde geçiyor

Biz mahkeme kararıyla döndüğümüz için personel şubedekiler net cevap vermiyor konu ile ilgili bilgisi olan var mı bu madde bizi kapsıyor mu

Sado.06
Aday Memur
06 Aralık 2023 09:38

1800 lerdeydi devrem 800-900 civarı dosya var aramizda

jicks, 1 yıl önce
dosya numaran kaçtı devrem bende Esas kararı bekliyorum BİM 2. daire de dosyam 2700 lerde benim sıra ??

mahla
Memur
06 Aralık 2023 10:57

Olumsuz bugün sordum daha emeklilerin işlemleri yapılıyormuş. Çalışanlara sıra gelmemiş. 2 ayı bulur dediler.
Dunkırk, 1 yıl önce
Ankara geriye dönük toplu paraları 5 ay gecmesine rağmen hala ödemedi bu durumda enflasyona karşı her geçen gün erimekte son zamnlarda ödeme alan var mi

Memur5005
Memur
06 Aralık 2023 11:28

Bu konuda aym nin 2 kararı var biri enflasyon farkı ödenmesi ve ihracta iken sigortalı çalışmaların mahsup edilmemesi konusunda hazırlıkları yapın emsal kararlari toparlayın şimdiden eksik ödemeler olacağından dava açılan büyük ihtimal
mahla, 1 yıl önce
Olumsuz bugün sordum daha emeklilerin işlemleri yapılıyormuş. Çalışanlara sıra gelmemiş. 2 ayı bulur dediler.

Mekansız3838
Kapalı
06 Aralık 2023 12:32

teşekkürler kardeşim tekrardan hayır li uğurlu olsun
Sado.06, 1 yıl önce

1800 lerdeydi devrem 800-900 civarı dosya var aramizda

rapifay
Aday Memur
06 Aralık 2023 12:53

Devrem Aym nin 2 kararının linkini atarmısın
Memur5005, 1 yıl önce
Bu konuda aym nin 2 kararı var biri enflasyon farkı ödenmesi ve ihracta iken sigortalı çalışmaların mahsup edilmemesi konusunda hazırlıkları yapın emsal kararlari toparlayın şimdiden eksik ödemeler olacağından dava açılan büyük ihtimal
Toplam 4061 mesaj
«104105106107108109110111112113114115»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi