Editörler : swat3410
«142143144145146147148149150151152153»
29 Şubat 2024 13:34

Teşekkür ederim

Baybars6666, 1 yıl önce
evet veriliyor

Gururu65
Genel Müdür
29 Şubat 2024 14:01

Emekli olup iade olunca aldığımız Emekli ikramiyesini geri odemek mecburimi yoksa istesek geri vermeyebilirmiyiz.Geri odemek mantıklımı olur,l acaba

29 Şubat 2024 19:09

Ben 2 kere emekli oldum, yakında inşallah tekrar göreve başlayacağım, izlenecek yol şöyle.: önce meslekten ayrı iken hak ettiğin maaşı son çalıştığın İl Emniyet eksik kalemler ve faizsiz sana veriyor, bazı İller emekli maaşını kesip veriyor bazı iller hepsini veriyor, ikramiye konusunda kesinlikle ve kesinlikle geri iade edin, iade etmek zorunda değilsiniz yasal olarak ancak iade edin, iade ederseniz bir dahaki emeklilikte hiç emekli olmamış gibi tekrar emekli olursunuz, iade etmezseniz sadece ilk emeklilik ile sonraki emeklilik arasındaki süre kadar ikramiye alırsınız ve bu çok komik bir rakam olur, kendimden örnek verirsem 1. Emeklilikte 93 bin aldım, ikramiyeyi faizsiz geri yatırdım 2. Emeklilikte 183 bin aldım, sonra ek göstergem 4200 oldu şu anda, şimdi 183 ü iade edip tekrar emekli olsam yaklaşık 1 milyonun üstünde ikramiye alacağım, ayrıca ihraçta kaldığınız sürenin maaşını tüm emniyetler faizsiz, fazla vergi keserek, fazla çalışma, terör parası gibi kalemleri ödemiyor bunlar için dava açacaksınız
Gururu65, 1 yıl önce

Sayın meslektaşlarım ihraç veya açıktayken emekli olup, daha sonra göreve iade edilenlerin nasıl bir yol izleyip, neleri yapıp nelere imza atmamaları hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşıtsa çok menmun olurum.Çok hak kayıplarımız oldu malumunuz, bari bundan sonra yaş tahtaya basmayalım.!

29 Şubat 2024 19:11

İhraçta kaldığın sürenin toplu maaşı hemen hemen emekli maaşı ile ikramiyeyi karşılıyor
Gururu65, 1 yıl önce

Keşke her şey o promosyona kalsa.Mesela iade olsak aldığımız Emekli ikramiyesini odemek cok daha zor olacak.

Dunkırk
Memur
29 Şubat 2024 19:50

Ankarada 2023 temmuz ayı itibariyle toplu parasını alamayan arkadaslara paraları mart ilk haftası itibariyle yatmaya başlayacaktır dosyaları hazırlanmış sadece onay kalmış hayırlı olsun güle güle kullanın

Eksen-7
Memur
29 Şubat 2024 19:54

Arkadaşlar merhaba Malülen emeklilik hakkı verildi ve gih memuru oldum soruşturmam var ihraç olursı.

Semiramis kara
Aday Memur
29 Şubat 2024 20:31

arkadaşlar egm nin yd talebi sizce tahmini ne kadar sürede acıklanır...ayrıca yd 1 yapıldı diye nott eklemişler ne demek bilen var mı....

Gururu65
Genel Müdür
29 Şubat 2024 21:03

Amirim verdiğiniz cevap için teşekkur ederim, ben şimdi 26 Nisandan bu yana açıktayım, gecen sene bu ayda emekli ikramiyemi alarak isteğimle emekli oldum ve 430 Bin Tl ikramiye aldı..Şimdi iade olunca benim izleyecegim yollar nelerdir.Sizinki yani ihraç olanla aynımı yoksa farklı bir durum söz konusumu.Birde açıktayken alamadığım üçte bir maaşım, emekli olduğum surede aldığım ikramiyeyi karşılıyormu acaba.Birde geçen bir arkadaş polsan emekli ikramiyenide iade etsen kabul etmiyormuş dediler.

Kuzey992009, 1 yıl önce
İhraçta kaldığın sürenin toplu maaşı hemen hemen emekli maaşı ile ikramiyeyi karşılıyor
29 Şubat 2024 21:13

Benim durum şu anda farklı, şöyleki: İhraç olunca emekli oldum, Ohal komisyonundan iade oldum ancak EGM göreve başlatmayıp Araştırma merkezine verildim, Araştırma Merkezi bünyesinde Muğla Afada verdiler, bir iki kez göreve gittim hoşuma gitmedi 2 ay izin 2 ay rapor tekrar emekli oldum, bu sürede EGM ye iade için dava açtım, davayı kazandım hem yerelde hem istinafta, EGM mahkeme kararını emekliyim diye uygulamadı Hukuksuz bir Olur alarak konuyu kapatmak istedi, Olurun iptali için yine dava açtım sonuçlanmak üzere, benimle aynı durumda olan 2 polis memuru emekliliği iptal ettirdi göreve başladı, benim durumumda yaklaşık 50 kişi var hepsi de başlar inşallah Senin duruma gelince önce iade ol gerisi kolay yol gösteririz, dikkat etmeniz gereken konular, ikramiyeyi iade etmek ve eksik ödenen faiz artı eksik kalemler için dava açmak, iade olunca yeniden sağlık raporu konusu var, kimlik silah teslimi konusu var, bunlar peyderpey hallediliyor
Gururu65, 1 yıl önce

Amirim verdiğiniz cevap için teşekkur ederim, ben şimdi 26 Nisandan bu yana açıktayım, gecen sene bu ayda emekli ikramiyemi alarak isteğimle emekli oldum ve 430 Bin Tl ikramiye aldı..Şimdi iade olunca benim izleyecegim yollar nelerdir.Sizinki yani ihraç olanla aynımı yoksa farklı bir durum söz konusumu.Birde açıktayken alamadığım üçte bir maaşım, emekli olduğum surede aldığım ikramiyeyi karşılıyormu acaba.Birde geçen bir arkadaş polsan emekli ikramiyenide iade etsen kabul etmiyormuş dediler.

29 Şubat 2024 21:33

Şef paylaştığınız bilgiler için teşekkürler, bende iade oldum, ihraç olduğum ilden ilişik kesip başka bir ilde başlama yapıcam, ihraçtan sonra emekli olmuştum, sizin paylaşım iyi oldu yoksa ikramiyeyi iade etmeyi düşünmüyordum, yaş haddime az bir süre var çalışmayı düşünüyorum, haftaya başlama yapacam özlük vs haklar için ne yapmamı tavsiye edersiniz, çok sağolun.

Kuzey992009, 1 yıl önce
Benim durum şu anda farklı, şöyleki: İhraç olunca emekli oldum, Ohal komisyonundan iade oldum ancak EGM göreve başlatmayıp Araştırma merkezine verildim, Araştırma Merkezi bünyesinde Muğla Afada verdiler, bir iki kez göreve gittim hoşuma gitmedi 2 ay izin 2 ay rapor tekrar emekli oldum, bu sürede EGM ye iade için dava açtım, davayı kazandım hem yerelde hem istinafta, EGM mahkeme kararını emekliyim diye uygulamadı Hukuksuz bir Olur alarak konuyu kapatmak istedi, Olurun iptali için yine dava açtım sonuçlanmak üzere, benimle aynı durumda olan 2 polis memuru emekliliği iptal ettirdi göreve başladı, benim durumumda yaklaşık 50 kişi var hepsi de başlar inşallah Senin duruma gelince önce iade ol gerisi kolay yol gösteririz, dikkat etmeniz gereken konular, ikramiyeyi iade etmek ve eksik ödenen faiz artı eksik kalemler için dava açmak, iade olunca yeniden sağlık raporu konusu var, kimlik silah teslimi konusu var, bunlar peyderpey hallediliyor
01 Mart 2024 00:03

Bütün haklarını almadan emekli olma, Hitap Hizmet kaydının düzelmesi için Egm Hitap masasını ara görüş düzelmezse, SGK 4c hizmet dökümünde girilmeyen yerlerin girilmesi için görüşmeler yap, derece kademe eksiği varsa onları düzeltmek için uğraş, meslekten ayrı kaldığın sürenin mali kayıplar için dava aç, başka da yapılacak bir şey yok, ikramiye dediğim gibi iade et, ödenen meblağ karşılamazsa kredi yada başka bir şekilde mutlaka tamamla, bir de banka promosyonu var, ben ihraçta geçen sürenin promosyonunu aldım, şimdi çalışırken tekrar promosyon alacaksın hak kaybı yaşamamak için iyi takip edersen tamamdır
Buvaiskaba34, 1 yıl önce

Şef paylaştığınız bilgiler için teşekkürler, bende iade oldum, ihraç olduğum ilden ilişik kesip başka bir ilde başlama yapıcam, ihraçtan sonra emekli olmuştum, sizin paylaşım iyi oldu yoksa ikramiyeyi iade etmeyi düşünmüyordum, yaş haddime az bir süre var çalışmayı düşünüyorum, haftaya başlama yapacam özlük vs haklar için ne yapmamı tavsiye edersiniz, çok sağolun.

01 Mart 2024 07:20

Çok teşekkürler, mali kayıplar için önce kuruma dilekçe yazılacak tüm mali kayıplarımın yasal faizi ile birlikte ödenmesi diye olumsuz olursa gelen cevapla idare mahkemesine dava açılacak dava örnekleri ve alan arkadaşlar vardır. EGM 4c ve hitap masalarına da telefon ile ulaşıp eksik günlerin tamamlarını talep edilecek. Emekli ikramiyesini geri ödemesi için bir süre var mı birde bu ikramiyeyi direk SGK nın vereceği bir hesaba mı yoksa bizim emniyetin mutemeti aracılığı ile mi yatırmak gerekir.

Kuzey992009, 1 yıl önce
Bütün haklarını almadan emekli olma, Hitap Hizmet kaydının düzelmesi için Egm Hitap masasını ara görüş düzelmezse, SGK 4c hizmet dökümünde girilmeyen yerlerin girilmesi için görüşmeler yap, derece kademe eksiği varsa onları düzeltmek için uğraş, meslekten ayrı kaldığın sürenin mali kayıplar için dava aç, başka da yapılacak bir şey yok, ikramiye dediğim gibi iade et, ödenen meblağ karşılamazsa kredi yada başka bir şekilde mutlaka tamamla, bir de banka promosyonu var, ben ihraçta geçen sürenin promosyonunu aldım, şimdi çalışırken tekrar promosyon alacaksın hak kaybı yaşamamak için iyi takip edersen tamamdır

kara1906
Aday Memur
08 Mart 2024 21:00

ank temmuzda baslayıp toplu ödeme alan var mı

Eksen-7
Memur
08 Mart 2024 22:01

Feto soruşturmam devam ediyor bu yüzden kanser oldum gih memurluğuna geçtim, Malülen emeklilik hakkıda tanındı... eğer ihraç olursam Malülen emekli olabilirmiyim...bu sorunun cevabına ihtiyacım var

Aynasız3434
Aday Memur
09 Mart 2024 02:55

bu durumda bunları düşünme sen abi arkadakileri düşün
Eksen-7, 1 yıl önce

Feto soruşturmam devam ediyor bu yüzden kanser oldum gih memurluğuna geçtim, Malülen emeklilik hakkıda tanındı... eğer ihraç olursam Malülen emekli olabilirmiyim...bu sorunun cevabına ihtiyacım var

hayhani
Aday Memur
09 Mart 2024 14:53

26 Nisan 2017 açığa alındım. 4 Nisan 2022 görevden çıkarma verildi, 5 şubat idare mah iade kararı, 4 mart tekrar göreve başlama onayı ile aynı gün başlama yaptım. Maaş işlemleri ile ilgili belgeleri, kimlik ve silah işlemleri ile ilgili dilekçe ve belgeleri doldurdum. Emekli sandığına şahsen dilekçe yazarak ödenen maaş ikramiye tazminatı ayrı ayrı belirterek egm ye gönderilmesini ve tazminatı ödeyeceğimi bildirdim. Pazartesi sağlık kuruluna gönderecekler.

Darısı bizler gibi mağdur olan diğer mağdurların başına, biran evvel sevinçli haberi alırlar inşaallah.

Caferaslan
Aday Memur
09 Mart 2024 15:33

Ne raporu devrem.ihractan dönünce mi rapor istiyorlar

Hatay3106, 2 yıl önce
Sağlık raporu tam teşekküllü mü oluyor detaylı mı

Caferaslan
Aday Memur
09 Mart 2024 15:35

Nasıl malulen odun devrem konu neydi

Eksen-7, 1 yıl önce

Arkadaşlar merhaba Malülen emeklilik hakkı verildi ve gih memuru oldum soruşturmam var ihraç olursı.

garen00
Aday Memur
09 Mart 2024 15:36

evet sağlık raporu aldırıyorlar. tıpkı polis okulundaki gibi diye biliyorum.
Caferaslan, 1 yıl önce

Ne raporu devrem.ihractan dönünce mi rapor istiyorlar

Caferaslan
Aday Memur
09 Mart 2024 15:37

İade olunca rapormu istiyorlar

Kuzey992009, 1 yıl önce
Toplam 4061 mesaj
«142143144145146147148149150151152153»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi