Editörler : swat3410
«143144145146147148149150151152153154»

Caferaslan
Aday Memur
09 Mart 2024 15:39

Ne raporuymus bu 40 insan sonra

garen00, 1 yıl önce
evet sağlık raporu aldırıyorlar. tıpkı polis okulundaki gibi diye biliyorum.

Caferaslan
Aday Memur
09 Mart 2024 15:45

Kocaelinde 5 yıl çalışmış tim devrem doğu dan sonra Kocaeli ne dönmediğime pismanim

Semiramis kara, 1 yıl önce

Kocaeli , önce ihraç olduğum ile gidip başlama yapıp , sonra ilişik kesip Kocaeli?ye gideceğim

Eksen-7
Memur
09 Mart 2024 15:59

Merhaba arkadaşlar 2021 Aralık ayında soruşturma açıldığını öğrendim.

2022 Haziran'da istinabeli olarak muhakkike ifade verdim.

Bu hafta müfettiş ifadeye çağırdı ifade verdim...

Adli soruşturmam kovuşturmaya gerek yok kararı geldi.

Hakkımda biri 2-3 kez bunu toplantıda gördüm demiş...

İhraç olursam dava açabilir miyiz... kazanıp geri dönen varmı

09 Mart 2024 16:01

Evet
Caferaslan, 1 yıl önce

İade olunca rapormu istiyorlar

adigeaykız
Aday Memur
10 Mart 2024 13:43

amirim nasılsınız? bayadır göremedik sizi
Kuzey992009, 1 yıl önce
Evet
10 Mart 2024 13:51

Merhabalar, sağlığım yerinde çok şükür, Ohal komisyonundan iade olduktan sonra Araştırma merkezine vermişlerdi, Muğla Afad da 6 ay izin rapor tekrar emekli olmuştum, EGM ye geçmek için dava açtım kazandım, ancak EGM emeklisin diye başlatmadı, şimdi emekliliğin iptali davası açtım sonuçlanmak üzere, benim durumumda bir polis memuru göreve başladı, bir polis arkadaş YD aldı ancak Ankara İstinaf bozdu, Ankara 1. İdare başkanı ve üyeler talimat almış gibi görünüyor, sabırla sonucu bekliyoruz, siz ne yaptınız nasılsınız
adigeaykız, 1 yıl önce
amirim nasılsınız? bayadır göremedik sizi

adigeaykız
Aday Memur
10 Mart 2024 14:44

hakkınızda hayırlısı olsun amirim . Gönlünüzden geçen herşeyi en kısa zamanda yaşamanın mutluluğunu da tadarsınız inşallah. bizim dosya 7 aydır BIM de halen hareketlilik yok. ankara bim 2. dairede beklemede
Kuzey992009, 1 yıl önce
Merhabalar, sağlığım yerinde çok şükür, Ohal komisyonundan iade olduktan sonra Araştırma merkezine vermişlerdi, Muğla Afad da 6 ay izin rapor tekrar emekli olmuştum, EGM ye geçmek için dava açtım kazandım, ancak EGM emeklisin diye başlatmadı, şimdi emekliliğin iptali davası açtım sonuçlanmak üzere, benim durumumda bir polis memuru göreve başladı, bir polis arkadaş YD aldı ancak Ankara İstinaf bozdu, Ankara 1. İdare başkanı ve üyeler talimat almış gibi görünüyor, sabırla sonucu bekliyoruz, siz ne yaptınız nasılsınız
10 Mart 2024 14:45

İnşallah lehinize bir sonuç çıkar da bu haksızlık sona erer, yerel Mahkemenin kararına kararı neydi
adigeaykız, 1 yıl önce
hakkınızda hayırlısı olsun amirim . Gönlünüzden geçen herşeyi en kısa zamanda yaşamanın mutluluğunu da tadarsınız inşallah. bizim dosya 7 aydır BIM de halen hareketlilik yok. ankara bim 2. dairede beklemede

Pelegrinli
Şube Müdürü
10 Mart 2024 15:10

Kuzey amirim ve tüm 4 Ekimcilere selam olsun

Kuzey992009, 1 yıl önce
İnşallah lehinize bir sonuç çıkar da bu haksızlık sona erer, yerel Mahkemenin kararına kararı neydi
10 Mart 2024 15:18

Aleyküm selam, 4 Ekimcilerin büyük bir çoğunluğu görevine döndü diye biliyorum, 679 sayılı KHK ile ihraç olanların büyük bir bölümü hiç kriteri olmayan kişilerdi, diğerlerinde kriter vardı anlamında değil tabiki, çoğumuz neyle suçlandığımızı bilmiyoruz, 8 sene geçti ben hala bilmiyorum
Pelegrinli, 1 yıl önce

Kuzey amirim ve tüm 4 Ekimcilere selam olsun

adigeaykız
Aday Memur
10 Mart 2024 15:40

Inşallah amirim. yerel mahkeme duruşmalı oldu red verdi. ankara 14. idare
Kuzey992009, 1 yıl önce
10 Mart 2024 15:45

İstinaf Mahkemeleri aynı konuda çıkan olumlu yada olumsuz kararlara da bakar karar verirken, aynı senin durumunda olup ta kazanan emsal davaları Avukatın İstinafa gönderirse ya da göndermişse lehine çıkar diye düşünüyorum
adigeaykız, 1 yıl önce
Inşallah amirim. yerel mahkeme duruşmalı oldu red verdi. ankara 14. idare

mahotr
Aday Memur
10 Mart 2024 16:05

Abiler kusura bakmayın buraya yazıyorum. Sİzler bu mahkeme işiyle haşır neşir olduğunuz için. Gihten geri dönüş için idare mahkemesinde davam var. Her şey tamam karar verecek hakim. Ortalama kaç gün içinde karar açıklıyorlar? İnsanın içi içine sığmıyor. Her saat başı UYAP açıp bakmaktan bıktım

adigeaykız
Aday Memur
10 Mart 2024 18:07

Umarım amirim. Avukatimdan memnunum şükür. hummalı araştırmalar sonucu bizzat kendi dairelerinden çıkan benzer olumlu dosyaları emsal gösterdi. Umarım dediginiz gibi olumlu olur. en kısa sürede siz de hakkınızı alırsınız inşallah amirim
Kuzey992009, 1 yıl önce
İstinaf Mahkemeleri aynı konuda çıkan olumlu yada olumsuz kararlara da bakar karar verirken, aynı senin durumunda olup ta kazanan emsal davaları Avukatın İstinafa gönderirse ya da göndermişse lehine çıkar diye düşünüyorum
10 Mart 2024 18:09

Amin, Cümlemizin inşallah, şu Mübarek Ramazan Ayı hürmetine bir tek masum kalmasın mesleğine kavuşmayan
adigeaykız, 1 yıl önce
Umarım amirim. Avukatimdan memnunum şükür. hummalı araştırmalar sonucu bizzat kendi dairelerinden çıkan benzer olumlu dosyaları emsal gösterdi. Umarım dediginiz gibi olumlu olur. en kısa sürede siz de hakkınızı alırsınız inşallah amirim

adigeaykız
Aday Memur
10 Mart 2024 18:12

Amin amirim amin inşallah
Kuzey992009, 1 yıl önce
Amin, Cümlemizin inşallah, şu Mübarek Ramazan Ayı hürmetine bir tek masum kalmasın mesleğine kavuşmayan

Caferaslan
Aday Memur
10 Mart 2024 20:34

Kocaelinde 5 yıl çalışmıştim çok güzel bir yer

Semiramis kara, 1 yıl önce

Kocaeli , önce ihraç olduğum ile gidip başlama yapıp , sonra ilişik kesip Kocaeli?ye gideceğim

mustafabilal
Aday Memur
10 Mart 2024 22:32

Ankara 15 daire ortalama nekadar sürede karar çıkıyor 10 ay oldu

asa1454fsm
Aday Memur
10 Mart 2024 23:01

arkadaşlar selamünaleyküm 3.5 önce ihraç oldum ceza verilmesine yer olmadığına dair karar verilmişti üst mahkemelere beraat yönünde sırasıyla taşıdım en son Yargıtay alt mahkeme kararını bozdu muhtemelen ki beraat kararı çıkacak Danıştayda dönüş için davam devam ediyor iade ye etkili olurmu Yargıtay kararı bilgisi olan yazarmı selamlar
11 Mart 2024 00:02

Ggül06 nicli arkadaş buradaysa gönderdiğiniz mesaja cevap yazamıyorum, alıcı mesaj kabul etmiyor uyarısı veriyor
Toplam 4061 mesaj
«143144145146147148149150151152153154»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi