Editörler : swat3410
«144145146147148149150151152153154155»

Caferaslan
Aday Memur
11 Mart 2024 13:10

Yd ne demek devrem

lonely_5656, 2 yıl önce

Ve dosya acıldıktan ne kadar süre zarfında yd kararı çıktı. Kaç günde

Karakas67
Aday Memur
11 Mart 2024 14:05

duruşmalı mahkeme olduktan sonra karar ortalama kaç gün de açıklanıyor? Ve iade kararı gelirse neler yapmam gerekiyor ikametgahımı hiç değiştirmedım iade olacağıma inandığım için başka ile verirler mı buna ragmen

KARA PAPAKLI
Memur
11 Mart 2024 14:18

Yürütme durdurma demek

Caferaslan, 1 yıl önce

Yd ne demek devrem

adigeaykız
Aday Memur
11 Mart 2024 16:18

ortalama 1 ay
Karakas67, 1 yıl önce
duruşmalı mahkeme olduktan sonra karar ortalama kaç gün de açıklanıyor? Ve iade kararı gelirse neler yapmam gerekiyor ikametgahımı hiç değiştirmedım iade olacağıma inandığım için başka ile verirler mı buna ragmen

Ggül06
Memur
11 Mart 2024 16:27

Kuzey bey ayarlardan yapmaya çalıştım oldumu bilemedim

Kuzey992009, 1 yıl önce
Ggül06 nicli arkadaş buradaysa gönderdiğiniz mesaja cevap yazamıyorum, alıcı mesaj kabul etmiyor uyarısı veriyor
11 Mart 2024 17:40

Olmuş tamam mesaj attım size
Ggül06, 1 yıl önce

Kuzey bey ayarlardan yapmaya çalıştım oldumu bilemedim

11 Mart 2024 20:02

Arkadaşlar dosyam 2 yıldır danistaydi.

Idare ve bolge idare mahkemesini kazanmıştır.

Sadece kodlama vardi. Ssay sc scd.

Bugun vatandaş uyaptan baktığımda Dosyanız dilekçelerin karşılıklı tebliği veya cevap gelmesi için beklemektedir uyarısını gördüm

Danistay dosya sorgulamaya girdiğimde ise karar verildi yazıyor.

Karari nasil öğrenebilirim ve ne zaman kuruma tebliğ edilir?

newmoon55
Aday Memur
11 Mart 2024 23:38

Ben de hala bilmiyorum fakat geçen x ilinden sizi arayacaklar sebgis ile bağlantı kurulacak dendi..hala bekliyoruz..4 Ekim'de de bekledik şimdide bekliyoruz .. hayırlısı Allah'tan Ramazan hürmetine

Kuzey992009, 1 yıl önce
Aleyküm selam, 4 Ekimcilerin büyük bir çoğunluğu görevine döndü diye biliyorum, 679 sayılı KHK ile ihraç olanların büyük bir bölümü hiç kriteri olmayan kişilerdi, diğerlerinde kriter vardı anlamında değil tabiki, çoğumuz neyle suçlandığımızı bilmiyoruz, 8 sene geçti ben hala bilmiyorum
11 Mart 2024 23:41

Adalet öyle bir şey ki günü geldiğinde sahibini bulur, ben aklanmama rağmen Adaleti tam bulamadım, maddi açıdan mağdur değilim çok şükür ama manevi açıdan hala eşekten düşmüş karpuz gibiyim, vardır bunda da bir hayır diyoruz da o Hayrın ne olduğunu yanız Allah biliyor
newmoon55, 1 yıl önce

Ben de hala bilmiyorum fakat geçen x ilinden sizi arayacaklar sebgis ile bağlantı kurulacak dendi..hala bekliyoruz..4 Ekim'de de bekledik şimdide bekliyoruz .. hayırlısı Allah'tan Ramazan hürmetine

Excalibur2347
Aday Memur
13 Mart 2024 08:46

Arkadaşlar merhaba. Temmuz 2023 de ilk listede iade oldum ve Ankara Emniyette göreve başladım. Göreve başlarken bütçe şube ile görüştüğümde geriye dönük maaşların iadesini 15-20 gün içinde yapacağız denildi ve yapılmadı akabinde tekrar sorduğumda en geç Ağustos sonunda hesabınızda denildi ve yine yok. Yeniden sordum Aralık sonu en geç hesabınızda denildi yine yok ve hala yok. Merak ediyorum Ankara kadrosunda maaş iadesi alabilen veya almayı başarabilen oldu mu? Şimdi mahkeme kararına belirtilen süre içinde uymamaktan bütçe şubeye tazminat talepli dava açmaya hazırlanıyorum. Alabilen var ise paylaşırsa sevinirim.

sedpar
Memur
13 Mart 2024 11:34

Arkadaşlar, 2 gün önce idare mahkemesi iade kararı verdi, son görev yerim personeli aradım genel müdürlük atamadan seni arayacaklar telefon bekle sonra dilekçe ile bize geleceksin dediler, süreç nasıl işliyor yardımcı olabilir misiniz?

Servis31
Aday Memur
13 Mart 2024 14:54

Arkadaşlar ben batman bim iade kararı vermiş ti bu gün genel müdürlük aradı ve tercih yapmamı söyledi tercih yaptım

sedpar, 1 yıl önce

Arkadaşlar, 2 gün önce idare mahkemesi iade kararı verdi, son görev yerim personeli aradım genel müdürlük atamadan seni arayacaklar telefon bekle sonra dilekçe ile bize geleceksin dediler, süreç nasıl işliyor yardımcı olabilir misiniz?

Kırattarık
Aday Memur
13 Mart 2024 17:36

şu aşamada senin birşey yapmana gerek yok. seni 1 ay içerisinde arayacaklar, bulunduğun emniyet personele giderek tercih yapmanı isteyecekler, tercih sonucunu tarafına bildirecekker, gidip baslama yapacaksın.
sedpar, 1 yıl önce

müceddemi
Aday Memur
14 Mart 2024 13:22

Temmuzda iade olanların dosyaları tamamlandı denildi. öyleyse bir kaç gün içinde hesabınıza yatırılır
Excalibur2347, 1 yıl önce

Arkadaşlar merhaba. Temmuz 2023 de ilk listede iade oldum ve Ankara Emniyette göreve başladım. Göreve başlarken bütçe şube ile görüştüğümde geriye dönük maaşların iadesini 15-20 gün içinde yapacağız denildi ve yapılmadı akabinde tekrar sorduğumda en geç Ağustos sonunda hesabınızda denildi ve yine yok. Yeniden sordum Aralık sonu en geç hesabınızda denildi yine yok ve hala yok. Merak ediyorum Ankara kadrosunda maaş iadesi alabilen veya almayı başarabilen oldu mu? Şimdi mahkeme kararına belirtilen süre içinde uymamaktan bütçe şubeye tazminat talepli dava açmaya hazırlanıyorum. Alabilen var ise paylaşırsa sevinirim.

Polciv
Aday Memur
14 Mart 2024 14:54

Lafa değil icraate bakarım. Mahkemeye bile parayı ödedik faiz vermeyiz diyen bir idare. Ödenen birşey olmadığı halde. Yorum sizin?

müceddemi, 1 yıl önce
Temmuzda iade olanların dosyaları tamamlandı denildi. öyleyse bir kaç gün içinde hesabınıza yatırılır

Excalibur2347
Aday Memur
14 Mart 2024 17:10

Aynen bende dava açtım, idare cevabında parayı verdik yazmış ancak ortada ne para var ne başka bir şey. İşin ilginç tarafı şu an arasam bütçeyi liste hazır bu ay sonuna yatacak derler.

Polciv, 1 yıl önce

Lafa değil icraate bakarım. Mahkemeye bile parayı ödedik faiz vermeyiz diyen bir idare. Ödenen birşey olmadığı halde. Yorum sizin?

kilisjan
Şef
14 Mart 2024 19:21

Jandarmada kurulan yeni bu SAGEM kadroları hakkında bilgisi olan var mı

Polciv
Aday Memur
15 Mart 2024 10:54

En azından dava süreci işliyor. Boşa beklemekten iyidir.

Aynen bende dava açtım, idare cevabında parayı verdik yazmış ancak ortada ne para var ne başka bir şey. İşin ilginç tarafı şu an arasam bütçeyi liste hazır bu ay sonuna yatacak derler.

Gururu65
Genel Müdür
15 Mart 2024 12:54

Burasi Lolis sayfasi değilmi, onların Forum sayfasına yazsanız.

kilisjan, 1 yıl önce

Jandarmada kurulan yeni bu SAGEM kadroları hakkında bilgisi olan var mı

Hayat güzelllll
Aday Memur
15 Mart 2024 13:33

Özelden yazdım

Toplam 4061 mesaj
«144145146147148149150151152153154155»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi