Editörler : swat3410
«145146147148149150151152153154155156»

Servis31
Aday Memur
16 Mart 2024 13:42

Selamünaleyküm arkadaşlar tercih yaptıktan ne kadar sonra atama açıklanıyor acaba bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum

16 Mart 2024 14:33

Hayırlı olsun, maksimum 40 gün, 18/01/2024 de tercih yaptım, 23/02/2024 atandığım ilin personelinden aradılar. Tercih yaptıysanız sıkıntı yapmayın ararlar.

Servis31, 1 yıl önce

Selamünaleyküm arkadaşlar tercih yaptıktan ne kadar sonra atama açıklanıyor acaba bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum

Servis31
Aday Memur
16 Mart 2024 14:43

Allah razı olsun kardeşim Allah herkese tekrar mesleği ne dönmeyi nasip etsin

Buvaiskaba34, 1 yıl önce

Hayırlı olsun, maksimum 40 gün, 18/01/2024 de tercih yaptım, 23/02/2024 atandığım ilin personelinden aradılar. Tercih yaptıysanız sıkıntı yapmayın ararlar.

kilisjan
Şef
16 Mart 2024 20:08

Burda da çok fazla iade olan jandarma personeli var o yüzden buraya yazdım jandarmanın genel olarak iade diye bi sayfası yok

Gururu65, 1 yıl önce

Burasi Lolis sayfasi değilmi, onların Forum sayfasına yazsanız.

somuncubaba66
Aday Memur
17 Mart 2024 02:11

2023 Temmuzda iade oldum. Paramı alamadım ve Sgk kayıt düzeltmesi de yapılmadı. Ne zaman sorsak geçen Eylülden beri dosyalarınız hazırlandı imzada bu hafta yatacak deniyor. Bu şekilde 9. Aya girdik hala alacağımız yatmadı ve yatacağa da benzemiyor. Şimdi direk icra işlemi başlatabilir muyuz yoksa alacağımız için mahkemeye mi başvurmamız gerekiyor. Benimle aynı durumda olan aynı parayı alacak olan arkadaş Ağustosta parasını aldı bankaya faize koydu her ay 20 bin TL alıyor. Bu hesapla 180 bin TL zarardayım. Artık bir şey yapmamız gerekiyor. Zaten haksızlığa uğramışız neden hala hakkımız yenmeye devam ediliyor anlamadım.

mahla
Memur
17 Mart 2024 13:10

kardeş bilinçli yapıyorlar gibi. kendileri faize yatırıyor bizim paralarımızı. alacağımız parayıda piç ettiler.
somuncubaba66, 1 yıl önce

2023 Temmuzda iade oldum. Paramı alamadım ve Sgk kayıt düzeltmesi de yapılmadı. Ne zaman sorsak geçen Eylülden beri dosyalarınız hazırlandı imzada bu hafta yatacak deniyor. Bu şekilde 9. Aya girdik hala alacağımız yatmadı ve yatacağa da benzemiyor. Şimdi direk icra işlemi başlatabilir muyuz yoksa alacağımız için mahkemeye mi başvurmamız gerekiyor. Benimle aynı durumda olan aynı parayı alacak olan arkadaş Ağustosta parasını aldı bankaya faize koydu her ay 20 bin TL alıyor. Bu hesapla 180 bin TL zarardayım. Artık bir şey yapmamız gerekiyor. Zaten haksızlığa uğramışız neden hala hakkımız yenmeye devam ediliyor anlamadım.

kara1906
Aday Memur
17 Mart 2024 16:56

sürekli aynı bahaneler yok adam yok emekliler yeni bitti biticek bi ay bekle on gün bekle dye dye 8 ay geçti arkadaşın dediği gib bu kadar becerkszlik olmaz şerbeti verip gönderyorlar her seferinde para pul oldu kimsenn umurunda değil artık bnde icraya vermeyi düşünüyorum bekle bekle nereye kadar be kardeşim yeter zaten hakszlğa uğramışız yıl olmuş iki ayda yapılcak ödeme ortada yok ve olucak gbi de gzükmüyor

mahla, 1 yıl önce
kardeş bilinçli yapıyorlar gibi. kendileri faize yatırıyor bizim paralarımızı. alacağımız parayıda piç ettiler.

Gururu65
Genel Müdür
18 Mart 2024 02:54

Cimer üzerinden Il Emniyet Mudurluğune, İçişleri Bakanlığına soru sor, nedenn 8 aydır paranın yatmadığıni sor, ardından resmi yollarla dilekce yaz, kayıt ettir, cevap bekle, gelen cevaba göre Avukata ver.Iyice araştır eğer avukata vereceksen dersin ben sana para vermem, sadece vekalet veririm, sen onlardan zaten alırsın alacağıni de.

kara1906, 1 yıl önce

sürekli aynı bahaneler yok adam yok emekliler yeni bitti biticek bi ay bekle on gün bekle dye dye 8 ay geçti arkadaşın dediği gib bu kadar becerkszlik olmaz şerbeti verip gönderyorlar her seferinde para pul oldu kimsenn umurunda değil artık bnde icraya vermeyi düşünüyorum bekle bekle nereye kadar be kardeşim yeter zaten hakszlğa uğramışız yıl olmuş iki ayda yapılcak ödeme ortada yok ve olucak gbi de gzükmüyor

19 Mart 2024 05:52

dilekçe akabinde idare mah. dava sonunda mutebet kuzu
kara1906, 1 yıl önce

19 Mart 2024 05:54

para maliyeden cikiyor oyle bisey imkansiz yaziyi yazdiklari hafta maliye hesaba gecer , işi savsakliyorlar
mahla, 1 yıl önce

onuncuköy10
Memur
20 Mart 2024 10:43

ihraç iken emekli olup,göreve iade olan ve daha sonra isteği ile tekrar emekli olan varmı sayfada?
20 Mart 2024 16:12

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Bana geçen hafta yatırdılar. miktar Temmuz maaşı dahil faizsiz ve fazla çalışma tazminatsız. 38 ay açık 36 ay ihraç süresi için 433 bin lira yattı. Öncesinde dilekçe vermiştim Bütçeye gelen cevapta "işlemleriniz sürmektedir" şeklindeydi. zaman kaybetmeden dava açtım. dava süreci içinde geçen hafta yatırdılar. Dava devam ediyor. Henüz bir karar verilmiş değil. Tavsiyem sağlam bir dilekçe ile başvurun. illaki yatıracaklardır. Anladığım kadarıyla işi savsaklıyorlar. Bu arada il 06.
somuncubaba66, 1 yıl önce

kilisjan
Şef
20 Mart 2024 17:30

Sivilde çalıştınız mı mahsup işlemi yapıldı mı peki

Bogdan Yazarovich, 1 yıl önce
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Bana geçen hafta yatırdılar. miktar Temmuz maaşı dahil faizsiz ve fazla çalışma tazminatsız. 38 ay açık 36 ay ihraç süresi için 433 bin lira yattı. Öncesinde dilekçe vermiştim Bütçeye gelen cevapta "işlemleriniz sürmektedir" şeklindeydi. zaman kaybetmeden dava açtım. dava süreci içinde geçen hafta yatırdılar. Dava devam ediyor. Henüz bir karar verilmiş değil. Tavsiyem sağlam bir dilekçe ile başvurun. illaki yatıracaklardır. Anladığım kadarıyla işi savsaklıyorlar. Bu arada il 06.
20 Mart 2024 17:50

Arkadaşlar bir müjdeli haber de benden gelsin, daha önce Araştırma Merkezine atamayı iptal ettirmiştim ancak EGM kararı uygulamadı emekliyim diye, sonra Emekliliğin iptali davası açtım bugün kazandığımı öğrendim, Rabbim iade olmayı bekleyen masum arkadaşlara yardım etsin inşallah
20 Mart 2024 17:54

sivilde de çalıştım. Full sigortam vardı. anlaşılan mahsuplaşma yapılmamış.
kilisjan, 1 yıl önce

Sivilde çalıştınız mı mahsup işlemi yapıldı mı peki

mahla
Memur
20 Mart 2024 18:57

Ne zaman iade olmuştunuz? Ben Ağustosta oldum hala yatmadı. Ayrıca idari mahkemesini faizli kazandığınız halde faizsiz mi yatırdılar?
Bogdan Yazarovich, 1 yıl önce
20 Mart 2024 19:28

Temmuzda iade olmuştum. Davayı da ocak ayının sonu gibi açmıştı. Davayı açtığımda henüz yatırmamışlardı. Bence dilekçe ile sıkıştırın yoksa savsaklıyorlar.
mahla, 1 yıl önce
Ne zaman iade olmuştunuz? Ben Ağustosta oldum hala yatmadı. Ayrıca idari mahkemesini faizli kazandığınız halde faizsiz mi yatırdılar?

ceranca
Aday Memur
20 Mart 2024 23:12

Danıştayda 2021 esas olan dosyam hakkında dün karar verildi yazdı. Kararı ne zaman ve nasıl öğrenebiliriz. Bilgisi olan var mı.

Dexfield
Aday Memur
21 Mart 2024 15:10

2023 temmuz'da "Sosyal çevre ve üst amir kanaati" suçlamaları hukuka aykırıdır denilerek ilk mahkeme kararı sonrası iade oldum.

Daha sonra istinaf ara karar olarak YD verdi, bazı kurumlardan bilgi talep etti ve yeniden ihraç oldum. Yaklaşık bi 6-7 ayın sonunda ana karar verildi ve İstinaf isteminin kabulüne kararı çıktı. Süreç benim için kısa vadede bitti. İş artık Danıştayda bitecek.

Danıştaya başvuru yapacağım. Süre hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Ortalama kaç senede bi cevap alırız? Ya da Danıştay'dan iade olan var mı hiç?

Karakas67
Aday Memur
21 Mart 2024 18:54

merhaba arkadaşlar bugün iade kararı aldım. benim süreci hızlandırmam ıcın yapmam gerekenler nedir. bide mahkeme sadece işlemin iptali kararı vermiş parasal haklardan vs bahsetmemiş. bunun ıcın ne yapılır
Toplam 4061 mesaj
«145146147148149150151152153154155156»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi