Editörler : swat3410
«147148149150151152153154155156157158»

Polis abi
Kapalı
24 Mart 2024 22:40

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bize de idari soruşturma açıldı adlî kyok verildi.

Konu hts aranma konusu 1 hafta içinde 2 lk bir konuşma mevcut geri kalan herşey temiz bu konudan ihraç olup tekrar dönen oldu mu kodum AD .

Piyasadan
Aday Memur
24 Mart 2024 22:47

Kardeş seninki khk değil khk olmayınca tercih olmuyor dedi personel.bende sosyal medyadan polisin haklarını verin yorumları sebebiyle ihraç edildim döndüm 34.maddeden nokta atışı tayin oldu muhtemelen sana da tercih yaptirmazlar kendini ona şartlama yani.başka şehre hazır ol.

Karakas67, 1 yıl önce
ilk tercihe verme ihtimali yüksek mı?

Karakas67
Aday Memur
24 Mart 2024 22:49

pekı senin süreç nasil işledi bana istersen özelden yazar mısın
Piyasadan, 1 yıl önce

Kardeş seninki khk değil khk olmayınca tercih olmuyor dedi personel.bende sosyal medyadan polisin haklarını verin yorumları sebebiyle ihraç edildim döndüm 34.maddeden nokta atışı tayin oldu muhtemelen sana da tercih yaptirmazlar kendini ona şartlama yani.başka şehre hazır ol.

mustafabilal
Aday Memur
24 Mart 2024 22:57

Kişi borcunu nerden öğrendin biz mi ödicez
Mhmtgvn, 1 yıl önce

Iyi gunler hayirli olsun. Bana da toplu yattiginda mahsuplasma yapilmamisti ancak sonradan mal mudurlugune kisi borcu acilarak yapildi. Size de ilerde yapilip yapilmadigi ile ilgili bilgi verirmisiniz acaba

mustafabilal
Aday Memur
24 Mart 2024 23:04

Mahsuplaşma olmadıysa biz mi dicez
Bogdan Yazarovich, 1 yıl önce
sivilde de çalıştım. Full sigortam vardı. anlaşılan mahsuplaşma yapılmamış.

mustafabilal
Aday Memur
24 Mart 2024 23:09

Arkadaşlar bana da toplu para yatmıştı full sigortalı çalıştım mahsuplaşma olup olmadığını bilmiyorum yalnızca sgk 4a 4c çakıştı 1 ayda 60 gün gözüküyor sgkya gittim 4 a sildirrirseniz size para veririz dedi ben ölece bıraktım mahsuplaşma bu mu yoksa biz mi borçlu çıkcaz
24 Mart 2024 23:59

Tebligat gelmediyse sizin bir yere ödeme yapmanıza geeek yok bence.
mustafabilal, 1 yıl önce
Mahsuplaşma olmadıysa biz mi dicez

aslan042
Yasaklı
25 Mart 2024 03:28

neden bıraktın ki dilekçe vereceksin onlar hesaplayıp sivilde yatırılan sigorta parasını hesabına gönderecekler ben verdim muhasebede görünüyor yatacak yakında
mustafabilal, 1 yıl önce
Arkadaşlar bana da toplu para yatmıştı full sigortalı çalıştım mahsuplaşma olup olmadığını bilmiyorum yalnızca sgk 4a 4c çakıştı 1 ayda 60 gün gözüküyor sgkya gittim 4 a sildirrirseniz size para veririz dedi ben ölece bıraktım mahsuplaşma bu mu yoksa biz mi borçlu çıkcaz

can01322
Aday Memur
25 Mart 2024 10:01

aynı durumdayım

mustafabilal, 1 yıl önce

Aliihsanduro
Şube Müdürü
25 Mart 2024 12:26

Antep BiM den karar çıkan var mı

kulahmed
Kapalı
25 Mart 2024 13:26

Dosya numaran kaçlarda devrem

Aliihsanduro, 1 yıl önce

Shadow701
Aday Memur
25 Mart 2024 15:06

Herkese merhabalar, Ankara 15.Bim de dosyam 10 binlerde. bir iki ay içinde kararınız cikar dediler. bekleyen arkadaslar için bilgi vereyim dedim
25 Mart 2024 16:13

Arkadaşlar cümleten hayırlı ramazanlar, çok şükür göreve başladım. İhraçtan sonra emekli olmuştum. Toplu parayı geri iade etmek istiyorum, SGK ya dilekçe yazmama gerek var mı , tarafıma ödenecek aylıklardan mahsup edilmesi şeklinde, uygun olur mu.

Aslanbey1453
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2024 18:15

Birim mutemediyle görüşün, Defterdarlık muhasebe Müdürlüğü ile görüşün devrem, Toplu oarayi mutlaka iade edilenler n, Tekrar Emekli okurken Enflasyon Farklarıyla yeni katsayisan Emekli olmak için, Para iade etmezsiniz Son başlama tarihinden itibaren Yeni Emeklilik arası ödeniyor i da Baya bı maddi kayıp oluyor. HAYIRLI OLSUN... BİZ DE BİM DE KARAR BEKLİYORUZ... RECEP ABİ BİZİM ADIMIZA KUMBARADA OARA BİRİKTİRİYOR:)))
Buvaiskaba34, 1 yıl önce

Arkadaşlar cümleten hayırlı ramazanlar, çok şükür göreve başladım. İhraçtan sonra emekli olmuştum. Toplu parayı geri iade etmek istiyorum, SGK ya dilekçe yazmama gerek var mı , tarafıma ödenecek aylıklardan mahsup edilmesi şeklinde, uygun olur mu.

Atmc4
Aday Memur
25 Mart 2024 19:44

herhalde kimsenin kararı çıkmıyor daha Antep sonuçlandı diyen çıkmadı
Aliihsanduro, 1 yıl önce

Mhmtgvn
Aday Memur
25 Mart 2024 21:12

Bana teblig edildi mal mudurlugunde borc acildi o sekilde bilgim oldu

mustafabilal, 1 yıl önce
Kişi borcunu nerden öğrendin biz mi ödicez

mustafabilal
Aday Memur
25 Mart 2024 21:13

Kaç bin
Mhmtgvn, 1 yıl önce

Bana teblig edildi mal mudurlugunde borc acildi o sekilde bilgim oldu

sedpar
Memur
26 Mart 2024 12:28

Arkadaşlar Cuma günü çağırdılar tercihleri yaptım, ne kadar sürede sonuçlanır? Bulunduğum ili çocuğun okul durumu, eş durumu gibi mazeretleri yazarak 1. sıraya yazdım ancak personelci burada ihraç oldun buraya tekrar vermezler dedi, tercih ettiğim illere verirlermi? Tercih dışıda oluyor mu?

Kırattarık
Aday Memur
26 Mart 2024 12:42

15-30 güne tercih sonucundan haber ederler, çoğunlukla ilk tercihe veriyorlar, ihraç oldukları ile geri gidenlerde çoğunlukta, yani sizde mazeretle 1 e yazdığınızdan %90 ilk tercihinize verirler gibi
sedpar, 1 yıl önce

Arkadaşlar Cuma günü çağırdılar tercihleri yaptım, ne kadar sürede sonuçlanır? Bulunduğum ili çocuğun okul durumu, eş durumu gibi mazeretleri yazarak 1. sıraya yazdım ancak personelci burada ihraç oldun buraya tekrar vermezler dedi, tercih ettiğim illere verirlermi? Tercih dışıda oluyor mu?

Mhmtgvn
Aday Memur
28 Mart 2024 06:23

37.500 lira herkesin bu surecte calistigi ve kazandihina horedir

mustafabilal, 1 yıl önce
Kaç bin
Toplam 4061 mesaj
«147148149150151152153154155156157158»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi