Editörler : swat3410
«148149150151152153154155156157158159»

Karakas67
Aday Memur
29 Mart 2024 15:35

iade işlemleri için personel başkanlığını aradıgımızda telefona cevap veren bı numara var mı?
29 Mart 2024 16:58

+903124621737
Karakas67, 1 yıl önce
iade işlemleri için personel başkanlığını aradıgımızda telefona cevap veren bı numara var mı?

Karakas67
Aday Memur
29 Mart 2024 16:58

teşekkür ederim
Kuzey992009, 1 yıl önce
+903124621737

Burakdefne
Aday Memur
29 Mart 2024 23:09

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar

İlk derece mahkemesinden iade olan arkadaşlar acaba dosyalarınızda ara kararlar verilip diğer kurumlardan hakkınızda araştırma yapıldı mı ?Dosyamızda bu şekilde bir işlem var ve gelen cevaplar irtibat iltisak olduğuna dair bir belge bilgi yoktur demiş . Bu olumlu bir durum mudur yoksa rutin yapılan bir işlem midir . Aynı süreçten geçen varsa bilgi verirse sevinirim .

29 Mart 2024 23:49

arkadaslar yakin zamanda ankara 2. bolge idareden karar cikan varmi. en son kadar 2800 lerdeydi herhalde.

vukuat06
Aday Memur
29 Mart 2024 23:49

cümleten hayırlı ramazanlar 7068 üzerinden bir idari soruşturma vesilesiyle ilişiğim kesilmişti 26 mart karar yazılmış onayda bekliyor denildi ortalama ne kadar sürer onaylanıp uyaba düşmesi ayrıca 7068deki bir idari konudan iadelerde de yine 7 tercih yapılıyor mu yoksa sadece khk ile iade olanlara mı yapılıyor hepimiz hakkında hayırlısı olsun allah korusun şimdiden teşekkürler

Piyasadan
Aday Memur
30 Mart 2024 07:06

Tercih yok hizmet gereği 34.maddeden sürgün tabir edilen istedikleri yerlere veriyorlar karar en geç 1 ayda düşer. Mahkeme lehinize karar verirse yaklaşık 1 hafta tebliğ süresi oluyor sonrasında da 1 ay içinde atandığınız yerin tebliği yapılıyor ve ilisik kesmeniz isteniyor,mehil kullandirilip yolluk veriliyor geçmiş maaşlar da hesaplanip yatırılıyor

vukuat06, 1 yıl önce

cümleten hayırlı ramazanlar 7068 üzerinden bir idari soruşturma vesilesiyle ilişiğim kesilmişti 26 mart karar yazılmış onayda bekliyor denildi ortalama ne kadar sürer onaylanıp uyaba düşmesi ayrıca 7068deki bir idari konudan iadelerde de yine 7 tercih yapılıyor mu yoksa sadece khk ile iade olanlara mı yapılıyor hepimiz hakkında hayırlısı olsun allah korusun şimdiden teşekkürler

Karakas67
Aday Memur
30 Mart 2024 22:40

uydurma daha dün aradım KHK veya disiplin kurulu kararı farketmez 7 tane tercih yapılıyor muş... milleti kandırmakla ne geçiyor elıne hemen 34.madde diye. adam ihraçtan dönüyor ne uyumsuzluk yapmış olcakkı o maddeden işlem görsün çalışmayan adamın uyumunu ne diye ölçüyorlarmıs.. personel başkanlığını aradım bizzat herkes tercih yapıyor dedı
Piyasadan, 1 yıl önce

Tercih yok hizmet gereği 34.maddeden sürgün tabir edilen istedikleri yerlere veriyorlar karar en geç 1 ayda düşer. Mahkeme lehinize karar verirse yaklaşık 1 hafta tebliğ süresi oluyor sonrasında da 1 ay içinde atandığınız yerin tebliği yapılıyor ve ilisik kesmeniz isteniyor,mehil kullandirilip yolluk veriliyor geçmiş maaşlar da hesaplanip yatırılıyor

Piyasadan
Aday Memur
30 Mart 2024 22:49

Boş yapma mış muş değil benim dediğim sosyal medyadan twit sebebiyle ihraç oldum iade edildim tercih falan yaptirmadilar bakan onayıyla istedikleri yere yolladılar görürüz kim haklı

Karakas67, 1 yıl önce
uydurma daha dün aradım KHK veya disiplin kurulu kararı farketmez 7 tane tercih yapılıyor muş... milleti kandırmakla ne geçiyor elıne hemen 34.madde diye. adam ihraçtan dönüyor ne uyumsuzluk yapmış olcakkı o maddeden işlem görsün çalışmayan adamın uyumunu ne diye ölçüyorlarmıs.. personel başkanlığını aradım bizzat herkes tercih yapıyor dedı

Karakas67
Aday Memur
30 Mart 2024 22:50

görürüz bakalim tercih bızZat bana yaptırcaklar ben KHK ile de cıkarılmadım
Piyasadan, 1 yıl önce

Boş yapma mış muş değil benim dediğim sosyal medyadan twit sebebiyle ihraç oldum iade edildim tercih falan yaptirmadilar bakan onayıyla istedikleri yere yolladılar görürüz kim haklı

garen00
Aday Memur
31 Mart 2024 05:00

mesaj alımı kapalı. size özelden yazma imkanım var mı?
Piyasadan, 1 yıl önce

Piyasadan
Aday Memur
31 Mart 2024 06:56

Mesaj attım size

garen00, 1 yıl önce
mesaj alımı kapalı. size özelden yazma imkanım var mı?

Eksen-7
Memur
31 Mart 2024 10:45

Merhaba arkadaşlar 2021 Aralık ayında soruşturma açıldığını öğrendim.

2022 Haziran'da istinabeli olarak muhakkike ifade verdim.

Bu hafta müfettiş ifadeye çağırdı ifade verdim...

Adli soruşturmam kovuşturmaya gerek yok kararı geldi.

Hakkımda biri 2-3 kez bunu toplantıda gördüm demiş...

İhraç olursam dava açabilir miyiz... kazanıp geri dönen varmı

sedpar
Memur
03 Nisan 2024 10:36

Arkadaşlar, idare mahkemesini kazandım 7 tercih yaptım atama onayını bekliyordum, bakanlık istinafa gitmiş, dilekçesi uyapa düşmüş, kurum kanatini ve bir gizli tanık vardı onları öne sürüyor, şimdi sizlere sorum başıma neler gelebilir?

Kurbagaaman
Aday Memur
03 Nisan 2024 22:25

Merhaba arkadaşlar,

Kurbagaaman
Aday Memur
03 Nisan 2024 22:35

Merhaba arkadaşlar,

-30 Temmuz 2022 tarinde ihraç oldum, ilk derece ve BİM ni kazandım, Temmuz 2023 ten beri aktif görevdeyim, geriye dönük tüm özlük haklarını mahkeme iade etti fakat

-PBS de fiili hizmet sürem 10 yıl 9 ay görünmesine rağmen yıllık iznim 20 gün olarak tanımlandı. Böyle bir durum yaşayan oldumu,

- Ayrıca ihraçta geçirdiğim 1 yıl sigortalı çalıştım, emniyet sigortalı çalıştığım dönemi kesinti yaparak ödedi, mahkeme yolu ile bu kesintiyi kazanan oldumu ve sigorta prim ödemesini SGK dan talep edebilir miyiz?

055qavakli
Aday Memur
03 Nisan 2024 23:02

izin konusunda aynı sıkıntıyı yaşadım personel şube ile.gorustum anında düzeltiler sgk prim iadesi için talep ettim 4 aydır beklemedeyim.
Kurbagaaman, 1 yıl önce

Merhaba arkadaşlar,

-30 Temmuz 2022 tarinde ihraç oldum, ilk derece ve BİM ni kazandım, Temmuz 2023 ten beri aktif görevdeyim, geriye dönük tüm özlük haklarını mahkeme iade etti fakat

-PBS de fiili hizmet sürem 10 yıl 9 ay görünmesine rağmen yıllık iznim 20 gün olarak tanımlandı. Böyle bir durum yaşayan oldumu,

- Ayrıca ihraçta geçirdiğim 1 yıl sigortalı çalıştım, emniyet sigortalı çalıştığım dönemi kesinti yaparak ödedi, mahkeme yolu ile bu kesintiyi kazanan oldumu ve sigorta prim ödemesini SGK dan talep edebilir miyiz?

Pelegrinli
Şube Müdürü
03 Nisan 2024 23:04

Danıştay durumunuz nedir

Kurbagaaman, 1 yıl önce

Merhaba arkadaşlar,

Kurbagaaman
Aday Memur
03 Nisan 2024 23:28

1,5 aydır Danışay 5. Dairede dosyam henüz bir ilerleme yok.

Pelegrinli, 1 yıl önce

Danıştay durumunuz nedir

Kurbagaaman
Aday Memur
03 Nisan 2024 23:34

Personel Şube ile görüştüm, telefondaki meslek büyüğümüz azarlar gibi konuşunca fazla uzatmadım, Pbs de 10 yıl + görünüyorum abi diyorum kabul etmiyor. 🙂 Yarın dilekçe yazarım sonuç alırız büyük ihtimalle. Teşekkür ederim cevabınız için.

055qavakli, 1 yıl önce
izin konusunda aynı sıkıntıyı yaşadım personel şube ile.gorustum anında düzeltiler sgk prim iadesi için talep ettim 4 aydır beklemedeyim.
Toplam 4061 mesaj
«148149150151152153154155156157158159»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi