Editörler : swat3410
«838485868788899091929394»

kaymakam1979
Aday Memur
01 Kasım 2023 23:05

DİREK MAHKEME OLMAZ DERİM. İDARİ YÖNDEN ÖNCE İDAREDEN TALEP ETMELİ. RED VERECEK O ZAMAN DAVA KONUSUDUR.

emektarkomiser, 2 yıl önce

Muhtemelen orada rütbeleri vermeyecekler. Benim önerim direkt mahkemeye verin zamandan kazanın. Rütbeleri almamız için zaten komisyon kurulmasına gerek yok. Otomatikman vermek zorundalar. Bunlar komisyon kararı ile vermedikleri rütbeleri haklı çıkarma peşinde. Bahse konu komisyon sonraki rütbeler için devreye girmeli. Direkt dava açın zamandan kazanın

kaymakam1979
Aday Memur
01 Kasım 2023 23:25

MADDİ MANEVİ TAZMİNATI ADLİ SÜREÇ KESİNLEŞTİKTEN SONRA AÇABİLİRSİN . TOPLU PARA YATAR YATMAZ 60 GÜN İÇİNDE ÖDENMEYEN KALEMLER VE GERİYE DÖNÜK ÖDEMELER GEÇ YATTIĞI İÇİN GERİYE DÖNÜK FAİZ TALEP EDER VEDE ALIRSIN. BORÇLU OLDUĞUN DÖNEMDE KREDİ BORCUNUN FAİZİNİ TALEP EDEMEZSİN. ANCAK ÖDEMEDE ZORLANIP TA EKSRA FAİZ ÖDEMİŞSEN YA DA FAİZSİZ BORCA FAİZ ÖDEMİŞSEN ONU DA FAİZİYLE TALEP EDEBİLİRSİN. SONUÇTA MAAŞINA GÜVENEREK FAİZSİZ BORÇLANMIŞSIN .

Hayat güzelllll, 2 yıl önce

Merhaba arkadaşlar iade olanlar ile ilgili benim maddi ve manevi tazminat konusu ile ilgili bir sorum olacak. Manevi tazminat göreve iade olduktan sonra 60 gün içinde mi ,yoksa geriye dönük haklar yattıktan sonra 60 gün içinde diğer parasal haklar ile ilgili birlikte mi dava açılıyor ? Benim borcum vardı maaştan kesiliyordu. Fakat ihraç olunca borcumu ödeyemedim. Yasal olarak faizlendi, bu faizini maddi tazminat konusu yapabilir miyim ?

kaymakam1979
Aday Memur
01 Kasım 2023 23:29

AİZİN ANLATTIĞINIZ KONULAR YARGI SÜRECİ TAMAMEN BİTENLER İÇİN GEÇERLİ OLMALI. YOKSA SÜREÇ DEVAM EDİYOR DENİP TAZMİNAT ÖDETMEZ MAHKEMELER. BELKİ HAKSIZSIN VE SÜREÇ SONUNDA OLUMSUZ KARAR ÇIKACAK DİYE YORUMLANIR.

mutevazi025, 2 yıl önce

Ben araştırdığım kadarı ile manevi tazminat için işe başladıgın tarihten itibaren 2 ay içerisinde maddi haklar yasal faiz toplu ödeme yapıldıktan sonra 2 ay süre içerisinde. Bende açıcam ama süreyi kaçırdık sanırım manevi tazminat için

kaymakam1979
Aday Memur
01 Kasım 2023 23:59

DAVA AC. SATAMAZLAR AYM VE YARGITAY İÇTİHADLARI VAR BU KONUDA SAATAAMAAZLAARR

Far_Lüt, 2 yıl önce

Arkadaşlar 2021 Eylül ihraç 2023 temmuz başladım şimdi silahın satılmış diyorlar aynı marka silah verecez diyorlar daha doğrusu verdiler verdikleri silah çok yıpranmış midem bulandı benim silahım çok temizdi mahkeme devam ederken niye satıyorlar silahı anlamadım daha doğrusu sattıklarını inanmadım başına böyle bişey gelen olduğu ne yapmam gerekiyor silahımı almam için

Karakartal007
Aday Memur
02 Kasım 2023 00:05

3 ayı geçti göreve başlayalı. Geriye dönük ödemelerle ilgili mutemet, ihraç döneminde SGKlı çalıştıysan kesinti için Ankara SGK'ya yazı yazacağını cevap geldiğinde ödemeyi yapacağını söyledi. Cevap gelmesi 1-2 ayı buluyor dedi. Böyle bir şey var mı ?

Canpoliscan
Aday Memur
02 Kasım 2023 00:09

Maalesef aynı şeyleri söylüyorlar bende henüz alamadım sgk dan yazı beklemeden alan varmi?

Karakartal007, 2 yıl önce

3 ayı geçti göreve başlayalı. Geriye dönük ödemelerle ilgili mutemet, ihraç döneminde SGKlı çalıştıysan kesinti için Ankara SGK'ya yazı yazacağını cevap geldiğinde ödemeyi yapacağını söyledi. Cevap gelmesi 1-2 ayı buluyor dedi. Böyle bir şey var mı ?

HAK-LI polis
Memur
02 Kasım 2023 06:27

yani iade olmadık daha sigortalı çalışmak dezavantaj mı ?
Canpoliscan, 2 yıl önce

Maalesef aynı şeyleri söylüyorlar bende henüz alamadım sgk dan yazı beklemeden alan varmi?

055qavakli
Aday Memur
02 Kasım 2023 09:34

sgk vardı 36 ay. mutemet geçen hafta yatırdı toplu ücreti. Bu şekilde bir şey söylemedi. size yanlış bilgi verilmiş. ya da öyle işlerine geliyor. sgk dökümünü e devletten alıp girişi yapıyor mutemet. Bu kadar il 24
Canpoliscan, 2 yıl önce

02 Kasım 2023 10:02

siz ilk derece red bimden mi olumlu aldınız
Sabredenderviş65, 2 yıl önce
bizimki istanbul bimdi. karar verildikten sonra hemen e tebliğ yaptıklarını söylediler bizde Ankara'yı arayıp ulaşıp ulaşmadığını kontrol ediyorduk. karar verildikten 21 gün sonra tercih yapın diye arandık.

Sabredenderviş65
Aday Memur
02 Kasım 2023 10:04

ilk derece iade ara karar olumlu iade olduk. esas karar ne olur hayırlısı hakkımızda
Millimuhafız, 2 yıl önce
siz ilk derece red bimden mi olumlu aldınız
02 Kasım 2023 10:06

hakkında hayırlısı reis benimde ilk derece olumlu dosya istanbul bimde ne zaman gitti senin dosya ay olarak
ilk derece iade ara karar olumlu iade olduk. esas karar ne olur hayırlısı hakkımızda

Sabredenderviş65
Aday Memur
02 Kasım 2023 10:11

tam hatırlamıyorum ama şubat gibi dosyanın bütün yazışmları bitmişti bekliyordu geçen ay iade kararı aldık istanbul bimden
Millimuhafız, 2 yıl önce
hakkında hayırlısı reis benimde ilk derece olumlu dosya istanbul bimde ne zaman gitti senin dosya ay olarak
02 Kasım 2023 10:12

eyvallah devrem sevindim adına hayırlı uğurlu olsun
tam hatırlamıyorum ama şubat gibi dosyanın bütün yazışmları bitmişti bekliyordu geçen ay iade kararı aldık istanbul bimden

Sabredenderviş65
Aday Memur
02 Kasım 2023 10:14

teşekkür ederim sizler de hayırlı güzel haberler alırsınız umarım
Millimuhafız, 2 yıl önce
eyvallah devrem sevindim adına hayırlı uğurlu olsun

zero123
Şef
02 Kasım 2023 11:39

iade olanlardan tazminat alanlar tekrar ihraç olurlarsa aldıkları parayı ve SGK primlerinin ödemek zorunda mı kalıyor
02 Kasım 2023 12:17

il 65 dilekçe aldılar SGK kaydımın olmadığı ile ilgili ve e devletten ben SGK kaydımı verdim. parayı bu şekilde versiler.
Canpoliscan, 2 yıl önce

Tune01
Aday Memur
02 Kasım 2023 13:16

Ankara 28.idare mh. tarafından ad kodla hakkımda iade kararı verildi 26 ağustosta göreve başladım silah kimlik geçmişe dönük birikmiş maaş hepsini aldım ama 16 ekimde mahkeme yd kararı verdi şu an aktif çalışıyorum fakat avukatım tekrar ihraç edilirsin dedi. Bu durumda olan arkadaşlar varmı süreç nasıl işliyor tekrar başamı dönüyoruz.

umit2733
Memur
02 Kasım 2023 13:38

Değerli arkadaşlar göreve başlayan arkadaşlarımızın içerisinden Berat da silah olup da alan oldu mu benim Berat da silahım hala teslim edilmedi yaklaşık 2,5 aydır öyle bekliyorum

Polciv
Aday Memur
02 Kasım 2023 14:28

Hangi ilde başlamıştınız? Daha önce yazılmıştı sanırım karardan itibaren 40 gün civarında tekrar ihraç olan olmuş.

Tune01, 2 yıl önce

Ankara 28.idare mh. tarafından ad kodla hakkımda iade kararı verildi 26 ağustosta göreve başladım silah kimlik geçmişe dönük birikmiş maaş hepsini aldım ama 16 ekimde mahkeme yd kararı verdi şu an aktif çalışıyorum fakat avukatım tekrar ihraç edilirsin dedi. Bu durumda olan arkadaşlar varmı süreç nasıl işliyor tekrar başamı dönüyoruz.

mehmetkomser006
Aday Memur
02 Kasım 2023 16:08

Rütbeli olan varmı aranızda, özlük haklarımız la döndük ancak rütbeleri vermediler. Dava açtım ydli ama.yd ret verilmiş umudum kesildi gibi esastanda red gelirse heralde istifa edeceğim sıkıldım iyice meslek yabancı geliyor sanki istemeye istemeye iade ettiler gibi ısınamadım gitti.
Toplam 4061 mesaj
«838485868788899091929394»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi