Editörler : swat3410
«96979899100101102103104105106107»

kaymakam1979
Aday Memur
22 Kasım 2023 07:11

evet. ilk onay sonrası derece kademe ile en son düzenlenen ve dün tebliğ edilen arasında 8 aylık fark var. 3/2/3 ilkinde 2023 un 1. ayında verilisti. şimdi başlama tarihi olan 11.08.2023 te verilmis
Polciv, 1 yıl önce

Soru tam anlaşılmadı. İhraçtan önceki son derece kademe ile atama onayı çıkıyor bildiğim kadarıyla. Sonra ihraçta geçen süreler bir kaç ay içinde hesaplanıp güncel derece kademeye ilerletiliyor.

kaymakam1979
Aday Memur
22 Kasım 2023 07:14

birde 527:yi ilk hesapkanada 2016 ninntemmuzunda vermişti şimdi ise 11.08.2023te başlama tarihinde vermis. 1 tane 527 var.digerleri calisilmadi diye verilmemiş.
Polciv, 1 yıl önce

Soru tam anlaşılmadı. İhraçtan önceki son derece kademe ile atama onayı çıkıyor bildiğim kadarıyla. Sonra ihraçta geçen süreler bir kaç ay içinde hesaplanıp güncel derece kademeye ilerletiliyor.

kaymakam1979
Aday Memur
22 Kasım 2023 07:17

1 ay icinde baslatma yapmalari. ne demek yani. göreve iade edilsende rutbe verremeyiz ne demek? hemen tazminat davası açn
Marc Twain, 1 yıl önce

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle iade olan arkadaşlara hayırlı olsun. İade olmayı bekleyenlere de en yakın zamanda mutlu haberin ulaşmasını dilerim. Komiserken FETÖ?den ihraç edildim. Neyse ki iade oldum. Danıştay hakkımda olumlu karar verdi. Ancak rütbelerim de alındığı için başlama yapamıyorum. İki ayrı idari karar varmış çünkü. Bir ay geçti başlatma yapmadılar. Başlatma da yapmayacaklarmış. Rütbe davasını da kazanmam lazımmış. Benim gibi olan var mı? Ya da rütbe davasını kazanan varsa emsal karar için bana yardımcı olabilir mi? Teşekkürler

Bjkkartal
Aday Memur
22 Kasım 2023 09:45

Herkese günaydın. Toplu parayı geri ödeme de taksit imkanı varmı ?? Daha once ödeyenler nasıl yaptı acaba ??

mustafabilal
Aday Memur
22 Kasım 2023 11:12

8 9 kasım tercih yapıp aranan var mı bir arasak mı

Yumruk5840
Şube Müdürü
22 Kasım 2023 11:23

1 yıl 8 ay sigortalı çalıştım dönerisek bu sürenin para iade olmayacakmı ayrıca ihraç ve açıkteki süre hizmetten sayılıp askerlikten muaf olabiliyormuyuz

0427
Aday Memur
22 Kasım 2023 11:36

değerli meslektaşlarım 18 temmuzda iade olmuştum. kendi isteğim ile 10 kasımda tercih yapmıştım dün açıklandı ilk tercihime verildim. sizlere de hayırlı haberler almanız dileğiyle. (şark ilinden şark iline )

hukuklamaca
Aday Memur
22 Kasım 2023 12:10

hayırlı olsun mazeretiniz var mıydı
0427, 1 yıl önce
değerli meslektaşlarım 18 temmuzda iade olmuştum. kendi isteğim ile 10 kasımda tercih yapmıştım dün açıklandı ilk tercihime verildim. sizlere de hayırlı haberler almanız dileğiyle. (şark ilinden şark iline )

0427
Aday Memur
22 Kasım 2023 12:14

yok hayır
hukuklamaca, 1 yıl önce
hayırlı olsun mazeretiniz var mıydı

Istanbulşef
Aday Memur
22 Kasım 2023 12:55

8 9 kasım tercih yapan arkadaşlar gelişme bilgi varmii

Gnyzü
Aday Memur
22 Kasım 2023 14:00

Bende temmuz ayında yazmıştım dilekçe hala cevap yok değerlendirilmektedir diyor

0427, 1 yıl önce

Marc Twain
Aday Memur
22 Kasım 2023 14:20

Emniyette tekrardan yazı yazdık mahkeme kararlarını uygulayın diye. O karara istinaden yeniden dava açacağız. Lehe kararda bulduk. Birkaç ay daha sabredeceğiz. Daha sonra maddi manevi tazminatta açacağız

kaymakam1979, 1 yıl önce
1 ay icinde baslatma yapmalari. ne demek yani. göreve iade edilsende rutbe verremeyiz ne demek? hemen tazminat davası açn

kaymakam1979
Aday Memur
22 Kasım 2023 14:35

bence hiç beklemeyin dava hakkı doğmuş zaten
Marc Twain, 1 yıl önce

Emniyette tekrardan yazı yazdık mahkeme kararlarını uygulayın diye. O karara istinaden yeniden dava açacağız. Lehe kararda bulduk. Birkaç ay daha sabredeceğiz. Daha sonra maddi manevi tazminatta açacağız

IvatanperverI
Aday Memur
22 Kasım 2023 23:02

Son görev yerimiz Samsundu ve halen samsunda ikamet ederim. şimdi şark illeri için tercih yaptırdılar, yolluk veriyolarmı acaba bilgisi olan varmı.
23 Kasım 2023 00:48

Genel bir bilgilendirme yapmak isterim. Başlama yaptıktan sonra makh. Kararına istinaden özlük mali haklarınızın iadesi yönünde dilekçe yazın. Strateji şb ödrmelerinizi elerinizi yapar. Personel daire kadro derece güncellemelerini yapıyor. Ama Strateji şb ödemelerinizi yaparken bu güncellemeler yapılmadıysa yapulan ödemelerin ardından kadro dereceniz güncellendikten sonra stratejiden kadro derce kaynaklı eksik kalan ödemelerinizin yapılması için dilekçe yazın. Makh Kararımda yasal faiz yazmıyosa bunu ödemiyor. Ama ödenmeyen kalemlerle alakalı( fazla mesai, yasal faiz v. S) size toplu ödemenin yapıldığı tarihten itibaren 60 gün içinde davalarınızı açın. Sgk ve hitap kayıtları Strateji size toplu ödemeyi yaptıktan sonra güncelleniyor. Bunuda ödeme yapıldıktan sonra ara ara kontrol edersiniz( Fiili hizmet süreleri-kadro, derece v. s) Kendi işinizin bizzat takipçisi olun. Araya kaynayan eksiklik ve aksaklıklar olmasın. Önce geçici silahları veriyolar kendi silahlarınızın verilmesi zaman alıyo, bn hala kendi beylik silahımı almadım. Toplu olur alınacakmış. İlden ile uygulamada bazı farklılıklar olabiliyor.Genel itibariyle durum bu sorusu olupta yardımcı olabileceğim bi durum olursa cevap veririm. Ama herşeyin tam düzene oturması 4-5 ayı buluyor. (yani silahların verilmesi-kadro derece güncellemesi, sgk ve hitap kayıtlarının gümcellenmesi). Sonrada verilmeyen kalemlerin için davalar açma sürecine giriyorsunuz. Çok şükür başladık ama tam anlamıyla hak edişlerimizi alamıyoruz 527 ye göre yanlar, 8 yılın sonunda 3'ün 1 i haklarımdana faydalanma durumlarını vermiyolar. Ayrıca ihraçken özelde sgklı çalışmışlığı vermiyolar. Ayrıca ihraç döneminde askeelik yapan varsa askerlik dönemine ait süreci ücretaiz izinli sayıp ödeme ve fiili hizmetten saymıyorlar. İşin özü yaşatılan hak kayıpları ve mağduriyetlee devam ediyor ve yeni bir stres ve çabalama süreci başlıyor. Ama en azından çok şükür bir level atlayıp işimize döndük. Sonrasında da hukuk mücadelesi devam ediyor. Kalın sağlıcakla.

dogecoin
Şef
23 Kasım 2023 07:23

Devrem sorum su ; odemeyi henuz almadim lakin stratrji subeye sordugumda bana atama onayindaki derece kademeye gore yapacagini belirtti, birde mahkme dava tarihinden itibaren isletilecek yasal faiz diye karar verdi... Ben tam yargi davasi acip tum eksikleri talep edebililirmiyim mesela

1 ) Yasal faizin her ayin ayri ayri hak edisini baz almasi

2 derece kademe 2 yila.1 yan ve 8 yil disipsinsizlik ilerlemesi

3 maddi tavminat 50 bin

4 manevi tazminat 50 bin

Boyle bir dava sekli olur mu yani tam yargi davasi bunlari kapsarmi ?

Baska gorusu bilgisi olan var mi tesekkurler

Dilhuncanhıraş, 1 yıl önce
Genel bir bilgilendirme yapmak isterim. Başlama yaptıktan sonra makh. Kararına istinaden özlük mali haklarınızın iadesi yönünde dilekçe yazın. Strateji şb ödrmelerinizi elerinizi yapar. Personel daire kadro derece güncellemelerini yapıyor. Ama Strateji şb ödemelerinizi yaparken bu güncellemeler yapılmadıysa yapulan ödemelerin ardından kadro dereceniz güncellendikten sonra stratejiden kadro derce kaynaklı eksik kalan ödemelerinizin yapılması için dilekçe yazın. Makh Kararımda yasal faiz yazmıyosa bunu ödemiyor. Ama ödenmeyen kalemlerle alakalı( fazla mesai, yasal faiz v. S) size toplu ödemenin yapıldığı tarihten itibaren 60 gün içinde davalarınızı açın. Sgk ve hitap kayıtları Strateji size toplu ödemeyi yaptıktan sonra güncelleniyor. Bunuda ödeme yapıldıktan sonra ara ara kontrol edersiniz( Fiili hizmet süreleri-kadro, derece v. s) Kendi işinizin bizzat takipçisi olun. Araya kaynayan eksiklik ve aksaklıklar olmasın. Önce geçici silahları veriyolar kendi silahlarınızın verilmesi zaman alıyo, bn hala kendi beylik silahımı almadım. Toplu olur alınacakmış. İlden ile uygulamada bazı farklılıklar olabiliyor.Genel itibariyle durum bu sorusu olupta yardımcı olabileceğim bi durum olursa cevap veririm. Ama herşeyin tam düzene oturması 4-5 ayı buluyor. (yani silahların verilmesi-kadro derece güncellemesi, sgk ve hitap kayıtlarının gümcellenmesi). Sonrada verilmeyen kalemlerin için davalar açma sürecine giriyorsunuz. Çok şükür başladık ama tam anlamıyla hak edişlerimizi alamıyoruz 527 ye göre yanlar, 8 yılın sonunda 3'ün 1 i haklarımdana faydalanma durumlarını vermiyolar. Ayrıca ihraçken özelde sgklı çalışmışlığı vermiyolar. Ayrıca ihraç döneminde askeelik yapan varsa askerlik dönemine ait süreci ücretaiz izinli sayıp ödeme ve fiili hizmetten saymıyorlar. İşin özü yaşatılan hak kayıpları ve mağduriyetlee devam ediyor ve yeni bir stres ve çabalama süreci başlıyor. Ama en azından çok şükür bir level atlayıp işimize döndük. Sonrasında da hukuk mücadelesi devam ediyor. Kalın sağlıcakla.

mahonimamy
Şube Müdürü
23 Kasım 2023 08:47

Maaş kalemlerine ayrı dava maddi manevi tazminat a ayrı dava açman lazım maddi olarak kayıpların ı evraklı ispat etmen lazım

dogecoin, 1 yıl önce

Devrem sorum su ; odemeyi henuz almadim lakin stratrji subeye sordugumda bana atama onayindaki derece kademeye gore yapacagini belirtti, birde mahkme dava tarihinden itibaren isletilecek yasal faiz diye karar verdi... Ben tam yargi davasi acip tum eksikleri talep edebililirmiyim mesela

3 maddi tavminat 50 bin

4 manevi tazminat 50 bin

mustafabilal
Aday Memur
23 Kasım 2023 12:09

8 9 kasım tercih yapıp aranan var mı
23 Kasım 2023 12:28

Toplu para yattıktan 60 gün içinde taleplerinize dair davaları açabilirsin ama maddi ve manevi tazminat konusunda maddi kayıplarına dair unsurları belgelendirmen lazım.
dogecoin, 1 yıl önce

3 maddi tavminat 50 bin

4 manevi tazminat 50 bin

mustafabilal
Aday Memur
23 Kasım 2023 15:35

Devrem arandınız mu tercihlerden sonra
Defnem3306, 1 yıl önce
17 ekim de iade olmuştum dün sabah aradılar 1 bölgeden 7 tane tercih yapıp gönder diye
Toplam 4061 mesaj
«96979899100101102103104105106107»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi