Editörler : crops35

Oflui
Aday Memur
18 Ağustos 2023 21:29

Teslim ettik, sağlık ocağı aile hekimi raporu kabul oluyor. karekodlu olmasına dikkat edin.
Türkçeci_7, 4 ay önce

Belgeleri gönderdiniz mi arkadaşlar sağlık raporu aile hekiminden kabul oluyor mu sonuc olarak. Aile hekiminin verdiği 50 kişiden az calisan kurumlar için kabul oluyor diye biliyorum malum 50 kişiden az calisan ibareli olani istememis caykur bu ibare olmayacak şekilde rapor veriyor mu aile hekimleri

atanmacabası
Aday Memur
21 Ağustos 2023 15:18

bosu boşuna para ödedim tam olarak şu an aile hekimi ben veremem dediği için
Oflui, 4 ay önce
Teslim ettik, sağlık ocağı aile hekimi raporu kabul oluyor. karekodlu olmasına dikkat edin.

atanmacabası
Aday Memur
25 Ağustos 2023 22:13

arkadaşlar bir sorum olacaktı, rizenin merkezinden bütün fabrikalara servis var mı acaba ?

Hmzygtlr
Aday Memur
07 Eylül 2023 17:14

Arkadaşlar temmuz zammı ile birlikte Çaykurda memur maaşları ne kadar oldu bilgisi olan yazabilir mi?

atanmacabası
Aday Memur
23 Eylül 2023 13:57

arkadaşlar dönüş yapıldı mi caykurdan evrak gönderiminden sonra hala ne zaman başlayacağımız belli değil herhalde ?

Oflui
Aday Memur
24 Eylül 2023 22:20

Beklemedeyiz.
atanmacabası, 2 ay önce
arkadaşlar dönüş yapıldı mi caykurdan evrak gönderiminden sonra hala ne zaman başlayacağımız belli değil herhalde ?

atanmacabası
Aday Memur
24 Eylül 2023 22:21

oh sonunda bi cevap veren oldu ya teşekkür ediyorum
Oflui, 2 ay önce
Beklemedeyiz.

aykutbrc
Aday Memur
25 Eylül 2023 11:36

merhaba; kurumun ayarladığı servis bulunmamaktadır. Bazı fabrikalar kendi içlerinde servis ayarlıyor, çalışacağınız fabrikaya bağlı olarak bu durum değişmektedir.

atanmacabası, 3 ay önce
arkadaşlar bir sorum olacaktı, rizenin merkezinden bütün fabrikalara servis var mı acaba ?

Mlserd
Aday Memur
07 Ekim 2023 08:18

Arkadaşlar başlama tarihi ile ilgili bilgi alabilen oldu mu acaba

Hmzygtlr
Aday Memur
16 Ekim 2023 13:07

Hala daha dönüş olmadı mı?
Mlserd, 2 ay önce

Arkadaşlar başlama tarihi ile ilgili bilgi alabilen oldu mu acaba

Oflui
Aday Memur
17 Ekim 2023 23:23

muhtemelen ay sonu dediler ama 1 -2 hafta öncesinde mail gelmeliydi, beklemedeyiz.
Hmzygtlr, 2 ay önce
Hala daha dönüş olmadı mı?

süleymanrazi
Aday Memur
13 Kasım 2023 08:35

Tatil, çay dönemine (mayıs-erkim) gelirse kesintisiz izin kullanmak çok zor malesef. Özellikle ambar memuru ve makine mühendisi için durum böyle. Gittiğiniz Fabrikanın büyüklüğüne ve Fabrika müdürüne göre çok değişken şartlar var.

Oflui, 4 ay önce
Merhaba, çay sezonu haftasonu tatilleri ve resmi tatilleri kullanabiliyor musunuz? Kurban Bayramı tatilini memurlar 9 gün yapabildi mi mesela?
Toplam 52 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi