Editörler : supporters.

eren3535
Aday Memur
10 Haziran 2024 11:42

tatili kiraz tarlasında çalışarak yapacağız inşallah

ice.mann
Memur
11 Haziran 2024 09:14

Norveç. Harika. Tam kafa dinlemelik. Doğayla iç içe.

Only657
Aday Memur
12 Haziran 2024 20:18

Güvenilir tur şirketi var mı bildiğiniz bahsettiğiniz yerlere gidebileceğimiz
hortlakci02, 1 yıl önce
Kardeşim uzak doğuya git tatile. Oteller günlük TL bazında 250 TL. Yemek yiyorsun 80 tl, Paraşüte biniyorsun 800 TL, Okyanusun ortasındaki en güzel adalarda tekne turuna çıkıyorsun, inanılmaz güzellikteki tropikal yerleri geziyorsun 1200 Lira (Açık büfe kahvaltı ve öğlen yemeği ve de üstüne alkolsüz içecekler bedava) birde meyve ikram ediyorlar. Hayatına yenilik ve renk katmak istiyorsan tayland, malezya veya baliye git. 1 ay tatile çıkacaksan türkiyenin yarı fiyatından daha ucuza ve daha kaliteli tatil yaparsın

Recep Sepetçi
Aday Memur
13 Haziran 2024 14:34

ben tatil için en sevdiğim tatil beldesi köyceğiz'e gideceğim. Uzun araştırmalarım sonucunda kendimize uygun bir pansiyon ayarladık. Rezervasyonumu vakıfbank world kartımla yaptığım için world puan kazanmışım yine benden mutlusu yok

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/seyahat-konaklama-ve-arac-kiralama-harcamalariniza-200-tl-worldpuan-36612

selimlerden
Aday Memur
18 Haziran 2024 05:19

Muğla Fethiye'yi tek geçerim.

mostur
Aday Memur
19 Haziran 2024 16:44

beklentin ve isteğin nedir? Tatil anlayışına göre yorum yapalim

Muhammet28f
Aday Memur
09 Temmuz 2024 23:00

Biz Muğla Ortaca ya gidiceğiz bu sene, çocuklar içinde imkanları iyi olan bir otel buldıul, tiu blue tropical

Cafer Kalın
Aday Memur
23 Temmuz 2024 11:48

Bayram tatilinde Muğla Bodrum'a gitmiştik güzeldi de ultra her şey dahildi. Uçak biletini de önceden aldığımız için o da uyguna geldi. Zaten ajet diğerlerinde göre daha ekonomik ve hizmetleri fena değil. Şimdi de Belgrad'a gidiyorum. Kampanya zamanı almıştım biletimi gidiş dönüş çok uyguna geldi. Hem Belgrad'ı gezeceğim hem de denize girebileceğim. Belgrad'a yakın bir ada da çok güzel bir konaklama yeri buldum ve 2 günlük kiraladım. Hem gezi hem tatil ikisi bir arada. Tatile gitmeden önce gideceğiniz yeri iyice bir araştırın. Öyle plan yapın.

memurhesabi
Aday Memur
26 Ağustos 2024 15:19

Yurt dışı tatli yapmak istiyordum, tabi bunu bütçemi zorlamadan yapmak istiyordum. o yüzden Balkanları seçtim. Hem tatil hem de ufak bir iş için SarayBosna?ya gittim. Hepsini parayla almak yerine yarısını biriken millerimle aldım. Gidiş ve dönş çok daha uyguna gelmiş oldu benim için. İşlerimi de planladığım zamanda halledip geldim. Aynı zamanda gezip görmek istediğim yerleri de gördüm. Benim için güzel bir tatill oldu diyebilirim. https://www.shopandmiles.com/ detaylı bakmak isterseniz link bıraktım.

Mahmut Sevinç
Aday Memur
27 Ağustos 2024 18:04

bunu bir kere bende yapmıştım. Business class?a bilet alıcaktım ve uçuş saati çok uzundu. Bu yüzden business class almaya karar verdim ama ekonomiye göre pahalıydı seçim yaparken arkadaşım bana millerimle alacağımı söylemişti bende millerime baktım yetiyordu da. Arkadaşımın yardımıyla yarısını millerimle ödeyerek biletimi aldım. Şimdi gideceğim New York?u ve keyifli seyahatimi gerçekleştireceğim günün heyecanla gelmesini bekliyorum. Tabi bunu sadece uçuşlarda değil marklarda da kullanabilyormuşuz.

Yasinalak
Yasaklı
31 Ekim 2024 17:49

Çanakkale bence bu konuda çok iyi fiyat performansa uygun bir yer bence oradan cunda adasına da geçiş yapabilirsiniz ya da Altınoluk taraflarına ancak size tavsiyem bir tatil kampanyasından yararlanmanız ben genellikle Bankkart kampanyalarını kullanıyorum hem avantajlı oluyor hem de tatilde çok harcadım stresi olmuyor

uyuyangezen
Aday Memur
27 Kasım 2024 09:56

Kızlarla güzel bir karadeniz turuna çıktık rezervasyon olsun konaklama olsun tüm masrafları vakıfbankın worldcardı ile yapınca worldpuan kazandık bu kampanya bayağı işimize yaradı kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ederim

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/seyahat-konaklama-veya-arac-kiralama-harcamalariniza-500-tl-worldpuan-37304

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi