Editörler : Pangaea
26 Ağustos 2023 16:25

KPSS p10 70 elektrik elektronik ogrt

p10 70 puan bu sene atama için yeterli olabilir mi elektronik elektrik ogretemenligi için. ayrıca gemi elektroniği ogretemnligi hangi branştan mezun olmak lazım buna nereden bakiyoruz

Me-te-han
Yasaklı
29 Ağustos 2023 18:49

''Elektrik öğretmenliği, elektronik öğretmenliği, telekomünikasyon öğretmenliği, elektronik ve haberleşme öğretmenliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği mezunu olup 2023 KPSS P10 puanı olan arkadaşlar bana ulaşıp Whatsapp grubumuza katılabilir. Gruptakilerin puanlarını her gün güncel bir şekilde sıralıyor ve listeleyip paylaşıyoruz. Atama dönemi gelmeden atama sayısının artırılmasına yönelik çalışmalar yapacağız. Tercih dönemlerinde ise herkesin atanmak istediği yere göre listelemeler yapıp herkesin olabildiğince istediği yere atanmasını sağlamaya çalışacağız''

ekpss3347
Memur
30 Ağustos 2023 04:01

59 ile bile atanan var memleketinize atanırsınız.

30 Ağustos 2023 09:24

keşke 59 lara 60 lara düşse. sınava girmeyip umudunu kaybeden son sinavda puani görüp giren çok insan var bi daha oralara düşeceğini sanmıyorum.

Me-te-han
Yasaklı
30 Ağustos 2023 10:30

Hiç belli olmaz hocalarım alıma bağlı herşey sizden ricam grubumuza girmeniz

talihsizimben
Aday Memur
30 Ağustos 2023 10:55

bizi ekle hocam
Me-te-han, 2 yıl önce

Hiç belli olmaz hocalarım alıma bağlı herşey sizden ricam grubumuza girmeniz

Me-te-han
Yasaklı
01 Eylül 2023 13:27

özelden yazdım hocam

talihsizimben, 2 yıl önce
bizi ekle hocam
14 Eylül 2023 06:47

Gruba dahil olmak istiyorum

Me-te-hann
Yasaklı
14 Eylül 2023 21:58

Hocalarım diğer hesap kapandı ulaşmak isteyen bu hesaptan yazabilir

Me-te-han, 2 yıl önce

''Elektrik öğretmenliği, elektronik öğretmenliği, telekomünikasyon öğretmenliği, elektronik ve haberleşme öğretmenliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği mezunu olup 2023 KPSS P10 puanı olan arkadaşlar bana ulaşıp Whatsapp grubumuza katılabilir. Gruptakilerin puanlarını her gün güncel bir şekilde sıralıyor ve listeleyip paylaşıyoruz. Atama dönemi gelmeden atama sayısının artırılmasına yönelik çalışmalar yapacağız. Tercih dönemlerinde ise herkesin atanmak istediği yere göre listelemeler yapıp herkesin olabildiğince istediği yere atanmasını sağlamaya çalışacağız''

ilkerkeskin
Aday Memur
11 Şubat 2024 15:01

bana yazar mısınız ben size yazamıyorum
Me-te-han, 2 yıl önce

özelden yazdım hocam

MehmetKaya34
Aday Memur
14 Şubat 2024 09:11

Elektrik öğretmenliği, elektronik öğretmenliği, telekomünikasyon öğretmenliği, elektronik ve haberleşme öğretmenliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği mezunu olup 2023 KPSS P10 puanı olan arkadaşlar bana ulaşıp Whatsapp grubumuza katılabilir. Gruptakilerin puanlarını sürekli güncel bir şekilde sıralıyor ve listeleyip paylaşıyoruz. Atama dönemi gelmeden atama sayısının artırılmasına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Tercih dönemlerinde ise herkesin atanmak istediği yere göre listelemeler yapıp herkesin olabildiğince istediği yere atanmasını sağlamaya çalışacağız. Whatsapp grubuna katılım için özelden bana yazabilirsiniz.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi