Editörler : crops35

Kpsbirincisi
Daire Başkanı
04 Eylül 2023 14:45

Bence anlıyorlar da işlerine gelmiyor. Sana da vereceklerse ben de istemiyorum o zaman mantığı var.

max g, 3 ay önce

Ya ne devam etmesi toplu sözleşmede yüzdelik artış makas artacak gibi saçma sapan nedenden olmadı elektriğin birinci grup meselesi zaten hayal yüzdelik orandan başka çözüm olmadığını anlamak için daha ne olması gerekiyor Bir senedir bir şey olmadı seyyanen de olmadı tek çözüm karpuz

candidmen
Aday Memur
23 Eylül 2023 15:51

Salihcigüm. Bi hortum at da düzelt şu işi bari. Sòyle de telsizleri size bağlasınlar. En çok sizde var, belki o sayede bi level yükselirsiniz

Salihgvr, 3 ay önce
iyide dostum birinci gruptaki çoğu kişi de sadece seyrüsefere hizmet vermeden birinci grupta. Asıl sorunda burda. Bu konular deşilirse Elektronik de Aim de Atc'de zarar görür. Bu konuyu açan arkadaş farkında olmadan kendi pozisyonunu sorgulanabilir hale getiriyor. Kardeşim bana şunu söyleyin Terminal Hizmetlerininin bire bir işi olan telsizlere Elektronik birimi bakıyorsa Elektronik birimi nasıl direkt seyrüsefere bakmış oluyor yahu akıl var göz var vicdan var. Birinci grup İkinci grup muhabbeti Elektronik ile hemen hemen aynıdır. İş arkadaşlarınıza karşı burda paylaştığınız her konu sizi daha itici ve durumunuzu daha sorgulanabilir hale getirmekten başka hiç bir bka hizmet etmiyor. iyi günler ..

candidmen
Aday Memur
24 Eylül 2023 09:46

Yıllarca yalanlar ve dolanlar ile algı oluşturmaya çalışarak birşeyler elde etmeye çalıştınız. Kimileriniz avukat için paralar öderken kimileri bu paralardan çokça payını aldı. Olciş ve onun akıl seviyesindeki müh bozuntuları sosyal medyada farklı nicklerle yazarak heyecanı artırmaya çalıştı. E sonuçta noldu, sizin cihazlara değil kabinlere elektrik verdiğiniz, cihazların değil tesislerin topraklamasını ölçtüğünüz kayıtlara geçti. Kendi ayağınıza sıktınız kısaca. Şimdi güle güle size, yolunuz açık olsun, yaşattığınız çirkinlikleri misli ile yaşayın, başta olciş metoş hakkoş ve onlar gibileri ettiklerinizi çekin durun.

Wıshkıo
Aday Memur
24 Eylül 2023 11:01

detaylı bilgi verirmisin. nerede ne kayıt altına alınmış
candidmen, 2 ay önce

Yıllarca yalanlar ve dolanlar ile algı oluşturmaya çalışarak birşeyler elde etmeye çalıştınız. Kimileriniz avukat için paralar öderken kimileri bu paralardan çokça payını aldı. Olciş ve onun akıl seviyesindeki müh bozuntuları sosyal medyada farklı nicklerle yazarak heyecanı artırmaya çalıştı. E sonuçta noldu, sizin cihazlara değil kabinlere elektrik verdiğiniz, cihazların değil tesislerin topraklamasını ölçtüğünüz kayıtlara geçti. Kendi ayağınıza sıktınız kısaca. Şimdi güle güle size, yolunuz açık olsun, yaşattığınız çirkinlikleri misli ile yaşayın, başta olciş metoş hakkoş ve onlar gibileri ettiklerinizi çekin durun.

ekka21
Memur
24 Eylül 2023 18:23

Candidmen Çok merak ediyorum. Çocukluğun nasıl geçmiş senin.Neler yaşamışsın böyle. Hayırdır...

candidmen, 2 ay önce

candidmen
Aday Memur
24 Eylül 2023 20:06

EKKOŞ. Çocukluğum Elektronik oyuncaklar ile geçti. Hep Elektronik okumak istedim ve okudum. Elektroniğin en değerli olduğu yerde çalışmak için çaba sarfettim ve çalışıyorum. Şimdi Ben sana sorayım, Senin çocukluğun sanırım hep başkalarının topunu oyuncağını kıskanmaklamı geçti ekkoloş. Bu ne haset, bu ne kıskançlık, oku sende ol bak arff den bile elektronikçi olanlar var. Ama beyin ve gayret meselesi bu işler, Sen ise klavye tak tukcususun sadece. Yazık, haydar dümen abiye bi görün faydası olur ekkoşum

ekka21, 2 ay önce

Candidmen Çok merak ediyorum. Çocukluğun nasıl geçmiş senin.Neler yaşamışsın böyle. Hayırdır...

ekka21
Memur
24 Eylül 2023 20:10

Tmm. Teşhisi koydum ben.sıkıntı yapma

candidmen, 2 ay önce

EKKOŞ. Çocukluğum Elektronik oyuncaklar ile geçti. Hep Elektronik okumak istedim ve okudum. Elektroniğin en değerli olduğu yerde çalışmak için çaba sarfettim ve çalışıyorum. Şimdi Ben sana sorayım, Senin çocukluğun sanırım hep başkalarının topunu oyuncağını kıskanmaklamı geçti ekkoloş. Bu ne haset, bu ne kıskançlık, oku sende ol bak arff den bile elektronikçi olanlar var. Ama beyin ve gayret meselesi bu işler, Sen ise klavye tak tukcususun sadece. Yazık, haydar dümen abiye bi görün faydası olur ekkoşum

25 Eylül 2023 00:22

arkadaşın tek derdi öteki de benim kadar maaş almasın yoksa dünyası yıkılacak

ekka21, 2 ay önce

Tmm. Teşhisi koydum ben.sıkıntı yapma

candidmen
Aday Memur
27 Eylül 2023 00:36

Mahkeme son koydu bi koydu tam koydu valla, Sen teşhis koydun sansan ne fayda. O kadar aklın olsa ameliyathane de olurdun eksik kardeş. Şimdi sen çimlerde oyalan erkek atlar gelecek birazdan yanına. E kolay gelsin sizlere

birtutamumut, 2 ay önce

arkadaşın tek derdi öteki de benim kadar maaş almasın yoksa dünyası yıkılacak

27 Eylül 2023 08:20

ahlaki sorunların çok büyük. acıdım doğrusu

candidmen, 2 ay önce

Mahkeme son koydu bi koydu tam koydu valla, Sen teşhis koydun sansan ne fayda. O kadar aklın olsa ameliyathane de olurdun eksik kardeş. Şimdi sen çimlerde oyalan erkek atlar gelecek birazdan yanına. E kolay gelsin sizlere

candidmen
Aday Memur
28 Eylül 2023 16:35

Önce ahlaklı kazanın, ahlaklı davranın, ahlaklı yaşayın sonra sağa sola laf edin seviye ve puan düşüğü zavallılar. Kurum ayrılıyor şükürler olsun ki, size ayrı kurumda hasetli günler dileriz. Kayışı sıyırırsanız Reset attırmaya bekleriz.

birtutamumut, 2 ay önce

ahlaki sorunların çok büyük. acıdım doğrusu

01 Ekim 2023 21:00

arkadaş hepi topu 10-15 bin fazla kanıyorsun, şurada 500 dolar bile fazla almıyorsun bu neyin kafası ? 10 bin dolar maaş alsan her halde kendini tanrıcık ilan ediceksin. zavallı seni

candidmen, 2 ay önce

Önce ahlaklı kazanın, ahlaklı davranın, ahlaklı yaşayın sonra sağa sola laf edin seviye ve puan düşüğü zavallılar. Kurum ayrılıyor şükürler olsun ki, size ayrı kurumda hasetli günler dileriz. Kayışı sıyırırsanız Reset attırmaya bekleriz.

candidmen
Aday Memur
01 Ekim 2023 23:21

birtutamumut vererek milleti kandırdınız. Kendinizi abad ettiniz, yalanlarınız ortaya çıkıncada başladınız edepsizlik etmeye. Utanmanız yokki senin gibilerin. Millet sizin yalanlarınızla fazladan para alacak sandı umutlandı. Allah sizin gibi sahtekar umutçuların yanına bırakırmı hiç, şimdi yalanlarınızda boğulma zamanı. Ettiklerinizi çekeceksiniz. Sen, olcoş metoş hakoş havoş yönetoşları yalancısınız ifşa oldunuz. Zavolloşlar siziiii. Milletin ahı perişan edecek sizi

birtutamumut, 2 ay önce

arkadaş hepi topu 10-15 bin fazla kanıyorsun, şurada 500 dolar bile fazla almıyorsun bu neyin kafası ? 10 bin dolar maaş alsan her halde kendini tanrıcık ilan ediceksin. zavallı seni

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi