Editörler : crops35

Kapalı
28 Ağustos 2023 13:24

657 den 399'a geçince

657 kadrolu memurluktan istifa ettim, kit e atandım, daha başlamadık işe. 10 gün iznim kalmıştı, bunu nasıl kullanabiliriz? Otomatikmen yeni atandığım kuruma bildiriliyor mu yoksa ben kalan hakkım hakkında bi yazı alıp mı vermem gerekiyor. Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler

selims51
Aday Memur
28 Ağustos 2023 22:46

Özlük dosyanı isterler orada muhtemelen yazar ama sen garantiye al yazı al elden

ONR_0371
Aday Memur
25 Eylül 2023 22:15

hocam hangi kurumda çalışıyordunuz acaba istifa süreci ne kadar sürdü

olsaolurmu
Kapalı
26 Eylül 2023 19:22

Adalet bakanlığı 21 gün sürdü

ONR_0371, 2 ay önce

hocam hangi kurumda çalışıyordunuz acaba istifa süreci ne kadar sürdü

jag-xtype
Şef
27 Eylül 2023 09:06

Hayırlı olsun KİT te ilk 6 ay izin kullanamazsınız.

olsaolurmu
Kapalı
28 Eylül 2023 00:07

Saolun, sonrasında kullanabiliyorum galiba kalan iznimi

jag-xtype, 2 ay önce

Hayırlı olsun KİT te ilk 6 ay izin kullanamazsınız.

jag-xtype
Şef
28 Eylül 2023 11:07

Kalan izninle ilgili bilgim yok keşke bitirip gelseydin problem olabilir. 6. ayın dolunca 20 günlük iznin eklenir onu biliyorum.

olsaolurmu, 2 ay önce

Saolun, sonrasında kullanabiliyorum galiba kalan iznimi

neferatu
Aday Memur
02 Ekim 2023 14:02

657 tabi memurum bende kiti kazandım ama bekliyoruz. istifa sürecinde bekleme sürem var mı

henüz çağrılmadık

çağrıldığımızda bir hafta kala istifa etmeyi düşünüyorum burda bir bekleme süresi var mı net bilmiyorum

bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

olsaolurmu
Kapalı
03 Ekim 2023 12:58

657 li olup sözleşmeli olup atanınca fesh edenler aynı gün çıkış yaptı, b3n kadrolu idim 21 gün sürdü, adalet bakanlığında idim. Yani bakanlığa kalmış genelde 2 haftaya yakıj sürüyor demişlerdi b3n erken istifa ettim.

Şuan Çalıştığınız kuruma sorun ne kadar sürer istifa onayı, sonra atandığınız kit e sorun tahmini ne zamana çağırılırım diye. Onlara danışın. Ben erken istifa ettim, son evrak teslim tarihindej sonra yaklaşık 40 güne çağırdılar yeni işe

neferatu, 2 ay önce

657 tabi memurum bende kiti kazandım ama bekliyoruz. istifa sürecinde bekleme sürem var mı

henüz çağrılmadık

çağrıldığımızda bir hafta kala istifa etmeyi düşünüyorum burda bir bekleme süresi var mı net bilmiyorum

bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi