Editörler : enginkrtpalex 10
28 Ağustos 2023 14:28

Euroleague Tahmin Yarışması

Geçtiğimiz sezonlarda düzenlenen Euroleague Tahmin Yarışmasını bu sezon yine kaldığı yerden devam ettirmek istiyoruz.

Basketbolu seven, takip eden, maçları daha heyecanlı izlemek isteyen herkesi turnuvaya bekleriz.

Euroleaguede bu sezon da 18 takım yer alacak. Bu sezon Play-İn uygulaması ile formatta değişikliğe gidildi.

Normal sezonu ilk 6 da bitirenler doğrudan çeyrek finale yükselecek. 7. ile 8. ve 9.ile 10. kendi aralarında sıralamada üstte yer alan takımın sahasında maç yapacaklar.

7-8 galibi doğrudan çeyrek finalde normal sezonun 2.sinin rakibi olurken, 9-10 galibi, 7-8 in kaybedeni ile bir maç daha yapacak. onu kazanan da 8.takım olarak normal sezonun liderine karşı çeyrek finalde şansını deneyecek.

Normal Sezon 5 Ekim 2023 Perşembe günü başlayacak.

Katılmak isteyen kişi sayısına göre bir format belirleyebiliriz. Turnuvamız daha önce olduğu gibi bire bir lig maçları usulü ile yapılacaktır. Katılımınızı bekler Keyifli turnuvalar dilerim herkese.

Katılmak isteyenler 29 Eylül Cuma gününe kadar bu başlık altındaki listeye isimlerini yazdırsın lütfen.

Saygılarımla.

Gokhanınn
Şef
28 Ağustos 2023 14:58

1-Gökhanın (ice.man)

28 Ağustos 2023 15:17

2 kontrakte merdümgriz

hopali
Başbakan Müsteşarı
29 Ağustos 2023 13:46

1-Gökhanın (ice.man)

2- Hopali

Gokhanınn
Şef
29 Ağustos 2023 15:46

1-Gökhanın (ice.man)

2- Hopali

3- kontrakte merdümgriz

hüseyin_3232
Genel Müdür
31 Ağustos 2023 10:06

1-Gökhanın (ice.man)

2- Hopali

3- kontrakte merdümgriz

4-hüseyin_3232

ice.mann
Aday Memur
06 Eylül 2023 11:29

Bu sene biraz daha farklı etkinlikler de yapalım diyorum. Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Maçlarda daha önceki sistemi devam ettirelim diyorum.

Mesela Real Madrid - Kızılyıldız maçında Real Madridin galibiyeti 1 puan, Kızılyıldızın galibiyetini bilen 2 puan, maçın uzatmaya gideceğini bilen 5 puan alsın.

Sayı aralıkları da +3 puan getirsin maç başına.

Oyuncuları tanımak gerektirebilir ama hem ilgiyi arttırmış oluruz, her maç için maçın MVP si seçeneğini de eklesek nasıl olur ?

Alt-Üst olayını baremleri çok belirleyemeyebilirim. Çok absürt kalabilir belki o yüzden en azından ilk aşamada alt-üst olayına girmeyelim derim.

hopali
Başbakan Müsteşarı
07 Eylül 2023 20:49

Alt Üst Bence de Şuan Olmasın. MVP Olayı da Biraz Zorlama Olabilir Gibi. Onun Yerine Başka Seçeneklere Yönelmek Gerekebilir. Ne Olabilir Diye Düşünmedim Ama Bulunur Bir Şeyler İllaki

ice.mann, 3 ay önce

Bu sene biraz daha farklı etkinlikler de yapalım diyorum. Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Mesela Real Madrid - Kızılyıldız maçında Real Madridin galibiyeti 1 puan, Kızılyıldızın galibiyetini bilen 2 puan, maçın uzatmaya gideceğini bilen 5 puan alsın.

Oyuncuları tanımak gerektirebilir ama hem ilgiyi arttırmış oluruz, her maç için maçın MVP si seçeneğini de eklesek nasıl olur ?

Alt-Üst olayını baremleri çok belirleyemeyebilirim. Çok absürt kalabilir belki o yüzden en azından ilk aşamada alt-üst olayına girmeyelim derim.

ice.mann
Aday Memur
18 Eylül 2023 10:06

Katılım biraz daha olsa Euroleague Fantasyde de lig oluştururduk güzel olurdu.

Ama katılımı az maalesef. Başlayana kadar en azından 8 kişiyi bulsak bi format yapardık.

enginkrtp
Editor
18 Eylül 2023 17:14

1-Gökhanın (ice.man)

2- Hopali

3- kontrakte merdümgriz

4-hüseyin_3232

5-EnginKrtp

ice.mann
Aday Memur
25 Eylül 2023 09:16

Sanırım yeterli sayı olmayacak. Bu sene turnuva olsun isterdim aslında ama 5 kişiyle tüm sezonu geçiremeyiz. Başka kimse gelmeyecek sanırım , o zaman iptal edelim biz.

Sabertooth
Aday Memur
25 Eylül 2023 21:17

1-Gökhanın (ice.man)

2- Hopali

3- kontrakte merdümgriz

4-hüseyin_3232

5-EnginKrtp

6-Sabertooth (zzreis)

6 kişi yeterli olur mu bilemedim karar gene senin hocam.

ice.mann
Aday Memur
02 Ekim 2023 10:12

6 kişi düzenli olarak katılırsak

5 haftadan 7 kere falan tur atmamız lazım hocam

koca seneyi de 2 kişiyi elemek için yapmayalım derim. final foura 4 kişi kalacaksa yine.

ya da final fouru da dahil edip normal lig usülü yapalım (eskisi gibi, sadece tek eleme maçı olmadan)

bu sene play in play out maçları falan da var.

Bilemedim 1-2 gün içinde hızlıca herkes fikrini yazsın ona göre yapalım. fikstür belirleyip maçlar açayım ben de

hopali
Başbakan Müsteşarı
02 Ekim 2023 22:44

Lig Usulu Olabilr.

Puan Kat Sayıları Artabilir.

ice.mann, 2 ay önce

6 kişi düzenli olarak katılırsak

5 haftadan 7 kere falan tur atmamız lazım hocam

koca seneyi de 2 kişiyi elemek için yapmayalım derim. final foura 4 kişi kalacaksa yine.

ya da final fouru da dahil edip normal lig usülü yapalım (eskisi gibi, sadece tek eleme maçı olmadan)

bu sene play in play out maçları falan da var.

Bilemedim 1-2 gün içinde hızlıca herkes fikrini yazsın ona göre yapalım. fikstür belirleyip maçlar açayım ben de

ice.mann
Aday Memur
03 Ekim 2023 10:43

Puan katsayıları derken nasıl yani hocam ?

Zayıf olanın kazanmasını bilene daha çok puan verilmesi gibi mi ?

ya da skor aralığını bilene daha çok puan verilmesi gibi mi ?

hopali, 2 ay önce

Lig Usulu Olabilr.

Puan Kat Sayıları Artabilir.

03 Ekim 2023 19:18

Bunu anlamadım

ice.mann, 3 ay önce

hopali
Başbakan Müsteşarı
07 Ekim 2023 13:27

1-2-3 Puan Yerine Daha Yüksek Puanlar Olabilir.

Ayrıca Mesela 2 Dedik Maç 1 Oldu Ama 3 Sayı Fatktan Daha Az. 1 Puan Alabilir. Sayılar Değişebilir Tabi

ice.mann, 2 ay önce

Puan katsayıları derken nasıl yani hocam ?

Zayıf olanın kazanmasını bilene daha çok puan verilmesi gibi mi ?

ya da skor aralığını bilene daha çok puan verilmesi gibi mi ?

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi