Editörler : E.Kayı Han
29 Ağustos 2023 12:02

Gsb sözleşme personel alımı (özlük hk. tayin eş durumu)

Merhaba arkadaşlar, büro personeli için başvuru yapacağım ama sözleşmeli büro personelinin özlük hakları nasıl ayrıca eş durumundan tayin hakkı varmı belli bir yıldan sonra şimdiden teşekkürler

Gami123
Aday Memur
30 Ağustos 2023 17:10

1 yıldan sonra eş durumunuz var.

Se.Efe. ege
Kapalı
31 Ağustos 2023 15:42

1 senenin sonunda memur olan eş için var özel sektör 4 sene sonunda

taylor123
Aday Memur
01 Ekim 2023 01:12

bu il için mi geçerli peki aynı ilde farklı ilçeye gitmek için ne gerekiyor. Sözleşmeli Personel için.

Se.Efe. ege, 2 yıl önce
1 senenin sonunda memur olan eş için var özel sektör 4 sene sonunda

Krmine
Aday Memur
05 Ekim 2023 21:08

Eş durumu bu sene değişti ancak kadroya geçtikten yani 3 sene sonra isteyebilirsiniz

Gami123
Aday Memur
09 Ekim 2023 17:14

görevlendirme talebinde bulunabilirsiniz.
taylor123, 2 yıl önce

bu il için mi geçerli peki aynı ilde farklı ilçeye gitmek için ne gerekiyor. Sözleşmeli Personel için.

bemeh_43
Aday Memur
04 Aralık 2023 16:27

yani 1 sene doluncada istemeyecek peki görevlendirme için herhangi bir süre şartı var mı
Krmine, 2 yıl önce

Eş durumu bu sene değişti ancak kadroya geçtikten yani 3 sene sonra isteyebilirsiniz

bemeh_43
Aday Memur
09 Aralık 2023 20:33

merhaba görevlendirme dilekçesi vereceğim eşim uzman çavuş 2025 yılında tayin yazabiliyor o zamana kadar görevlendirme isteyebiliyor muyuz görevlendirmeler 6 aylık diye biliyorum daha sonra otomatik yenileniyor mu
Gami123, 2 yıl önce
görevlendirme talebinde bulunabilirsiniz.

Stro4k
Aday Memur
10 Aralık 2023 16:22

Hocam dilekçenizi yazdınız mı ? İşe girdikten kaç ay sonra dilekçeyi verebiliyoruz

bemeh_43, 1 yıl önce
merhaba görevlendirme dilekçesi vereceğim eşim uzman çavuş 2025 yılında tayin yazabiliyor o zamana kadar görevlendirme isteyebiliyor muyuz görevlendirmeler 6 aylık diye biliyorum daha sonra otomatik yenileniyor mu

bemeh_43
Aday Memur
10 Aralık 2023 16:48

hocam daha vermedim işin açıkçası imkansız gözüylede bakıyorum sansimi deneyeceğim. Eylül ayında başladım ben. Eşim atama için dilekçe yazdı ama MSB ile GSBnin arasında protokol olmadığı için tayini yapmadılar. görevlendirmenin süresini net öğrenebilirsem yazacağım dilekçe.
Stro4k, 1 yıl önce

Hocam dilekçenizi yazdınız mı ? İşe girdikten kaç ay sonra dilekçeyi verebiliyoruz

Stro4k
Aday Memur
13 Aralık 2023 13:48

Bende yazacam da gorevlendirme icin kac gun beklemek lazim onu öğrenmeye calisiyorum

bemeh_43, 1 yıl önce
hocam daha vermedim işin açıkçası imkansız gözüylede bakıyorum sansimi deneyeceğim. Eylül ayında başladım ben. Eşim atama için dilekçe yazdı ama MSB ile GSBnin arasında protokol olmadığı için tayini yapmadılar. görevlendirmenin süresini net öğrenebilirsem yazacağım dilekçe.
Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi