Editörler : gubaz"eskiyara"
30 Ağustos 2023 19:24

BOŞANMALAR NEDEN BU KADAR ÇOK ARTTI ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR ?
Etken Sebepler Neler sizce ?

Bu ankete 25 gün 21 saatte, 82 kişi oy kullandı

Etken Sebepler Neler sizce ?

Velocıraptor
Genel Müdür
30 Ağustos 2023 19:27

Anketi hazırlarken istatistik vermeyi unutmuşum. Her 3 evlilikten 1'i Boşanma ile sonuçlanıyor.

Kagiş
Müsteşar
30 Ağustos 2023 19:38

Peynire zam gelmiş! Al bu da boşanma sebebi olabilir!)))

skramz
Daire Başkanı
30 Ağustos 2023 19:40

benim cevabım seçenekler içinde yok. 30 olmadan evleneyim çocuk yapayım ya yaşım geçmesin dedikleri için. aslında istedikleri için değil. sonra pişman oluyorlar. ben atanamadım bari evleneyim ya dedim evlendim evlendikten sonra atandım diyen öğretmen gördüm. tabii ki tek sebep bu değil.

Velocıraptor
Genel Müdür
30 Ağustos 2023 19:42

Ezine mi Kars Kaşarı mı ?

Kagiş, 4 hafta önce

Peynire zam gelmiş! Al bu da boşanma sebebi olabilir!)))

Velocıraptor
Genel Müdür
30 Ağustos 2023 19:46

Aslında kişisel uyumsuzluk denilebilir. Çiftler başka niyetlerle bir araya geliyor sonra zincirleme sorunlar ...

skramz, 4 hafta önce

benim cevabım seçenekler içinde yok. 30 olmadan evleneyim çocuk yapayım ya yaşım geçmesin dedikleri için. aslında istedikleri için değil. sonra pişman oluyorlar. ben atanamadım bari evleneyim ya dedim evlendim evlendikten sonra atandım diyen öğretmen gördüm. tabii ki tek sebep bu değil.

vengberz
Şef
30 Ağustos 2023 20:25

İnsanlar eskiden boşanamadıkları için boşanamıyorlardı, şimdiyse boşanabildikleri için boşanıyorlar.

30 Ağustos 2023 20:39

ülke mutsuz .

matematikogretmenii
Şube Müdürü
30 Ağustos 2023 21:00

Boşanacaksanız evlenmeyin bu kadar basit.

matematikogretmenii
Şube Müdürü
30 Ağustos 2023 21:02

Gittiğimiz okulda mutsuz olursam 3 yıl çalışmak zorunda mıyım diye başlık açmıştım linç yemiştim. Biri de mutsuz olacağın okula gitme o zaman demişti. Ona istinaden söyledim ))
matematikogretmenii, 4 hafta önce
Boşanacaksanız evlenmeyin bu kadar basit.

veli parsadan
Aday Memur
30 Ağustos 2023 21:08

boşanmayı deneyimlememiş olanlar şen şakrak saçmalıyor.

cgelisimcidr
Aday Memur
30 Ağustos 2023 21:28

Anlamadığınız konuda anket yapmayın lütfen!..

Boşanmaların artma nedeni yukarıda saydığınız nedenlern hiçbiri değil.

Gerçek neden;

boşanmayı teşvik edici yoğun bir propagandanın yürütülüyor olması.

Okuyunuz:

Minicik bir çocuk ve çalışacam diye onu ihmal eden anne.. Eğitimciler siz ne dersiniz bu duruma?

https://forum.memurlar.net/konu/2544412/minicik-bir-cocuk-ve-calisacam-diye-onu-ihmal-eden-anne-egitimciler-siz-ne-dersiniz-bu-duruma.html

skramz
Daire Başkanı
30 Ağustos 2023 21:31

Yine gelmiş kaçın

cgelisimcidr, 4 hafta önce

Anlamadığınız konuda anket yapmayın lütfen!..

Boşanmaların artma nedeni yukarıda saydığınız nedenlern hiçbiri değil.

Gerçek neden;

boşanmayı teşvik edici yoğun bir propagandanın yürütülüyor olması.

Okuyunuz:

Minicik bir çocuk ve çalışacam diye onu ihmal eden anne.. Eğitimciler siz ne dersiniz bu duruma?

https://forum.memurlar.net/konu/2544412/minicik-bir-cocuk-ve-calisacam-diye-onu-ihmal-eden-anne-egitimciler-siz-ne-dersiniz-bu-duruma.html

Velocıraptor
Genel Müdür
30 Ağustos 2023 21:49

durumum yoktu okuyamadım linkini o uzmanın :))

skramz, 4 hafta önce

Yine gelmiş kaçın

Kagiş
Müsteşar
30 Ağustos 2023 21:51

Alayına zam gelmiş! Süt ve süt ürünleri bu ay şahlanmışş!)))

Velocıraptor, 4 hafta önce

Ezine mi Kars Kaşarı mı ?

nealbide
Aday Memur
30 Ağustos 2023 22:03

karından güzel kadınlarda göreceksin kocandan zengin adamlarda bunun sınırını göremeden ölürsün o yüzden önemli olan nikahın ciddiliğini maneviyatını anlamak.

30 Ağustos 2023 22:11

Söylediğiniz doğru olaiblir ama benim evleneceğim adam, benden güzel kadınlar olduğunu söylese ağzını yırtarım. Elimin tersi ile suratına patlatırım.

nealbide, 4 hafta önce

karından güzel kadınlarda göreceksin kocandan zengin adamlarda bunun sınırını göremeden ölürsün o yüzden önemli olan nikahın ciddiliğini maneviyatını anlamak.

Velocıraptor
Genel Müdür
30 Ağustos 2023 22:13

Benim eşim dünyanın en güzeli olduğu için hiç böyle bir problem yaşamadım :)

Aysunİngilizce, 4 hafta önce

Söylediğiniz doğru olaiblir ama benim evleneceğim adam, benden güzel kadınlar olduğunu söylese ağzını yırtarım. Elimin tersi ile suratına patlatırım.

halis4242
Genel Müdür
30 Ağustos 2023 22:42

Z) diğer seçeneğini işaretliyorum.

Özellikle bu iktidar döneminde evdeki bütün hanımlar/eşler/genç kızların tümüyle sokağa dökülmesi amaçlanmıştır. İstisnasız bütün bayanlar çalışmaya teşvik edilmiştir. Ve proje başarıya ulaşmıştır, aile kurumu büyük ölçüde yıkılmıştır. Kadın zaten en ufak bir tartışmada ayrılmaya hazırdır, zira ekonomik özgürlüğüne guvenmektedir. Bu ülkenin en büyük değeri aile yapısının kuvvetli olması idi. O da bitti çok büyük oranda maalesef!!?

Weierstrass
Genel Müdür
30 Ağustos 2023 22:46

erkek icin evlenmek akil kari degil bence neden mi ; .Dugun ,altin vs hersey erkekten beklenir kadin calismasa bile olur erkek icin boyle bir lux yok .kadin her zaman haklidir toplum onu savunur. .medeni kanuna bakin kimden yana .bosandiniz mi omur boyu nafaka var. .vs vs vs bunlari nerden ogrendin derseniz cevremden,haberlerden,kitaplardan ogrendim.

Mazeret38
Şef
30 Ağustos 2023 22:49

erkekler dar bir alana sıkışmış durumda her acıdan
Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi