Editörler : crops35
31 Ağustos 2023 11:28

Engelli Öğretmen olarak görev yapanlar sorun ve taleplerini yazsınlar ?

Merhaba arkadaşlar, Engelli Öğretmen olarak görev yapanlar yaşadığı sıkıntıları ve taleplerini yazsınlar. Mümkün mertebe sendikalara vs iletmeye çalışacağım. Kanun, yönetmelik değişikliği sağlanarak yeni haklarımıza , kolaylıklara kavuşalım.

Not : Bu işler ha deyince olmuyor ama elimden geleni yapacağım.

ubeydullahacat
Aday Memur
31 Ağustos 2023 11:40

İnşallah Yeni göreve başlayacağız ama umarım kurum değiştirdiğimiz için pişman olmayız

biyologadana
Aday Memur
31 Ağustos 2023 13:11

Ben de aynısını düşünüyorum.
ubeydullahacat, 3 ay önce
İnşallah Yeni göreve başlayacağız ama umarım kurum değiştirdiğimiz için pişman olmayız

Freudarwin
Aday Memur
01 Eylül 2023 11:18

2008 Ekim ayında atandım. 5510 a tabi olduğum için emekli olursam maaşım 7500 TL oluyor. bu ayrım yapan yasanın kalkması lazım. yoksa emekli olamayacağız

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
04 Eylül 2023 22:18

üstadım o genel bir problem. Sağlıklı memurlar içinde aynı. Malesef onun için çok daha büyük bir çaba gerekli .

Freudarwin, 3 ay önce
2008 Ekim ayında atandım. 5510 a tabi olduğum için emekli olursam maaşım 7500 TL oluyor. bu ayrım yapan yasanın kalkması lazım. yoksa emekli olamayacağız

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
04 Eylül 2023 22:19

hangi kurumdan öğretmenliğe geldiniz ?

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
04 Eylül 2023 22:22

Arkadaşlar madde madde taleplerinizi yazın. Benim aklıma gelenlerden ben başlayayım.

1- Engelli öğretmen olarak görev yapanlardan branş ve alana bakılmaksızın maaş karşılığı gireceği ders saati 15 saat olmalı ve üzeri isteğe bağlı ek ders olmalı.

2- Engelli öğretmenlere pansiyonlu okullarda verilen belleticilik görevi zorunlu olmamalı istemeleri halinde verilmeli.

3- Öğretmenlere yüksek lisan ve doktora yapanlara ödendiği gibi benzer şekilde ek ders ücreti artırımlı olarak ödenmeli.

ubeydullahacat
Aday Memur
04 Eylül 2023 22:42

Güzel Tesbitler Hocam
ackenbenbendegilim, 3 ay önce

Arkadaşlar madde madde taleplerinizi yazın. Benim aklıma gelenlerden ben başlayayım.

1- Engelli öğretmen olarak görev yapanlardan branş ve alana bakılmaksızın maaş karşılığı gireceği ders saati 15 saat olmalı ve üzeri isteğe bağlı ek ders olmalı.

2- Engelli öğretmenlere pansiyonlu okullarda verilen belleticilik görevi zorunlu olmamalı istemeleri halinde verilmeli.

3- Öğretmenlere yüksek lisan ve doktora yapanlara ödendiği gibi benzer şekilde ek ders ücreti artırımlı olarak ödenmeli.

ubeydullahacat
Aday Memur
05 Eylül 2023 08:48

hocam engeli öğretmenler de kaç ders alma zorunluluğu vardır acaba

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
05 Eylül 2023 22:54

Pozitif bir ayrım yok malesef. Sağlıklılar ile aynı

hocam engeli öğretmenler de kaç ders alma zorunluluğu vardır acaba

ubeydullahacat
Aday Memur
06 Eylül 2023 00:26

ben 12 ders diye biliyorum aynı ise ben ne an ladin o işten
ackenbenbendegilim, 3 ay önce

Pozitif bir ayrım yok malesef. Sağlıklılar ile aynı

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
06 Eylül 2023 23:50

bilme araştır !

ben 12 ders diye biliyorum aynı ise ben ne an ladin o işten

zellice
Şef
22 Eylül 2023 11:41

Engelli öğretmen olarak çalışan öğretmen arkadaşların çoğu isiedikleri okula kadrolarını alamamak yönetmelikte kamu kurumları yüzde 4 engelli memur çalıştırma zorunluluğu var bunu milli eğitim bakanlığı yönetmelik değişikliğiyle her okulda engelli öğretmen normu olmalıdır engelli öğretmenler norm durumuna bakılmaksızın istedikleri okula atamaları olmalı zorunlu ders 21 saat değil de 15 saat olursa engelli öğretmenlerimizin için iyi olur

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
23 Eylül 2023 01:14

Tabi aynen hatta okula gelmesinler parası yatsin

zellice, 2 ay önce

Engelli öğretmen olarak çalışan öğretmen arkadaşların çoğu isiedikleri okula kadrolarını alamamak yönetmelikte kamu kurumları yüzde 4 engelli memur çalıştırma zorunluluğu var bunu milli eğitim bakanlığı yönetmelik değişikliğiyle her okulda engelli öğretmen normu olmalıdır engelli öğretmenler norm durumuna bakılmaksızın istedikleri okula atamaları olmalı zorunlu ders 21 saat değil de 15 saat olursa engelli öğretmenlerimizin için iyi olur

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
24 Eylül 2023 13:31

Teşekkürler hocam benimde bahsettiğim engellileri mağdur eden durumlardan birisi de bu.

zellice, 2 ay önce

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi