Editörler : Kubil ay

Diagne38
Şef
22 Eylül 2023 23:42

2500 ceraimin altındaysa mukayyit, yok 3 bin 5 bin ve üzeri ise tabi ki diğer seçenek. her adamın yapabileceği iş değil.

Ma1ç
Aday Memur
23 Eylül 2023 12:04

karakol iyidir tek yapman gereken arkadaşlarin hep yanında ol korkkaklik yapma bir olaya müdahale ediliyorsa arkadan izleme kardeşim

polis_
Aday Memur
23 Eylül 2023 14:23

Arkadaşların her zaman yanında olunmaz kardeşim, iş arkadaşın yanlış bir iş yapıyor ise o adamın yanında olunmaz aksine onu engellemeye çalışırsın, polislik koyun olmak değildir.
Ma1ç, 2 ay önce
karakol iyidir tek yapman gereken arkadaşlarin hep yanında ol korkkaklik yapma bir olaya müdahale ediliyorsa arkadan izleme kardeşim

hknpntr
Aday Memur
23 Eylül 2023 19:34

karakolda şoförlük ve nöbet en iyisi bence

hasanalbayrak
Aday Memur
23 Eylül 2023 20:21

kardeş karakolda ne iş yapılır sorusunun cevabı nöbet veya mukayitlik değil. en kısa zamanda o karakoldan kaçmaya bak.

hasanalbayrak
Aday Memur
23 Eylül 2023 20:25

bekçi ekip hatta diğer birimler tuttuğunu karakola getirir.nobetcisinden yazıcısına kadar herkes milletin getirdikleriyle uğraşır.Daha da kötüsü karakollarin hiçbir değeri yoktur hatta sürgün yerlerdir.

aspnetcore
Kapalı
23 Eylül 2023 21:28

kardeşim ilk önce kendini geliştir. karakol kelimesi kaç yıl önce kaldırıldı. polis olup hala karakol diyenlere ayar oluyorum daha çalıştığı yerin ismini bilmiyor. polis teşkilatı 100 yıl geçse de ilerlemez.

Kemiksizet
Aday Memur
23 Eylül 2023 23:32

5 yıldır karakolda çalışıyorum ceraim 10 bini geçiyor karakolun hwr departmanında çalıştım ama yinede seviyorum karakolu. kimse beni tehdit etmiyor seni şura gönderirim bura gönderirim diye en fazla grubum değişiyor . merak eden olursa antep şahinbey düztepe polis merkezi
Çimelek, 2 ay önce

Kapıda beklemek

Kadropolisiamet
Aday Memur
24 Eylül 2023 02:24

4 senedir karakol da her şeyi yaptım yeri geldi iş yetişsin diye kendi rızmla defalarca geç çıktım b

Kadropolisiamet
Aday Memur
24 Eylül 2023 02:26

4 senedir karakol da her şeyi yaptım yeri geldi iş yetişsin diye kendi rızmla defalarca geç çıktım bunların hiçbirisi göze gelmez yapmadığın hatadan dolayı azar yersin ya da azarlamak için hata kollarlar senin o emeklerin sonucunda yaşlanırsın en iyi yerleri hakedersin ama kimse sana bu kapıyı açmaz ek görevide sana yüklerler ama yeni gelen memurlar en rahat yere gider sivil çalışır ek göreve gitmez karakolçuysan kıçını yırtsan da kimsenin umrunda değilsin özetle bir bataklık olarak görülüyor kimsede o bataklığa batanlara elini uzatmak istemiyor olayın özeti budur tam tersi olmalıyken böyle bir döngü var karakolcunun hakkını vebalini kimse ödeyemez

hasanalbayrak
Aday Memur
24 Eylül 2023 13:32

polis merkezi diyince herşey yoluna giriyorumu. ha sen eğer mutlu olacaksan söyleyeyim. polis merkezi amirliklerinde hangi iş yapılır? umarım mutlu olmussundur
aspnetcore, 2 ay önce
kardeşim ilk önce kendini geliştir. karakol kelimesi kaç yıl önce kaldırıldı. polis olup hala karakol diyenlere ayar oluyorum daha çalıştığı yerin ismini bilmiyor. polis teşkilatı 100 yıl geçse de ilerlemez.

kral122
Daire Başkanı
24 Eylül 2023 17:26

Polislik her zaman arkadaşın yanında olmaktır tabi rusvet vs olmadığı sürece.polis yanlış yapıyorsa olayda vatandaşın yanında tartışmazsın onun yanında olursun. Olay bitince tek başına kaldıysanız soylersin yanlış yaptığını daha dikkatli olmasını

polis_, 2 ay önce
Arkadaşların her zaman yanında olunmaz kardeşim, iş arkadaşın yanlış bir iş yapıyor ise o adamın yanında olunmaz aksine onu engellemeye çalışırsın, polislik koyun olmak değildir.

polis_
Aday Memur
24 Eylül 2023 17:32

Ben vatandaşın yanında kavga et demiyorum, uyarı niteliğinde sözünü söylersin, baktın uyarıları dikkate almıyor arkasında durmazsın, he sen durmaya devam edersen ne mi olur, bir kere bir şey olmaz ikinci kez soruşturma geçirirsin. Doğru iş yapan yanlış yapana değil, yanlış iş yapan doğru iş yapana uyması lazım, burnunun dikine gidenin yanında olunmaz, kendi bokunda boğul denir
kral122, 2 ay önce

Polislik her zaman arkadaşın yanında olmaktır tabi rusvet vs olmadığı sürece.polis yanlış yapıyorsa olayda vatandaşın yanında tartışmazsın onun yanında olursun. Olay bitince tek başına kaldıysanız soylersin yanlış yaptığını daha dikkatli olmasını

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi