Editörler : swat3410

spartalı77
Memur
03 Ağustos 2024 01:06

bi sizsiniz çalışan bi sizsiniz bilen, ama okuduğunu anlatmaktan acizsin, bak yorumda ne demişim, olanı anlatmışım olması gerekeni anlatmışım, memurmusun amir misin o da belli değil, vakti zamanında memuru boş bırakmayacaksın diyen o müdürlerin çoğu eli kelepçeli çevik otobüsünde yan koltuğa geçebilmek için 1 yıllık çevikçiden izin istiyordu. ne mi oldu sonunda fetöden hüküm giydiler. o yüzden ne isen kendini de çok abartma. ne oldum deme ne olucam de.
datemov174, 1 ay önce
il müdürüne koduyla bi anons çeksene merak ettim nolcak:)) müdürlerin polisi fazla boş bırakmayacaksın lafını doğruluyorsunız yoğun bi yerde çalışanlar bu muhabbetlere neresiyle gülüyordur bilemem.

memur3428
Şube Müdürü
03 Ağustos 2024 04:36

Kitabın ortasından konuşmuşsun ağzına sağlık meslektaş ...

spartalı77, 1 ay önce
bi sizsiniz çalışan bi sizsiniz bilen, ama okuduğunu anlatmaktan acizsin, bak yorumda ne demişim, olanı anlatmışım olması gerekeni anlatmışım, memurmusun amir misin o da belli değil, vakti zamanında memuru boş bırakmayacaksın diyen o müdürlerin çoğu eli kelepçeli çevik otobüsünde yan koltuğa geçebilmek için 1 yıllık çevikçiden izin istiyordu. ne mi oldu sonunda fetöden hüküm giydiler. o yüzden ne isen kendini de çok abartma. ne oldum deme ne olucam de.

datemov174
Aday Memur
03 Ağustos 2024 05:54

senin gibi konuşanlar fetönün yatağında büyüyüp şimdi ters psikoloji yapanlar. kim fetöye çok sövüyorss o adamdan çekineceksin hiç şaşmaz senin gibi sabah akşam önüne gelene fetöcü diyenleride gördük. ayrıca dediğimde ısrarcıyım git çalış biraz iki çay için ite köpeğe abi çekenler gelmiş burda tatava atıyor
spartalı77, 1 ay önce

datemov174
Aday Memur
03 Ağustos 2024 05:59

Bayburt üniversitesinden işletme mezunu gelip su ürünlerinden mezun amiri beğenmiyor ahahaha az daha okuyup Gümüşhane üniversitesi kazansaydın ya
spartalı77, 1 ay önce

spartalı77
Memur
03 Ağustos 2024 10:37

neyse paşam hadi işine bak.
datemov174, 1 ay önce
Bayburt üniversitesinden işletme mezunu gelip su ürünlerinden mezun amiri beğenmiyor ahahaha az daha okuyup Gümüşhane üniversitesi kazansaydın ya
03 Ağustos 2024 11:18

İşte gerçek bir polis.

Türk Polis Teşkilatı, 1 yıl önce

Telsizde veya normal konuşurken kimseye efendim, hazretleri, padişahım, lordum gibi sıfatlarla hitap etme zorunluluğu yoktur. Telsizde kod kullanma nedeni kimin amir olduğunun belli olmaması içindir zaten. İl müdürüne merkez denir gerisinin koduyla hitap edilir. Başka türlü söyleyen varsa kanun veya yönetmelik göstersin. Saçımın favorisinin uzunluğuna kadar yazan teşkilat böyle bir konu da yazı yazmayı mı unutmuş? Sen polissen amirler de polis. Kimse kimsenin efendisi değil.

Gururu65
Genel Müdür
03 Ağustos 2024 11:42

Haber merkezi Il Emniyet Muduru Adına gorev yapar, kimseye efendim vb gibi hitap etmek zorunda drgildir ancaak iki iliskiler, konuşan kişinin kim oldugunu bilmen ve saygı niyetine Efendim dersende birsey olmaz.Bunun yanında Ilm Enmiyet Mudur Yardimcısına veya Muhaberedrn sorumlu Sübe mudurunede efendim demen uygun omur akisi halde gideceğin yer belli kardeş.

03 Ağustos 2024 11:44

Forumdan uzaklaştırıldınız ... swat3410

Gururu65, 1 ay önce

Haber merkezi Il Emniyet Muduru Adına gorev yapar, kimseye efendim vb gibi hitap etmek zorunda drgildir ancaak iki iliskiler, konuşan kişinin kim oldugunu bilmen ve saygı niyetine Efendim dersende birsey olmaz.Bunun yanında Ilm Enmiyet Mudur Yardimcısına veya Muhaberedrn sorumlu Sübe mudurunede efendim demen uygun omur akisi halde gideceğin yer belli kardeş.

Toplam 48 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi