Editörler : cihan27E.Kayı Han

drasticlife
Aday Memur
06 Eylül 2023 06:44

gelin hep birlikte KİR-KOR-DER'e üye olalım :-)

aahmetyil
Aday Memur
06 Eylül 2023 07:28

Hepsi boştur. Eğer sendika olacaksa 1 adet olur ve haklarımızı işverene karşı kokur ya da edinim elde eder. Hepsinin bir siyasi uzantısı var. Birinin amacı hükümete yakın olmak diğerinin karşı. Fark yok. Amaç kazanım değil yani. Allah'a çok şükür sendikam yok. Kafam rahat

misyon.2010
Müsteşar Yardımcısı
07 Eylül 2023 14:49

Hükümet ~ sen üyesi olan hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum, üye olarak yetkili sendika yaptıkları ve bu düşük oranların yıllardır kabul edilmesine vesile olmasına neden oldukları için.

Karizmaunl
Şef
07 Eylül 2023 15:01

Benim sendikamın siyasi uzantısı yok. Tek dertleri üyeleri. Buyur gel SAVDES-SEN'e

aahmetyil, 3 hafta önce
Hepsi boştur. Eğer sendika olacaksa 1 adet olur ve haklarımızı işverene karşı kokur ya da edinim elde eder. Hepsinin bir siyasi uzantısı var. Birinin amacı hükümete yakın olmak diğerinin karşı. Fark yok. Amaç kazanım değil yani. Allah'a çok şükür sendikam yok. Kafam rahat

dr.biyolog
Memur
07 Eylül 2023 22:26

Genç Sağlık Sendikasına geçtik biz birim olarak 27 kişi. Kesinlikle tavsiye ediyorum

muhendis0671
Aday Memur
08 Eylül 2023 19:38

Sendikalar her ne kadar bizleri savunma konusunda zayıf kalsa da, memur-sen den keske gitmek bu kadar hızlı bir dönüş düşündürücü

solakzade
Aday Memur
09 Eylül 2023 09:28

Sendikayı ve Sendikacılığı sadece ve sadece Fayda\Para olarak anlayanlardansanız tavsiyem hiçbir yere üye olmayın çünkü 4688 sayılı yasa ile bütün sendikalar en fazla bu kadar sendikacılık yapabilir. FAKAT Sendikanın aynı zamanda, toplumsal olaylarda duruş alan bir STK olduğunu da biliyorsanız ve bu sizin için anlam ifade ediyorsa, o zaman dünya görüşünüze uygun bir STK'ya üye olun derim.

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
09 Eylül 2023 12:02

benim sendikaya gelin soylenisi de guzel

Simesen Simesen :)))))

babayi alirsin buraya gelmezsen :)))(

16 Eylül 2023 18:52

iyi tamamda istifa ettin neden KESK başka sendikami yok hiç bir sendikaya geme
16 Eylül 2023 18:53

işin ucunda para var değilmi keşke giden parçalarında nereye gittiğini araştır derim

Muratbaba2024
Aday Memur
18 Eylül 2023 13:26

Herkese merhaba arkadaşlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var Allah hiç kimsenin başına vermesin bir üniversitede temizlikçiyim yani kadrolu hizmetliyim müdür bana kafayı aşırı derecede takmış şekilde bunun sebebi ben değilim bundan %100 eminim tamamen köhne zihin yapısı yüzünden sabahtan akşama kadar hiç durmadan çalıştığım halde beni buradan gönderebilmek için mobil uyguluyor sürekli bahaneler uydurup azarlıyor ve yaptığım mobbing artık dayanılmaz boyutta şu an üye oldum sendikadan sarı sendikadan ayrılıp hangi sendikaya katılabilirim ve benim haklarımı koruyabilir müdür haddini fazlasıyla aştı ve katıldığım sendika beni daha da mağdur etmez lütfen yardım edin dayanacak gücüm kalmadı neredeyse intiharı bile düşünür oldum

Muratbaba2024
Aday Memur
19 Eylül 2023 10:45

Sanırım hiç kimse mobinge uğramıyor ya da mobingee uğrayan bir vatandaşa yardımcı olmaya niyetli değil neyse yine de teşekkür ederim

Blue8959
Aday Memur
19 Eylül 2023 11:00

Memur-Sen harici hepsi.

fakir.adam
Şube Müdürü
19 Eylül 2023 11:48

edmeyin.

elektronik49
Kapalı
19 Eylül 2023 12:20

Hizmeti olarak kalma .sadece şimdiki müdürün değil gelecek tüm müdürler hatta memurlar bile seni eze

elektronik49
Kapalı
19 Eylül 2023 12:21

Universiteler çok ta çalışılacak kurumlar değil.diger kurumlara gecmeyi dene ve unvan sınavlarında yükselmeye bak .

Muratbaba2024, 1 hafta önce

Herkese merhaba arkadaşlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var Allah hiç kimsenin başına vermesin bir üniversitede temizlikçiyim yani kadrolu hizmetliyim müdür bana kafayı aşırı derecede takmış şekilde bunun sebebi ben değilim bundan %100 eminim tamamen köhne zihin yapısı yüzünden sabahtan akşama kadar hiç durmadan çalıştığım halde beni buradan gönderebilmek için mobil uyguluyor sürekli bahaneler uydurup azarlıyor ve yaptığım mobbing artık dayanılmaz boyutta şu an üye oldum sendikadan sarı sendikadan ayrılıp hangi sendikaya katılabilirim ve benim haklarımı koruyabilir müdür haddini fazlasıyla aştı ve katıldığım sendika beni daha da mağdur etmez lütfen yardım edin dayanacak gücüm kalmadı neredeyse intiharı bile düşünür oldum

Muratbaba2024
Aday Memur
19 Eylül 2023 17:14

Cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim

Muratbaba2024
Aday Memur
19 Eylül 2023 17:17

KESK'e geçmeyi planlıyorum zira sarı sendika beni savunacağı yerde tam tersi müdüre gidip bu üyemiz Seni şikayet etti deyip beni suçlu çıkartıyor hayatımda karşılaştığım en tuhaf olaylardan biri zaten sarı sendika sendika olsa şu an bu maaşları da almazdık

Toplam 98 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi