Editörler : cihan27E.Kayı Han

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
10 Eylül 2023 19:47

sgk da isciler 36 bin

biz memurlar 23-25 arasi aliyoruz

iscilerimiz de aksama kadar okey oynayacaz diye helak oluyorlar

barnaklari yoruluyor :)))

sakura71
Aday Memur
11 Eylül 2023 10:45

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Yalana bak.

üçbuçukali, 2 hafta önce

sgk da isciler 36 bin

biz memurlar 23-25 arasi aliyoruz

iscilerimiz de aksama kadar okey oynayacaz diye helak oluyorlar

barnaklari yoruluyor :)))

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
11 Eylül 2023 17:12

ne yalanı

alınan tediyeler ikramiyeler yemek paraları ıvır zıvırı böl bakalım aylığa

temmuzda alınan 95-100 bin lira da mı yalan

sakura71, 2 hafta önce

Yalana bak.

sefa5086
Aday Memur
14 Eylül 2023 09:33

nasa damı çalışıyor bunlar

Blue8959
Aday Memur
14 Eylül 2023 09:41

Hiçte utanmam yetkili sendikadan istifa edin diye boşuna bağırmadım her yerde. Hala üye olanlar dişünsün.
Gokhann86, 3 hafta önce
Hakkınızı yedirdiğiniz için.

MLS000
Şef
14 Eylül 2023 09:56

masa başı çalıştığınızı kabul ediyorsunuz yani , saygı duyarım.. oturarak iş yapmadan para kazanmayı istemek elbette saygı gerektirir..
caractar, 3 hafta önce

Masa başında işçi istemiyoruz

MLS000
Şef
14 Eylül 2023 09:58

güllüzar ablana takındığınız ortak tavır canım cicimse buraya hiç yazıp iki yüzlülük yapmayın. ama amirine örgü örüyor bu insan kamuda mı çalışıyor yoksa evde mi diye bildirirseniz ve tavrınızı koyarsanız cevabını alır ?!
elektronik49, 2 hafta önce

Isci statüsünde olup masada oturanlar ve oturtanlar ahiret var ona göre. Ben kurumda 5 yıldır memurum ama bilgisayarım yok başkasının bilgisayarından işlemleri yapıyorum ama yan odada Isci Gülizar ablanın önünde bilgisayar elinde orgu ve roman kitaplarıyla gününü gün ediyor.pastq börek tariflerine bakıyor YouTube den. İşte bizim adalet anlayışımız bu

MLS000
Şef
14 Eylül 2023 10:10

657 , 10 yıllık memur , ths ; 36-38000 arası maaş alıyor (sds , saha tazminatı dahil . dil tazm vs hariç ) sizin dediğiniz gibi riskli gruba girerse de ek ödenekleri var. 40'ı da geçiyor. yani işçi mühendis dediğiniz ekip ciddi anlamda zorlu işlere sürülüyor. bunun da karşılığı elbet olmalı. bazı görevlere ( bahşiş , haraç vs verilmeye çalışılan ) 657 müh haklı olarak gitmek istemiyor . hayır dese bile zan altında kalıyor , onlar yerine yine işçi sürülüyor , işten çıkarılcaksa da işçi çıkarılıyor. kısacası kusura bakmayın ceremeyi her alanda işçi çekerken , ofiste oturan hep memur oluyor. imza yetkisi kişiyi bi hafriyat işine gönderin bakalım gider mi ? beya ister mi ? imza yetkili kişiyi kanalizasyon işine gönderin bakalım koşar mı ? yoksa evrağı bekleyelim imza atalım masada mı der ? işin içindeyiz bizler de kardeşim.. çok haklısın. işçi diye herkesin aklına beden işçisi geliyor, demekki kendi yaptıklarını işten saymıyorlar ? o zaman kamudan komple memuru atalım. herkes işçi olsun ? ona da gelmezler neden ? iş çıkışı daha kolay , garantili 657 varken , sorumluluk yokken daha rahat bedava para .. aslında yazacak daha çok şey var da , anlayacak insan yada anlamaya çalışacak insan olmadığı için karşımızda anlatamayız . emin olun işçi olup kpss de hakları yendiği için atanamayan insan dolu o kadrolar ! zamanında fulleyenler şu an hala memur ? yani torpilli dediğiniz bu koşulda kim oluyor ona da siz karar verin .. demeyin ki a dersanesine gitmedim , beee yayınını asla çözmedim , evlerde kalmadım , mülakattaki soruları asla duymadım .. şans mı hak yemek mi bilinmez ama torpilli kim çok iyi bilenlerdeniz ..
MENEMEN35, 2 hafta önce

Ben bir işçi olarak cevaplayayım 1) ofisteki işçi eklerle beraber ortalama 29 bin alır (22 bin ama klerle 29 bin

2) iş zorluğu olan tehlikeli ve teknik işlerde çalışan işçiler ortalama 40 bin alır (30 bin ama eklerle 40 ı bulur yerine göre gecedebilir)

Şimdi burada kimseye saygısızlık yapmak istemem torpille giriyor olabiliriz ama aldığımız maaşları hakediyoruz. Amirlerimiz olan Muhendislerden yüksek almamız doğru değil ama bunu yapanda biz değiliz bizimki yüksek değil sizinki az.

Teknik işçi olarak Mühendislerin ne iş yaptığını da en iyi bizler biliriz. Tuvaletinizi yaptığınız arıtma tesislerini yöneten içme suyu tesislerini yöneten ve isletenler baraj, hızlı tren, elektrikli tren, elektrik hatları, dogalgaz, madenler, savunma sanayi techizatları, yerli kamu yazılımları vb hep Kamu mühendisleri teknik personel ve iscilerin emeğiyle olmaktadır. Mühendislerin Aldıkları sorumluluklar çok fazla olup kamu da işçi çaycılardan ve fotokopiciden kamuda ki soforden düşük almaya başladılar Muhendisler haklılar ama böyle bizleri de küçük düşürerek hiç biryere varamazlar

ff97
Aday Memur
14 Eylül 2023 17:32

gelir adaletsizliğine sebebiyet verenler utansın !

KpssÇalışkanı
Aday Memur
15 Eylül 2023 11:55

yatan maaştan 3 bin kalıyor ve üzerine kredi kartı ödenmesi :( nasıl içinden çıkacagım bilmiyorum :(

elektronik49
Kapalı
15 Eylül 2023 13:27

Ben tepkimi koyuyorum .yorumlarının ayarını düzelt.

18 Eylül 2023 16:04

yalan yanlış bilgi verip insanları galeyana getirme. hangi kurumdasın söylede bilelim. söyleyemezsin çünkü yalanın ortaya çıkacak

gldcntr
Aday Memur
19 Eylül 2023 21:45

tcdd işçiler 40 bin civarı alıyor

Kızılelma90, 1 hafta önce
yalan yanlış bilgi verip insanları galeyana getirme. hangi kurumdasın söylede bilelim. söyleyemezsin çünkü yalanın ortaya çıkacak

Destekpersoneli
Aday Memur
19 Eylül 2023 22:06

40 bin tediye ikramiye dahil halimi peki 4857 ye tabi çalışanlarmı
gldcntr, 6 gün önce

UcaS
Genel Müdür
20 Eylül 2023 07:14

İkramiyeler ve tediyeler para olarak ödenmiyomu?

filinta23, 3 hafta önce
mühendis olmuşsun biraz araştır hiçbir işçi o kadar maaş alamaz. ya fazla mesai yada ikramiye ayıdır

sakura71
Aday Memur
20 Eylül 2023 11:52

Bodro atsana bi bakalım 40 bin nasıl alıyor,

gldcntr, 6 gün önce

Saceva
Aday Memur
20 Eylül 2023 21:59

Arkadaşlar bodro atın. Bende derim memur 50 bin alıyor diye. Milleti galyana getirmek başka bir şey değil. Ben kamu işçisiyim bu ay 22 bin aldım. Bir fiil sahada çalışıyorum. Kolay diyen varsa gelebilir :)

sakura71
Aday Memur
21 Eylül 2023 09:38

Bende kamu işçisiyim en son aldığım maaş 22700 ikramiyeler ile birlikte ortalamam 26 bin. Bizim kurumda akşama kadar borsa takip eden iş yapmayan memurlar 50 bin alıyor.... gibi. gibi.

Saceva, 5 gün önce
Arkadaşlar bodro atın. Bende derim memur 50 bin alıyor diye. Milleti galyana getirmek başka bir şey değil. Ben kamu işçisiyim bu ay 22 bin aldım. Bir fiil sahada çalışıyorum. Kolay diyen varsa gelebilir :)

Saceva
Aday Memur
21 Eylül 2023 14:55

Haklısınız ,en iyi ben anlarım sizi. İş yükümüz fazla.
sakura71, 4 gün önce

Bende kamu işçisiyim en son aldığım maaş 22700 ikramiyeler ile birlikte ortalamam 26 bin. Bizim kurumda akşama kadar borsa takip eden iş yapmayan memurlar 50 bin alıyor.... gibi. gibi.

Toplam 159 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi