Editörler : ecoekonomist
01 Eylül 2023 16:19

Altın mi Hisse mi
Arkadaşlar 100 bin lira civarinda bankada altın var fakat çok az artmakta bu altini mobil bankaciliktan bozdurup sağlam hisse almak mantıklı mi yoksa sıfırdan hisse biriktirmek mi

kvfox
Şef
01 Eylül 2023 19:35

hisse almanızı öneririm altın hiç mi hiç mantıklı değil

lutt
Şube Müdürü
20 Eylül 2023 00:28

biz girsek taban yapar

sadrainman
Müsteşar
20 Eylül 2023 09:41

Altın az kazandırır eve t ama Garanti yatırım sayılır hisseler şuan çok şişti 3 aydır .düzeltmesi olduğunda takip edin gözünüze kestirdiginizi %20 düşünce alırsınız ytd

Nesrin Küçük
Aday Memur
29 Eylül 2023 22:47

ben senin yerinde olsam bir kaç halka arz ve enerji sektöründen hisse alırım ama bu devirde sadece bu yeterli olmaz elinde eğer ki birikim varsa vadeliye yatır buradanda pasif ek bir gelir gelmeye devam ede ben öyle yapıyorum mesela şuan borasa 50bin tl yatırırım var ve hepsini bir şirkete değil bir kaç şirkete bağlı ek olarak girebildiğim halka arzlara giriyorum. bi 100 bin de vadeli hesabı açtım ing den orada tutuyorum en yüksek faizi o veriyor diye birde bunu yaparken denesenseversin.com diye bir platform var eşimi oraya üye yaptım ing den vadeli hesabı açerken onuın referansını verdim oradan gelen 250 tl ile de yine halka arzdan 10 lot aldım :)

Drjacob
Aday Memur
02 Ekim 2023 15:52

Altın yatırım aracı değil , eskilerin bizi kandırma yöntemi en iyisi hisse bence.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi