Editörler : cihan27E.Kayı Han

t.parlar
Aday Memur
15 Eylül 2023 17:42

Ekran görüntünü aldım mahkemede de aynı lafları söyle kaç kuruşluk beynin var göreceğiz mahlukat seni. İstediğini söyleme hakkını kendinde görüp, internet ortamında yorum yaptığında başkalarının da istediği gibi senin yorumuma cevap yazabileceğini dahi anlamayacak kadar kapasitesiz ve çapsızsın ama af yok.

System20, 1 hafta önce

yemin ederim hayatımda tartıştığım en cahil, en kapasitesiz adamsın. Allah senin belanı versin. Şimdi sende s. git. Beyinsiz herif.

System20
Şube Müdürü
15 Eylül 2023 17:43

Bende senin ekran görüntünü alıyorum. Buyur görüşelim.

t.parlar, 1 hafta önce

Ekran görüntünü aldım mahkemede de aynı lafları söyle kaç kuruşluk beynin var göreceğiz mahlukat seni. İstediğini söyleme hakkını kendinde görüp, internet ortamında yorum yaptığında başkalarının da istediği gibi senin yorumuma cevap yazabileceğini dahi anlamayacak kadar kapasitesiz ve çapsızsın ama af yok.

t.parlar
Aday Memur
15 Eylül 2023 17:44

Görüşeceğiz

System20, 1 hafta önce

Bende senin ekran görüntünü alıyorum. Buyur görüşelim.

System20
Şube Müdürü
15 Eylül 2023 17:45

Tüm yorumlarında hakaret var. Sen s. Git deyince hakaret olmuyor demi? Buyur görüşelim bakalım.

t.parlar, 1 hafta önce

Görüşeceğiz

t.parlar
Aday Memur
15 Eylül 2023 17:56

Hadi hadi 2 kere 2 = 4ü anlatmak için seninle 1 sene uğraşmak lazım neyin hakaret neyin argo olduğunu hukuk sana öğretir seve seve öğrenirsin

System20, 1 hafta önce

Tüm yorumlarında hakaret var. Sen s. Git deyince hakaret olmuyor demi? Buyur görüşelim bakalım.

System20
Şube Müdürü
15 Eylül 2023 18:01

Kıymetli kardeşim benim. İki gözüm. Ben neyin hakaret olup olmadığını iyi bilirim. Ettiğin hakaretler duruyor. Ne yani karşılık vermeyelim öyle mi ? S.git demenin suç olduğunu bilmiyorsan öğren. Öğreneceksin. Anladın mı ? Efendice adabında tartışamadın. İşi buralara getirdin. Ne gerek vardı? Sen Eyt?yi desteklemezsin, ben desteklerim. Ne var bunda? Efendiliği bozmaya gerek var mıydı? Neyse kardeşim muhatap olmayalım. Ekranını aldın, bende aldım. Buyur beraber yapalım gereğini. Hayırlı akşamlar.

t.parlar, 1 hafta önce

Hadi hadi 2 kere 2 = 4ü anlatmak için seninle 1 sene uğraşmak lazım neyin hakaret neyin argo olduğunu hukuk sana öğretir seve seve öğrenirsin

silivripdr
Daire Başkanı
17 Eylül 2023 02:01

görüştünüz mü ne oldu merak ettim :) ben çekirdeklerimi aldım hazırda bekliyorum :::))

System20
Şube Müdürü
22 Eylül 2023 23:07

Aşk olsun kardeşim :))

silivripdr, 1 hafta önce

görüştünüz mü ne oldu merak ettim :) ben çekirdeklerimi aldım hazırda bekliyorum :::))

Toplam 88 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi