Editörler : E.Kayı Han
05 Eylül 2023 19:29

Üniversite sözleşme

Herkese merhaba,

Üniversiteye 4b olarak yeni atandım (3. Gün) teknisyen olarak çalışıyorum. söz konusu bir makineyi bilmediğim için şef yukarı bildirmiş öğrenmezsen sozleşmen yenilenmez dedi. (Deneyim şartı başvuru kılavuzunda yoktu) bir tebrik beklerken böyle garip biseyle karşılaştım böyle birsey sizce olabilir mi ? Yapmaya hakları olmadığını avukat arkadaşlar eğer olursa idare mahkemeye dava açarsın dedi. Önerilerinizi bekliyorum.

E.Kayı Han
Editor
05 Eylül 2023 19:36

Gözünü korkutmaya çalışmışlar.

Blacksea.35
Aday Memur
05 Eylül 2023 19:40

Teşekkürler

E.Kayı Han, 3 ay önce

Gözünü korkutmaya çalışmışlar.

14 Eylül 2023 16:47

kesinlikle böyle birşey yok, gözünü korkutmuş senin acemiliğinden yararlanmak istemiş

16 Eylül 2023 20:35

yine yaparsa başvururken deneyim şartı yoktu,zaten bildiklerimi yapıyorum.Bilmediklerim olabilir,orda da size sormam normal değil mi de geç.Seni ezmelerine izin verme.

Blacksea.35
Aday Memur
20 Eylül 2023 18:07

Teşekkürler, personel müdürü dahi amirlerinize soracağız sene sonu demişti oryantasyon eğitimde. Sanki bizi onlar ise aldı. Kamuda çalışmakta epey zormuş iş barışı açısından

Nagihan yılmaz, 3 ay önce
yine yaparsa başvururken deneyim şartı yoktu,zaten bildiklerimi yapıyorum.Bilmediklerim olabilir,orda da size sormam normal değil mi de geç.Seni ezmelerine izin verme.

E.Kayı Han
Editor
22 Eylül 2023 09:20

Kamuda çalışmak kolaydır ama bu gibi dengesizler çıkınca zorlaşır. Hep derim Allah insan olanlarla karşılaştırsın. Fiziken insan olabiliyorlar ama ruhen hayvandan aşağı derece de çok kişi var.

Blacksea.35, 3 ay önce

Teşekkürler, personel müdürü dahi amirlerinize soracağız sene sonu demişti oryantasyon eğitimde. Sanki bizi onlar ise aldı. Kamuda çalışmakta epey zormuş iş barışı açısından

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi