Editörler : Kubil ay

maliyeci1983
Memur
07 Ekim 2023 13:26

Hasta a.q:)))))

Başkan91, 2 ay önce

Az kaldı bekleyin 15inde basacaklar

ssmartman
Aday Memur
07 Ekim 2023 15:01

senen ilişiği kestilerimi

Başkan91, 2 ay önce

Başkan91
Memur
07 Ekim 2023 21:31

4yıl önce çift şark yapıp döndük şükür Hakkari?den Aslan parçası korkma bu kadar şarjdan gerekirse bir daha gideriz

ssmartman, 2 ay önce

senen ilişiği kestilerimi

Başkan91
Memur
08 Ekim 2023 02:06

Senin gibi vatan toprağı seçim dayısı amcası olan korkaklara ders veriyorum ufaklık korkma şarktan şeker kız erimezsin git görevini var seni istememişler göndermişler işte dana daha neyin durdurmasını veriyorsun ağlayarak mesklek bitmez yan şarka git yada bi meslekten sgt d*l israfı seni

Fırtına6655
Aday Memur
08 Ekim 2023 05:57

zamanında ne güzel sikmislerse seni kötü koymuş hala acısı cikmamjs yegenim
Başkan91, 2 ay önce

Senin gibi vatan toprağı seçim dayısı amcası olan korkaklara ders veriyorum ufaklık korkma şarktan şeker kız erimezsin git görevini var seni istememişler göndermişler işte dana daha neyin durdurmasını veriyorsun ağlayarak mesklek bitmez yan şarka git yada bi meslekten sgt d*l israfı seni

kyk personeli
Aday Memur
08 Ekim 2023 09:46

15 inde basmazlarsa 16 sın'da sana basmak için millet sıraya girer haberin olsun kardeş ..Yani beğenmeme butonuna :)))))
Başkan91, 2 ay önce

Başkan91
Memur
10 Ekim 2023 22:56

Ufakla biz memleketin dört bi köşesinde çalışmaya skmek demiyoruz görev yapmak diyoruz seni gibi yeni yetmeler bilmez ama sen daha babanın şeyinde beklerken biz doğuda görev yapıyorduk ne bilir senin gibi polis olunca emniyette işe girdim diyenler çoluk çocuğa kaldı buralar

Fırtına6655, 2 ay önce
zamanında ne güzel sikmislerse seni kötü koymuş hala acısı cikmamjs yegenim

Fırtına6655
Aday Memur
10 Ekim 2023 22:58

ulan 40 sene polislik yapsan nolur bı bok değişmemiş kafa mankafa
Başkan91, 2 ay önce

Ufakla biz memleketin dört bi köşesinde çalışmaya skmek demiyoruz görev yapmak diyoruz seni gibi yeni yetmeler bilmez ama sen daha babanın şeyinde beklerken biz doğuda görev yapıyorduk ne bilir senin gibi polis olunca emniyette işe girdim diyenler çoluk çocuğa kaldı buralar

kyk personeli
Aday Memur
15 Ekim 2023 13:35

Evet bu bu dal yaprağa sıra ile mi basıyoruz yoksa toplu mu ? Ayın 15'i bugun .Sana acımıyorum seni by teşkilata alan mülakat komisyonun ben ta.
Başkan91, 2 ay önce

NeşeDertAşkk10
Aday Memur
15 Ekim 2023 15:11

Arkadaşlar konu doğru böyle birşey sordurulmuş. Fakat gıyabında kesilecek diye birşey duymadım bende. Ekim Kasım ayı olmuş giden gitmiş yerleşmiş çocuğunun okulunu ayarlayan ayarlamış eşi çalışan ona göre bir plan yapmış, hadi ilişik kesiyoruz demek nedir ? İnsanlar o zaman her an ilişiğimiz kesilebilir diye diken üstünde mi duracak ?

Ros383838
Aday Memur
15 Ekim 2023 22:26

Baskan91 denen yapraga ilk ben basmak istiyorum )))) hani la got lalesi 15 inde kesiliyordu ilisikler simdi varya nasil kuduruyordur bu )))

kyk personeli, 2 ay önce
Evet bu bu dal yaprağa sıra ile mi basıyoruz yoksa toplu mu ? Ayın 15'i bugun .Sana acımıyorum seni by teşkilata alan mülakat komisyonun ben ta.

Patron006
Aday Memur
21 Ekim 2023 20:27

kimsenin gıyabında ilişiği kesilmedi kudur şimdi yv.şşkk
Başkan91, 2 ay önce

Toplam 152 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi